Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Kėbulo remontų vietos, galinčios išrašyt legalią sąmatą


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2016 sausio 20 - 18:29

Sveiki.

Po autoįvykio nori išregistruot mano mylėtą ZXiuką, kadangi jis 92trų metų ir aišku rinkos vertė oficiali yra juokinga. Dėl išmokos didesnės jau pavyko suderinti, bet kad neišregistruotų jo, man reikia pateikti įmonei sąmatą, kurioje būtų parašyta remonto kaina, kuri neviršija tam tikros pinigų sumos. Vertinant, kad automobilis senas, kad detales turiu ir duodu už dyką savo, ir pirkti nereikia, tai manau ta kaina laisvai tokia gali ir būti, kokia yra maksimali galima išmoka. Taip kad, jei kas turite kokių pažįstamų, kurie galėtų išrašyti tokį dokumentuką, prašau, duokit žinoti. Remontuoti jiems to seno mašiniuko tikrai neprūdinsiu, nes viską pasidarysiu pats, tas popierius tik dėl oficialiosios dalies ir reikalingas.

Čia aišku reikia, kad ta įmonė ar žmogus dirbtų legaliai, užsiimtų bent kokiu su kėbulais susijusiu darbu (tampymas, ruošimas, dažymas, nu kažkas iš šitų sričių), turėtų bent kokį patentą ar individualią veiklą, ir galėtų ant jos pasirašyti.

Už dyką nenoriu, sumokėsiu protingą sumą.

Būtų geriau Kaunas, bet galima ir pasistengti labiau, tipo kažkur pavažiuoti :)

Rašykit į privatą ar čia viešai, cituodami mane :)


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 sausio 20 - 18:30

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#2 EvX

EvX

    baracuda V6

  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 2.250
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2016 sausio 20 - 18:32

Galėsiu penktadienį arba pirmadienį užklausti kėbulistų kurie dabar trilitrį remontina.
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda


#3 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2016 sausio 29 - 01:04

Hey, kolegos, eilinės kovos su draudimais pasirodo.

 

Susiradau viečikę, kuri tą dalyką galėtų padaryti (neviešinsiu, nepykit),

Bet tada po pokalbio iškart susisiekiau su draudimu, kad jei nesunku, atsiųstų savo surašytą darbų ir dalių sąrašiuką, pagal kurį ta viečikė tą sąmatą galėtų sudaryti, tai draudimas dabar jau laužosi, sako jau ir sąskaitos reikia.

Sakau, kad "Su įmone bendrausiu tiesiogiai, o gal visgi pas kitus remontuosiu, arba išvis pats remontuosiu, kaip jau užsimanysiu". "Juk prašėt popieriaus, kur parašyta, kad galima už tiek suremontuoti, ir su štampu? Taip, aš jums tą dokumentą galiu duoti ir jūs man perveskit pinigus į sąskaitą".

Sako "Tu neremontuosi ir šitaip tik pinigų nori". Sakau "Tai jei neremontuočiau, tai imčiau visus pinigus, kokia gi man prasmė imti mažiau, jei neremontuosiu?"  Ekspertė, su kuria kalbėjau, nesuprato. Suprato, ko aš noriu, bet kažkodėl jai atrodo, kad taip netinka, nors vasarą kita draudimo įmonė be problemų taip padarė ir be jokios sąmatos ar kitokio dokumento.

Davė eksperto, kuris skaičiavo babkes, numerį, o tas žmogus nekelia ragelio. Skambinau ir šiandien, ir dar skambinsiu rytoj. Turi man jie vistiek už tą mašiniuką atsiskaityt, vienaip ar kitaip. Būtų geriau jei pavyktų ant įskaitos jį palikti, nes dar visai noriu su tuo mašiniuku pasivažinėt, o jo kėbulo kitų vietų būklė dar minimum kookiem penkiem metam... Tai ir stengiuos...

 

Susiradau čia va tokias "Eismo įvykyje patirtos žalos atlyginimo taisykles" ar kažkaip ilgu terminu panašiai pavadintą reikalą, kuris patvirtintas pačios Lietuvos Respublikos Vyriausybės, ir ten aišku nepatingėjus palandžiot, atsiranda toks straipsnis:

42. Galimi šie draudimo išmokos mokėjimo būdai:
42.1. dėl žalos asmeniui - draudimo išmoka pervedama į nukentėjusio trečiojo asmens nurodytą jo ar kito asmens sąskaitą banke arba nukentėjusio  trečiojo asmens sutikimu į gydymo, reabilitacijos, laidojimo, kapavietės sutvarkymo ar kitas panašias paslaugas dėl padarytos žalos asmeniui suteikusių įmonių ar įstaigų nurodytas sąskaitas banke;
42.2. dėl žalos turtui:
42.2.1. jeigu eismo įvykio metu turtas sunaikintas, draudimo išmoka pervedama į nukentėjusio trečiojo asmens nurodytą jo ar kito asmens sąskaitą banke;
42.2.2. jeigu nukentėjęs trečiasis asmuo sugadinto turto neremontuoja, suma, būtina sugadinto turto remontui, pervedama į nukentėjusio trečiojo asmens nurodytą jo ar kito asmens sąskaitą banke;
42.2.3. jeigu sugadintas turtas remontuojamas, draudimo išmoka nukentėjusio trečiojo asmens pageidavimu pervedama tiesiogiai turtą remontavusiai įmonei ar į nukentėjusio  trečiojo asmens nurodytą jo ar kito asmens sąskaitą banke;
 42.3. dėl  neturtinės žalos - draudimo išmoka  pervedama į nukentėjusio trečiojo asmens nurodytą jo ar kito asmens sąskaitą banke

 

 

Kaip supratau, draudimas bando remtis ta sąlyga, kad jų paskaičiavimais, transporto priemonė yra sunaikinta, todėl galioja 42.2.1 punktas, o aš kažkodėl noriu juos apgauti ir sau pasidaryti situaciją, kuri verta 42.2.2 punkto. Ir jei įrodau su remonto įmonės sąmata, kad galima taikyti 42.2.3 punktą ir transporto priemonė visgi remontuojama ir bus remontuojama, tai neva ta įmonė tegul už tiek ir suremontuoja, ir jie jai sumokės tiesiogiai babkes arba perves man į sąskaitą, bet tik po remonto darbų. Klausimas, ar jie turi teisę taip daryti? Bet net ir taip, mano, kaip žmogaus, pilna teisė, jei nenoriu - neremontuoti, tik gauti babkes ir palikti savo automobilį ant įskaitos, jei galiu įrodyti, kad remontas telpa į babkes, kai mašina nenurašoma.
Rimtais įrodinėjimas užsiiminėti aš čia nesiruošiu ir man neįdomu dėl tokios smulkmenos būtų kautis, bet tiesiog nesinori straipytis paskui kažkieko dūdelę, nes pakankamai jau turėta atvejų, kur pagal pirmą pašaukimą nubėgus, drąsiai nuo tavęs nusuks ir 300eur, ir dar daug daugiau...
 
Kaip jūsų nuomone, ar remdamasis šitu punktu, galiu jiems pateikti sąmatą ir aiškiai ir tiksliai prašyti pervesti pinigus į asmeninę sąskaitą bei palikti sprendimą dėl remonto sau?

Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 sausio 29 - 01:51

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#4 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 2.321
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2016 vasario 05 - 22:16

Yra toks reikalas kaip nepriklausomi ekspertai. Jų užduotis draudimui įrodyt kad tavo mašina verta daugiau nei draudimas teigia. Visais atvejais su jų pagalba draudimo išmoka būna didesnė nei draudėjas tau siūlosi sumokėt su neva tai didele labdara tau kaip klientui. Su tais nurašymais tai irgi jie sako tik tas kas jiem patogu. Tu gali ginčyt ir svertų tavo pusėj daugiau.


  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros


#5 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2016 vasario 08 - 13:07

Taip viskas ir ėjo, ir be nepriklausomų ekspertų. Bet kai telefonu buvo pateiktas pasiūlymas, kad jei noriu gauti tokį variantą, koks man tinka, t.y. jų maksimali duodama išmoka ir neišregistruojamas automobilis, bet be remonto sąskaitos (remontuosiu arba atsiskaitysiu su įmone pats be jų žinios ir norų), tai buvo pasiūlyta tokį variantą bandyti pasiekti teismo keliu.

Dėl kelių šimtų eurų aš su tokiom varkėm, kaip teismai, neprasidėsiu, tai bus kaip yra - automobilis išregistruotas, gavau šiek tiek pinigų, o dabar žiūrėsim, kaip čia visą reikalą padaryt legaliu, nes kieme stovi analogiškas bolidas, neišregistruotas, tik labai prastos būklės.

 

O už tas šaibas jau nupirktas pilnas 2.0HDi 80kw variklio komplektas, kurį bandysim montuoti į kokį senoviškesnį kėbulą, ir dar daugiau nei pusė pinigų liko kokiam kėbului su dyzelio dokumentais nupirkt.

 

Ačiū visiems bandžiusiems padėti :)


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 vasario 08 - 13:09

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#6 pauliusj

pauliusj
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.751
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Lancia Lybra 2.4 JTD

Parašyta 2016 vasario 08 - 14:41

del uzregistravimo atgal, jei reiks, kreipkis, suvesiu su zmogum, kuris tokiais dalykais uzsiema.:) cia tik neseniai suzinojau, kad toki pazistu, antraip buciau galejes jau anksciau tau padet ir su draudimu.:)


  • 0

Visos automobiliu remonto paslaugos. Diagnostika, prieziura ir remontas. 861396343 Kaunas





Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0