Jump to content

Photo

Muzika

• Please log in to reply
662 replies to this topic

#261 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Posted 2008 January 07 - 10:24

Kartais tenka. :D
  • 0

#262 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • posts 923
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Posted 2008 January 07 - 10:41

Atradau The Heavy - Great_Vengeance_And_Furious_Fire. Mėgstantiems naują roką su teisingu požiūriu.

O kartais cia ne sitie ?
Kadais sulioj sienom lipdavom po diskatieku afterparty surenge :rolleyes:
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#263 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349

Posted 2008 January 07 - 10:53

O kartais cia ne sitie ?
Kadais sulioj sienom lipdavom po diskatieku afterparty surenge :rolleyes:

Nea. Šitie http://www.ninjatune...ase.php?id=1298
  • 0

#264 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2008 January 07 - 11:01

Kartais tenka. :D

Truputi ne i tema bet kazkaip truksta rytais H -_- Ipratau dar neprabudes girdeti jo nusnekesius ir keltis su mintimi koki velnia jis cia peza :wacko: :lol: :D
  • 0
kažkaip.....

#265 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349

Posted 2008 January 07 - 11:10

Truputi ne i tema bet kazkaip truksta rytais H -_- Ipratau dar neprabudes girdeti jo nusnekesius ir keltis su mintimi koki velnia jis cia peza :wacko: :lol: :D

Matyt kai ką šita mintis galutinai už***so. :lol:
  • 0

#266 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Posted 2008 January 22 - 22:13

Posted Image
Atlikėjas:Phoneheads & The Dusseldorf Symphonic Orchestra
Albumas:Live At Tonhalle
Formatas:CD + DVD
Leiblas:Infracom! Germany
Stilius:Drum & Bass
Išleistas:2007

Prabėgo upės laiko: dukart keitėsi sniegas, laukus ir pievas garino karšta vasaros saulė, o ruduo skandino lietaus lašais. Ciklonai, pūgos uraganai... Prabėgo daug, kol vieną dieną išgirdau tai, kas man pasirodė verta VĖL įsigilinti į muzika taip, kad galėčiau ją paversti ženklais bei simboliais ir pabandyti ją įkūnyti šioje apžvalgoje. Ne sau – Jums.

Turbūt pamenat tuos laikus, kai ambicingi ir skandalingi "Metallica" parodė pasauliui, kad tokių priešingų stovyklų, kaip metalas ir simfoninis orkestras sąjungą ilgam suvirpina širdį, paliečia jausmus ir palieka storą didybės įspūdį? O juk atrodė, kad tai neįmanomas ir šventvagiškas dalykas... Ar spjautumėt man į akis, jei drįsčiau dieviškąją XV-XVIIIa. muzika sugretinti su... kad ir su ateities džiazu (Drum and bass'u)? Ne, tai ne London Electricity ar SheeZzanova. Tai pakelta n-tuoju laipsniu - šimtais ir tūkstančiais instrumentų, tiesiog kvapą gniaužiančiu orkestru, bei didingais filharmonijos rūmais.

Išsinuomokite smokingus, pasikrakmolinkit marškinius ir pasiriškit peteliškę, o limuzinas jau laukia prie durų – keliausime ten, kur neinama tūsintis, atsigert alaus ar triukšmingai praleist savaitgalio naktį. Šį vakarą Jūs galbut pirmą kart savo gyvenime įžengsite į pasakiškos simfoninės muzikos rūmus, kuriuose svečiuosis kuklūs Phoneheads. Taip tiesa – aš Jus veduosi į gyvo garso koncertą Dusseldorfe,Tonhalle, Vokietijoje – PHONEHEADS & The Dusseldorf Symphonic Orchestra.

Priešais mus, prie pat Reino isikūrę apvalieji Tonhalle rūmai, kadaise buvę planetariumu, apsupti žaismingai apšviestais fontanais, bei medžiais, skaldytu balto granito takeliu ir žavingai besišypsančiais portje, vis tykančiais nugvelbti Jūsų paltą. Tiesa, iš išorės pastatas atrodo įspudingai, bet koks erdvus ir neaprėmiamas jis tampa vos tik įkėlus kojas pro duris. Didžiulis gaublys, kuriame du milžiniški balkonų aukštai, taisyklinga pusrutulio formos pagrindinė salė, ~2000 sėdimų vietų – viskas sterilu, išpuoselėta prašmatnia architektūra ir meno kūriniais – tik baisu, kad per plačiai išsižiosi ir užtėkši seilę ant neįkainojamo gobeleno. Nuostabu, kad "pförtner" (misteris, kuris žino, kur turi sedėti) paslaugiai palydi per šią ekpsozicijų gausą į Jums priklausantį sostą. (man visada patinkdavo balkonai).

Lėtai lėtai užgęsta šviesa, sulyg kiekvienu mažėjančiu kandelų kiekiu slėpdama pilnutėlę salė ir atnešdama virpulį lyg prieš pirmą kartą to, ko niekad dar nepatyrei... Ko dar niekas nepatyrė. Sekunde trunkantis šnabždesys ir šurmulys užkimsta – simfonija prasideda.
Įžanga: Second Sight - paukščių čiulbėsio ir vakaro ramybės kupina melodija nuneša tolyn ir priverčia užsimerkt, o violančelė banguoja tarsi tyki jūra prieš audrą. Pojučiai neapgauna – trimitas įpučia vėją ir jūra pradeda pildytis drumo garsų. Akustika, kokybė, gyvumas, ekspresija ir galybė – dieve, aš niekad... tai nuostabu...

Aplodismentai.

Staiga į scena įžengia kažkur matytas juodukas nešinas mikrofonu. PO VELNIŲ – šauna į galvą – Čia gi jo didenybė Cleveland Watkiss - balsas, su kuriuo jau dabar nori dirbti beveik visi, žmogus, kurio MySpace draugų sąrašas pilnas drumo leiblų ir žvaigzdžių, kas be abejonės yra puikių ateities dub'ų pranašas. Ir nenuostabu – šio žmogaus sugebėjimai unikalūs. Net ir sėdint ganėtinai toli nuo scenos trapecijos ir viso veiksmo, rodosi, kad šis balsas skrodžia kiaurai, iki pat gelmių, o ištiesus delnus gali jį net paliest. Subject Beautyful – pasirodo tebuvo Cleveland'o apšilimas, Midnight Marauders – privertė salę atsistot, o Roll The Stone - vakaro kulminacija, nukėlusi stogus ir nuvežusi visą salę pasivažinėt pro Brandeburgo vartus - soulfull drum ir bass'o, Clevelando ir simfoninio orkestro pergalė žmonių širdyse. Paskutinysis A Dance turėjo žmones nuramint bei pasodinti atgal į savo sostus. Apgalvotai, kupinas rytietiško motyvo drumas turėjo pakerėt... ir pakerėjo... Pakerėjo žmones ploti visą amžinybę...

Tai buvo nuostabu... Nuostabu.
Braukiau ašaras – velniop tą gobeleną.

Kūriniai:
1. Second Sight
2. Subject Beautiful feat. Cleveland Watkiss
3. Maracanenses
4. Syrinx
5. Glam
6. Midnight Marauders feat. Cleveland Watkiss
7. Roll That Stone feat. Cleveland Watkiss
8. A Dance feat. Cleveland Watkiss

Edited by fajnaj, 2008 January 22 - 22:14.

• 0

#267 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2008 January 22 - 22:56

Tai va...
Naujienos truputi pasenusios bet. Kazkaip nutiko, kad mane sukrete daina. Lietuviska daina. Nepaisant viso realybes sou purvo, tautiniu radijo stociu propoguojamo kuo bukiau tuo geriau stiliaus iskilo lietuvaiciai su tokiu produktu, kad norisi nusipiesti trispalve ant krutines ir su pasididziavimu sakyti, kad esame lietuviai. Nors ir ne visai mano klausoma muzika, bet vistiek puikus gabalas ir dar puikesnis jo vaizdo klipas. Happyendless - power forever.
Taip nuojauta kuzda, kad siemet nupirksiu lietuviska albuma. Padarysiu tai ko nedariau taip senai.. Kazkada buvo kasetes po 15 litu, bix'ai, pompa.. tada drasiai meciau pinigus i lietuvos muzika, visa tai man baigesi 1998 m. su sel albumu guma, po to dar nupirkau G&G sindikato gatvės lyga ( 2001 m. ) ir nuo tada ne karto nepakilo ranka nupirkti kazka lietuvisko... Bet happyendless albuma nusipirsiu vos tik pasirodys.

P.S.

Posted Image

Edited by STOPforce, 2008 January 22 - 23:02.

• 0
kažkaip.....

#268 GRYNAS

GRYNAS
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 207
  • Vieta:KAUNAS-ALYTUS-DRUSKININKAI
  • Automobilis:PEUGEOT 607 2.2HDI

Posted 2008 January 23 - 03:35

Na is naujienu Dj Tiesto non stop 2007-10men, Bey Dj Sky non stopinis diskai. Ir dar Japs OVA :)
  • 0
Fsrc="http://i.imgur.com/eerBw.png" border="0"></a>[/IMG]

#269 rgz

rgz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 165
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 206

Posted 2008 January 23 - 13:22

O as atradau Mason & Fedde Le Grand & Erick E & Megamix & David Guetta @ Sensation White Amsterdam Arena 2007 ;)
  • 0

#270 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 227
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Posted 2008 January 27 - 21:18

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu :wub:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#271 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 27 - 21:43

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu :wub:

heh SheeZzanova :wub: tai mano viena megiamiausiu Lietuviu grupiu! labai juos gerbiu uz tai ka daro, stengiuosi nepraleisti nei vieno ju gyvo pasirodymo. Labai saunus geru pazystamu ratelis ;)
  • 0

#272 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 227
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Posted 2008 January 27 - 22:28

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu  :wub:

heh SheeZzanova :wub: tai mano viena megiamiausiu Lietuviu grupiu! labai juos gerbiu uz tai ka daro, stengiuosi nepraleisti nei vieno ju gyvo pasirodymo. Labai saunus geru pazystamu ratelis ;)

nu dabar ir man ji viena megstamiausiu :wub: o ta daina "elegantiskai snigo" :wub: nu ir vokaliste .... :blush:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#273 Baghio

Baghio
  • Senbuviai
  • posts 374
  • Automobilis:Volvo V40. WV Golf .

Posted 2008 January 27 - 22:36

http://eugenijus.ost...s.vaizdelis.lt/ Va cia tai gabalas, cia jums ne kokis tai eilinis bumcikas ^_^

Vejuosi aš vėją
Per žydinčią pievą
Prie upės sraunios
Nėra ko liūdėti
Man reikia skubėti
Kol dar nėr lietaus
Taip lėkti lengva
O gal nelengva
Nė pats nežinau
Bet aš važiuoju
Minu i prieki
Greičiau greičiau

Dviratukas mano
Niekaip nesustoja
Aš minu į priekį ir dainas dainuoju
Pro ausis vėjelis švilpia tyliai tyliai
Kai du sunkiai mina
Greitai aš važiuoju

Per proskyną miško
Per taką išmintą
Žmonių ir žvėrių.
Vejuosi aš vėją
Ir debesį pilka
Į saulę lekiu.
Įdegt suspėjo
Pečiai ir skruostai
O kremo nera.
Minu į priekį
Ir mišką uostau
Palaima tikra.

Dviratukas mano
Niekaip nesustoja
Aš minu į priekį ir dainas dainuoju
Pro ausis vėjelis švilpia tyliai tyliai
Kai du sunkiai mina
Greitai aš važiuoju

Muzika visu garsu, ir uzplesiam "dviratukas mano niekaip nesustoja..."

Edited by Baghio, 2008 January 27 - 22:39.

• 0

#274 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349

Posted 2008 January 28 - 02:01

:wub: nu ir vokaliste .... :blush:

Manau pakanka proto netikėti viskuo ką rodo telikas?.. Ar neesi matęs dove reklamos, kur parodoma kaip gimsta gražūs vaizdai?
  • 0

#275 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 28 - 09:51

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu  :wub:

nu dabar ir man ji viena megstamiausiu :wub: o ta daina "elegantiskai snigo" :wub: nu ir vokaliste .... :blush:

Daug geru dainu jie yra sukure, o ypac kai jos atliekamos gyvai, mmm super :)~ jeigu ka, cia ir cia galima suzinoti daugiau apie juos bei busimus renginius. Skanaus ;)
  • 0

#276 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 28 - 09:55

Manau pakanka proto netikėti viskuo ką rodo telikas?.. Ar neesi matęs dove reklamos, kur parodoma kaip gimsta gražūs vaizdai?

Gerb. Snatch,
Manau, pakanka Jums amziaus ir isprusimo nesigincyti del skonio ;) Kas vienam grazu, kitam gali buti - ne. Taigi esu isitikines, kad komentarai su tuo susije ne visada yra taktiski ;)
  • 0

#277 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2008 January 28 - 10:07

paskutinia savaite svaigstu nuo Therion albumo "Gothic Kabbalah" :blush: Kazkaip ja buvau uzmirses sia grupe :rolleyes:
  • 0
Roots to roots

#278 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349

Posted 2008 January 28 - 10:50

Gerb. Snatch,
Manau, pakanka Jums amziaus ir isprusimo nesigincyti del skonio ;) Kas vienam grazu, kitam gali buti - ne. Taigi esu isitikines, kad komentarai su tuo susije ne visada yra taktiski ;)

O kas čia ginčyjasi? Kai pamatysi gyvą, be make up'o, stebėsim kaip varvinama seilė greitai džius. ;)
  • 0

#279 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 28 - 11:25

Gerb. Snatch,

O kas čia ginčyjasi? Kai pamatysi gyvą, be make up'o, stebėsim kaip varvinama seilė greitai džius. ;)

Anyway, skonio reikalas :)
  • 0

#280 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349

Posted 2008 January 28 - 12:36

Anyway, skonio reikalas :)

Jeigu kalbėtume apie muziką, tai galėtum taip sakyt, bet kalba apie merginą - kaip ji atrodo youtube ir realybėje.
  • 0

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users