Jump to content

Photo

Muzika

• Please log in to reply
662 replies to this topic

#281 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Posted 2008 January 28 - 17:00

Jeigu kalbėtume apie muziką, tai galėtum taip sakyt, bet kalba apie merginą - kaip ji atrodo youtube ir realybėje.

manau, kiekvienas ryte pabude nesame panasus i zvaigzdes :)
  • 0

#282 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 227
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Posted 2008 January 28 - 21:12

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu  :wub:

heh SheeZzanova :wub: tai mano viena megiamiausiu Lietuviu grupiu! labai juos gerbiu uz tai ka daro, stengiuosi nepraleisti nei vieno ju gyvo pasirodymo. Labai saunus geru pazystamu ratelis ;)

nu dabar ir man ji viena megstamiausiu :wub: o ta daina "elegantiskai snigo" :wub: nu ir vokaliste .... :blush:

Daug geru dainu jie yra sukure, o ypac kai jos atliekamos gyvai, mmm super :)~ jeigu ka, cia ir cia galima suzinoti daugiau apie juos bei busimus renginius. Skanaus ;)

prazonduota jau anksciau bet aciu uz info :beer: o jus kaip pazystami ?
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

#283 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 28 - 23:38

prazonduota jau anksciau bet aciu uz info  :beer: o jus kaip pazystami ?

na Ruta pazystu nuo "elegantiskai sninga" pradzios, snow nuo exitlabeliu laiku. Stiopa, zilvi, Indre pazinau nuo ju koncerto afterio pas juos kambariuki :0 tai va taip ta pazintis is auga :D ai su pranza neperseniausiai susipazinom :) tai va :)
  • 0

#284 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:batai

Posted 2008 January 29 - 10:37

manau, kiekvienas ryte pabude nesame panasus i zvaigzdes :)

tamstos duotame linke nematau nei kylancios saules, nei patalu, nei kitų rytinių atributų.. Nu bet ką aš žinau, aš nefilmavau to, kas ten rodoma...
  • 0

#285 Baghio

Baghio
  • Senbuviai
  • posts 374
  • Automobilis:Volvo V40. WV Golf .

Posted 2008 January 29 - 18:10

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu :wub:

Na, man zymiai labiau prie sirdies originali sio gabaliuko versija, pakankamai sena ji, net nepamenu kas ja atliko...
  • 0

#286 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 29 - 20:17

sita nebloga ... vakar ziurejau new baltic chart ar pns kazkas tai siandien usiemiau paieskom ir radau keletu ju dainu  :wub:

Na, man zymiai labiau prie sirdies originali sio gabaliuko versija, pakankamai sena ji, net nepamenu kas ja atliko...

Vairas atliko :)
  • 0

#287 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 29 - 20:53

fajnaj užsideda Kondencuotas Pienas ft. LoTo & Aiga - Mano Liudesys

Iš tikro nežinau priežasčių kodėl ankščiau nepaminėjau, apie savo labai gerą draugą, nuostabų kūrėją - Mantvydą Baranauską.. Tai žmogus, kilęs iš nedidelio Lietuvos miestelio - Alytaus. Labai perspektyvus ir talentingas - jis - Kondencuotas Pienas.

Posted Image

Vieną dieną jis "daro" kapojantį eksperimentinį techno, kitą - lengvą “jazzy lounge” ar “aquatic drum'n'bass” kompoziciją. 2006-ųjų pavasarį šis žmogus buvo pakviestas į Metro Promo komandą. Tai – KONDENCUOTAS PIENAS…

“Kondencuotas Pienas” arba Mantvydas Baranauskas (arba koBis) elektronine muzika susidomėjo maždaug tais laikais, kai “techno” šalyje valdė tokie “monstrai” kaip Scooter. Pradėjęs muziką programuoti “Magix Music Maker”, vėliau – “MusicMaker 2000”, dabar jis naudoja Steinberg firmos produkciją. Pirmieji žaidimai, eksperimentavimas su garsais, muzikinių stilių ieškojimai joje prasidėjo maždaug 2003 metais.

“Mano kūryboje neišgirsite čaižių kosminių garsų, kaip pas Aphex Twin; neišgirsite žudančių "kojų", kaip pas Chris Liebing; neišgirsite kvapą gniaužiančių trimitu melodijų, kaip pas Kenny G. Mano kompozicijos – nekomercinės, kuriamos savo malonumui, neturint specialaus muzikinio išsilavinimo. Gerai tik, kad vaikystėje meška ant ausų klumpakojo nešoko”, - taip kukliai ir sykiu šmaikščiai savo kūrybą apibūdina KP.

Vis dėlto, jei ieškote didelių elektroninių erdvių, gilių ir šiltų garsų, ir ramaus vakaro po sunkių dienos darbų, rekomenduojame jums paragauti būtent šito muzikinio patiekalo...

fajnaj klauso Spotless - She showed, She smiled

Posted Image

Spotless gimė 2007 metų vasarą, kuomet Kondencuotam Pienui buvo pasiūlyta išsileisti gerb. Paradoxo įrašų kompanijoje "Outsider". Slapyvardis Spotless yra pritaikytas užsienio klausytojams, nes dažnas užsienietis nusilaužtų liežuvį, mėgindamas ištarti "Kondencuotas Pienas" ir pasitemptų smegenų ląstelę, mėgindamas prisiminti atlikėjo užsivadinimą, neduok dieve ir dainos apvadinimą.

fajnaj įsijungia nuostabiai siūbuojančio grožio darbą Kondencuotas Pienas - 13 Beautiful Moments With You

"Metro Promo" komandos narys Spotless, tampa pirmuoju lietuvaičiu išleidžiančiu drum'n'bass plokštelę. Paradox Music priklausanti "Outsider" įrašų kompanija 19-uoju numeriu pažymėtą plokštelę skiria Spotless. Plokštelėje įrašytų "With the friend the shadow" bei "She Showed, She Smiled" kūrinių "masteringus" savanoriškai atliko viena iš Good Looking Records žvaigždžių Intense. "Abu kūriniai su nuostalgija man primena auksinius drum'n'bass laikus. Šis vaikinas man yra geriausias 2007-ųjų atradimas, todėl džiaugiuosi, jog prisidedu prie šios plokštelės išleidimo", - sako kompanijos savininkas Paradox.

Pažymint tai, jog minėtoji "Outsider" į pasaulį paleido jau dvidešimt vinilų, kompanija išleidžia dvigubą miksuotą kompaktinį diską "The Age of Outsiders". Čia rankas prikišo DJ Trax bei Nucleus, o rinkinyje tarp tokių atlikėjų kaip Paradox, Fracture, Neptune, DJ Trax, ACS, Macc taip pat puikuojasi ir lietuvaičio Spotless kūrinys "With The Friend The Shadow". Diskas pasirodė šių metų gruodžio pabaigoje.

Taigi, tęsiant pažintį su su šiuo, būsimuoju kondensuoto pieno fabriko įkūrėju, daugiau info galite rasti Kondencuoto Pieno asmeninėje svetainėje, taip pat jo kurybą tiesiogiai galite klausyti frype.lt puslapyje šalia Kondencuoto Pieno bei Spotless profilių.

Saldaus pažinimo.

Edited by fajnaj, 2008 September 03 - 12:47.

• 0

#288 Laucius

Laucius
  • Senbuviai
  • posts 45
  • Automobilis:Peugeot 106 1.4 Equinoxe

Posted 2008 January 29 - 21:14

nu chia ir dejaj pazhintine programa :) neblogaj neblogaj, galima ir toki muzona ant raslabuchos klausyt ;)
  • 0
VAULT Crew

#289 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 January 30 - 15:43

nu chia ir dejaj pazhintine programa :)
neblogaj neblogaj, galima ir toki muzona ant raslabuchos klausyt ;)

Nu jo, tau tikrai cia raslabucha :D atmosferikas ne hard ar tech stepas :D
  • 0

#290 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 506
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Posted 2008 February 06 - 20:38

Gal kiek ir neįtemą, bet labai norėčiau visų paklausti, gal kas žino kur (ar pas ką nors namie/cd) mėtosi south park'o sezonai. Kadangi mano visi cd padarė ATA, mėginsiu po truputį surinkinėti iš naujo. -_- Būčiau dėkingas :beer:
  • 0

#291 Pugas_605

Pugas_605
  • Senbuviai
  • posts 1,935
  • Automobilis:5008 1,5, 96 kW GT line, Peugeot 807hdi2.0 100kW + 406 2.0 hdi 80 kW :)~

Posted 2008 February 07 - 14:09

Gal kiek ir neįtemą, bet labai norėčiau visų paklausti, gal kas žino kur (ar pas ką nors namie/cd) mėtosi south park'o sezonai. Kadangi mano visi cd padarė ATA, mėginsiu po truputį surinkinėti iš naujo. -_-

Būčiau dėkingas :beer:

Nu - CD gal ir ner, bandyk su Apex DC ++ susiieskot, tik teks Hub'u paieskot, nes vienam gali nerast, o is keliu - manau susurankiosi :)
  • 0

Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !

GEOCACHING

My Webpage

5008 =1,5 hdi = 96 kW = fuel_icon_2_4602.png

EX 807 =2.0 hdi = 100kW =fuel_icon_2_4309.png

406 =2.0 hdi = 80 kW = fuel_icon_2_3794.png

EX 806 = 2.1 hdi = 80 kW   fuel_icon_2_2100.png

#292 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • posts 923
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Posted 2008 February 07 - 14:44

Sezonas toks muzikinis nusimato. Pas Lenkus Metallica, Carlos Santana atvaziuoja, i Ryga Linkin Park :wub: I pastaruosius pasistengsiu nuvaziuot. Beje nenorintiems savarankiskai organizuotis, Horizont travelis berods organizuoja keliones. Lyg dar kazkas.
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#293 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 February 14 - 13:44

Vakar teko apsilankyti kine, kuriame rode "As Esu Legenda". Labai patiko garso takelis ir galinga scena, kur apibudinama BOB Marley muzika. Labai teisingas muzikos supratimas. Spaudziam.
  • 0

#294 Bark

Bark
  • Senbuviai
  • posts 457
  • Automobilis:Subaru Impreza

Posted 2008 February 14 - 18:04

jei kam idomu galiu pakopint armand van helde "ghetto blaster" 2007 metu albumas su nesveikais gabalais :)
  • 0
Subaru Impreza 2.0MT RSport
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm :)

#295 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • posts 923
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Posted 2008 February 20 - 00:05

Nu tai buvo kas nors apart Cr PAIN/NIGHTWISH ? Kokia nuomone?
Pas mane nuo savaitgalio Painu Shut Your Mouth ragely uzu skambala grajina Posted Image
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#296 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2008 February 20 - 09:44

Nu tai buvo kas nors apart Cr PAIN/NIGHTWISH ? Kokia nuomone?
Pas mane nuo savaitgalio Painu Shut Your Mouth ragely uzu skambala grajina Posted Image

buvau sutikes dar Eva. O pas mane Painu Shut Your Mouth rageli skamba jau kokie du metai ;] :beer:

siaip viskas puikiai praejo. Pain gal mazokai grojo (neisgirdau Bie/Die gabaliuko ir kt. geru). O Nightwish - turbut pirma karta toki gera garsa Siemense isgirdau. Rasau 10 is 10 pagal viska ir nemanau, kad su nauja vokaliste jie yra blogesni - jei tik geresni, bo ju nauja muzika yra daug ivairesne ir labiau mane uzvedanti :beer:

P.S. Biski apturejau incidenta, bo vienas girtas pilietis trukde mano dukrai ziuret, tai teko ji nuleisti zemyn galva viena eile zemiau :mad: :lol:
  • 0
Roots to roots

#297 wycka_uno

wycka_uno
  • Senbuviai
  • posts 82
  • Vieta:Klaipeda, Zemaiteja
  • Automobilis:Peugeot 406

Posted 2008 February 20 - 11:33

sorry uz OFF: o is kur galima nemokomai parsisiusti?

emule ar imesh yra tam skirti
  • 0

#298 awake

awake
  • Senbuviai
  • posts 152
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Posted 2008 March 14 - 00:09

Aistroms nuraminti uzsileidau Buckethead albuma "Colma"
Whitewash
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#299 Bark

Bark
  • Senbuviai
  • posts 457
  • Automobilis:Subaru Impreza

Posted 2008 March 14 - 10:15

kam idomu turiu tris albumus kuriais galiu pasidalint: Armand van helden "ghetto blaster" Blur "the best of" Phoenix "its never been like that" jei ka pm ;)
  • 0
Subaru Impreza 2.0MT RSport
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm :)

#300 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • posts 524

Posted 2008 March 14 - 20:12

Pop dueto "Moloko" vokalistė ir išskirtinio balso savininkė Róisín Murphy praėjusiais metais sugrįžto su nauju soliniu albumu, kuris žada būti elektroninės šokių muzikos, nuoširdaus pop, gilaus ir tamsaus funk bei keistos lyrikos mišiniu.

Posted Image

Pirmasis singlas iš naujojo albumo bus "Overpowered" pasirodė liepos 2d. Teigiama, kad tai įkyrus elektroninis perliukas, kuris turėtų tapti esmine pažintimi su naujuoju Róisin Murphy skambesiu. Popjustice šį singlą apibūdino kaip "Higher State Of Consciousness disko stiliumi". "Overpowered" buvo sukurtas kartu su Seiji iš "Bugz In The Attic", o remiksus jam kuria Seamus Haji, Kris Menace, Herve bei "Loose Cannons".

Antruoju albumo singlu greičiausiai taps "Let Me Know". Šį kūrinį Róisn padėjo sukurti Andy iš "Groove Armada". Jis turėjo pasirodyti praėjusių metų rugsėjį, o visas albumas - spalį.

Nors debiutinis Róisin Murphy albumas "Ruby Blue" susilaukė tikrai puikių vertinimų, naujasis jos darbas jau dabar įvardinamas kaip "18 kartų geresnis". Atrodo, kad jau dabartinių pirkinių kalendoriuje galime drąsiai žymėti ryškų įrašą Roisin Murphy - Overpowered.

Mėgaukitės.

Edited by fajnaj, 2008 March 14 - 20:13.

• 0

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users