Muzika
Parašyta 2006 vasario 02 - 22:08
Parašyta 2006 vasario 24 - 13:00
Parašyta 2006 vasario 24 - 13:11
po ranka turiu "Zalvariny" - netink?gal kas turit "Rugiaveide"
Svečias_DANKAZAS_*
Parašyta 2006 kovo 06 - 16:17
Parašyta 2006 balandžio 03 - 10:33
Parašyta 2006 balandžio 03 - 14:27
Snatch'ai a-uuuPrikeliu iš kapinių seną temą, gal kas žinos kas atlieka ir dainos pavadinimą, paskutiniu metu dažnokai radija groja, last time zip fm praeitą savaitę kažkurią dieną prieš pat aštuonias grajino, gabalas paremtas senųjų italų dainų motyvais, tipo ricci e poweri (jei teisingai parašiau), manau girdėjo ne vienas, o gal iš mano parašymo supras ko aš noriu
Peugeot 605 2.1TD - Parduotas
Parašyta 2006 balandžio 03 - 14:56
gal Bob Sinclair - Love GenerationPrikeliu iš kapinių seną temą, gal kas žinos kas atlieka ir dainos pavadinimą, paskutiniu metu dažnokai radija groja, last time zip fm praeitą savaitę kažkurią dieną prieš pat aštuonias grajino, gabalas paremtas senųjų italų dainų motyvais, tipo ricci e poweri (jei teisingai parašiau), manau girdėjo ne vienas, o gal iš mano parašymo supras ko aš noriu
ten tokie senoviniai pasvilpavimai...
bet cia snatch galetu isikist...
[C2][Citroen C2, 1.4 2004][Family reserve since April 2013]
[106 XT 1.4 1993'][Roland Garros][2005-2012][][Sold to rise and shine]
[605 SV 3 1992'][[2005-2009][Sold in a good condition]
[Mazda 323 1986][2003-2005][VW Golf 1987][2001-2003]
Parašyta 2006 balandžio 03 - 15:07
Parašyta 2006 balandžio 03 - 17:46
Revolvo- Too Cool For School ;)o man patiko visai muzika is Bites reklamos kur sukas per TV (tokia idomi, marga, spalviska
). Kadangi as nesu tokios muzikos fanas, butu idomu suzinoti kas ten tokie ir kokia daina?
Bent jau pas mane taip uzrasyta
Parašyta 2006 balandžio 03 - 19:24
pritariu! 4 metai naudojimosi ir dar nebuvo taip kad nerasciau kokio gabalo...tiek patikima, kad per pora metu naudojimo, nebuvo taip, jog nerasciau gabalo kuri noriu parsisiust...
emule esu smarkiai nusivyles tuo klausimu...
O tesiant tema tai: Brian Eno - This
Šį pranešimą redagavo Jetmars: 2006 balandžio 03 - 19:25
Svečias_Taratomas_*
Parašyta 2006 balandžio 03 - 20:51
niekada nemegau soulseek... emule, dc++, o tiems kas irc megejai galima is #music kanalo ;) kartais ju pasalugom tenka pasinaudotiNepritariu! Kazkada ieskojau visu ATB albumu ir tik per emule juos visus radau soulseekas nerado man reikiamu gabalupritariu! 4 metai naudojimosi ir dar nebuvo taip kad nerasciau kokio gabalo...
dabar tik emule vartoju...
Parašyta 2006 balandžio 03 - 21:40
SUPER!Revolvo- Too Cool For School ;)
Bent jau pas mane taip uzrasyta
Parašyta 2006 balandžio 04 - 08:01
Prasom ;)SUPER!Revolvo- Too Cool For School ;)
Bent jau pas mane taip uzrasytaDekui
![]()
Jei tureciau kur patalpinti, tai galetum persisiusti... o dabar tik el.pastu galeciau atsiusti
Parašyta 2006 balandžio 04 - 09:09
Parašyta 2006 balandžio 04 - 09:37
Na jei tokie tinka tai prasom:vat dar noreciau senu rokenrolo gabalu pavadinimu jei kas zino
Def Leppard - Love Bites;
Def Leppard - Animal;
Ozzy Osbourne - No more tears;
Ozzy Osbourne - Mama, I'm coming;
T.Rex - Children of the revolution;
Red Hot Chilli Pepers - Otherside;
Robert Plant - Another Tribe;
Supertramp - Dreamer;
Dire Straits - Brothers in Arms;
Dire Starits - Calling Elvis;
Boston - More than a feeling;
ZZ-Top - Give me all your love
nu va pradziai tiek:)
Parašyta 2006 balandžio 04 - 10:06
nereikėjo lipti per principą, gabalas ne tas. Mano girdėto ritmas daug greitesnis, iš esmės ten supopsintas gabaliukas. Dainuoja vyriukas ir moteriukė, su pastūgavimais kažkas tipo yyyyyyyjaVerčiat perlipt per principą, nu bet ko dėl žmonių nepadarysi... Otlikėjas Banaroo, pesnia Ū mamma..
Parašyta 2006 balandžio 04 - 10:24
Nu situ nelabai drisciau vadint senais rokenrolo gabalais. Nebent labai placiai ziurint galima sakyt, jog sie skudurinio roko, hard roko ar hair roko (kaip pavadinsi - nepagadinsi) yra rokenrolo atmaina.Na jei tokie tinka tai prasom:
Def Leppard - Animal;
Supertramp - Dreamer;
Jei nori tikro rokenrolo, paklausyk tokiu veikeju kaip Chuck Berry, Little Richard, Jerry Lee Lewis ir pan.
Parašyta 2006 balandžio 04 - 12:40
na as butent ir turejau galvoj atmainas... O siaip jei del rokenrolo tai dar deretu paminet ir Elvi Presley:)Nu situ nelabai drisciau vadint senais rokenrolo gabalais. Nebent labai placiai ziurint galima sakyt, jog sie skudurinio roko, hard roko ar hair roko (kaip pavadinsi - nepagadinsi) yra rokenrolo atmaina.Na jei tokie tinka tai prasom:
Def Leppard - Animal;
Supertramp - Dreamer;
Jei nori tikro rokenrolo, paklausyk tokiu veikeju kaip Chuck Berry, Little Richard, Jerry Lee Lewis ir pan.
Parašyta 2006 balandžio 04 - 13:34
KINDER vs. PAPS 'N' SKAR "Funny Day"nereikėjo lipti per principą, gabalas ne tas. Mano girdėto ritmas daug greitesnis, iš esmės ten supopsintas gabaliukas. Dainuoja vyriukas ir moteriukė, su pastūgavimais kažkas tipo yyyyyyyja
, paniūniučiau, bet neina ir dar berods žodžiai yra kad girls nori have fun.
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0