Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Muzika

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 662

#61 Bark

Bark
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Subaru Impreza

Parašyta 2006 birželio 26 - 19:21

Ok papildom repertuara kuris yra: Moby albumas "Play" Pieno lazeriu albums "Voyage" Vilniaus festivalio albums (tipo clasic music) Sean paul albumas "Duty rock" Savage garden "tears of pearl" ir to the moon and back" armand van helden - when the lights go down fort minor - believe in me 50 cent feat. game - hate it or love it disco boys - hey st. peter Beje :beer: nusimato tam kas man gaus disco boys- b-b-b-baby ir dar kas gaus toki gabaliuka (per super fm girdziu daznai moteriske dainuoja "up side down in side out"

Šį pranešimą redagavo Bark: 2006 liepos 18 - 07:36

• 0
Subaru Impreza 2.0MT RSport
Pavogėm dėžę degtinės, pardavėm, o už gautus pinigus prisigėrėm :)

#62 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Parašyta 2006 liepos 09 - 23:03

gal kas zino kas perdainavo 4 non blondes gabala? ta mergina ir daugiau gabalu yra perdainavusi.
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#63 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2006 liepos 10 - 14:43

kaip sake Henri Fordas: "Ash galiu jums pasiulyti automobili bet kokios spalvos, su salyga kad jis bus juodas".

Kaip sakau as: galiu klausyt bet kokia muzika su salyga jei tai bus rokas :lol:

Vot vakar gavau is draugo 35 LORDI gabalus, tai dabar sedziu darbe su ausinem uzsikaifaves ^_^

Ir tas eurovizinis Hard Rock mano manymu nera pats geriausias ju gabalas. Gal kas nors is cia bunanciu zinot dar kokiu negirdetu grupiu kurios panasia "muzika" :D groja? Ka nors panasaus y Ramstein, InExtremo, Nickelback, Adema, Iron Maden, Metallica, Korn ir t.t.
  • 0

#64 awake

awake
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Parašyta 2006 liepos 10 - 16:24

Kaip sakau as: galiu klausyt bet kokia muzika su salyga jei tai bus rokas  :lol:

Vot vakar gavau is draugo 35 LORDI gabalus, tai dabar sedziu darbe su ausinem uzsikaifaves ^_^

Ir tas eurovizinis Hard Rock mano manymu nera pats geriausias ju gabalas. Gal kas nors is cia bunanciu zinot dar kokiu negirdetu grupiu kurios panasia "muzika"  :D  groja? Ka nors panasaus y Ramstein, InExtremo, Nickelback, Adema, Iron Maden, Metallica, Korn ir t.t.

Paskutiniu metu klausau Steve Vai ir Joe Satriani. Prijauciantiems gitaru skambesiui siulyciau ju paklausyti ;)
O girdeti ar negirdeti gal butu: Godsmack, Hypocrisy, Megadeth, Moonspell, Mudvayne, Paradise Lost...
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#65 Jetmars

Jetmars
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI, 2005

Parašyta 2006 liepos 10 - 17:57

Gregory LeMarchal - Je Deviens Moi ale prancuziskasis Enrique Iglesijus :) cia visas albumas jo taip vadinas....

Šį pranešimą redagavo Jetmars: 2006 liepos 10 - 17:57

• 0

#66 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2006 liepos 10 - 19:26

Kaip sakau as: galiu klausyt bet kokia muzika su salyga jei tai bus rokas  :lol:

Ir tas eurovizinis Hard Rock mano manymu nera pats geriausias ju gabalas. Gal kas nors is cia bunanciu zinot dar kokiu negirdetu grupiu kurios panasia "muzika"  :D  groja? Ka nors panasaus y Ramstein, InExtremo, Nickelback, Adema, Iron Maden, Metallica, Korn ir t.t.

sorry, bet nepamenu ar buvai GM? Kitam jei nori galima pririnkti panasios muzikos ir diskusiju apie ja 3 paroms ramiai :beer:

kazkada buvo metaloteka mano -ex 405, kol zmonos neisvaike :P

P.S. Dabar juodai velka paskutinis kultines grupes SEPULTURA albumas "DANTE XXI". Tik gaila, kad si grupe siuo metu neteko paskutinio Cavaleros :(

Šį pranešimą redagavo Cr: 2006 liepos 10 - 21:45

• 0
Roots to roots

#67 Svečias_BOGDAN_*

Svečias_BOGDAN_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 liepos 10 - 22:51

QUOTE (BOGDAN @ Jun 25 2006, 07:40 PM)
armand van helden - when the lights go down
fort minor - believe in me
50 cent feat. game - hate it or love it (dar yra kazkokia moteriske feat game (panasus gabalas) ir pavadinimas tas pats
50 cent - hustlers ambition
ashante feat (ar kaip kitaip) fat joe - whats love got to do

pieno lazeriu gabalu galiu atsiust i meila, jei yr noro. 

[email protected] ACiu 

a tau kuriuos?

pieno lazeriu gabalu jai galima :)
  • 0

#68 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 10:27

sorry, bet nepamenu ar buvai GM? Kitam jei nori galima pririnkti panasios muzikos ir diskusiju apie ja 3 paroms ramiai :beer:

kazkada buvo metaloteka mano -ex 405, kol zmonos neisvaike :P

P.S. Dabar juodai velka paskutinis kultines grupes SEPULTURA albumas "DANTE XXI". Tik gaila, kad si grupe siuo metu neteko paskutinio Cavaleros :(

GM nebuvau :(

Bet tikro metalo as neykandu, labai retai as jo paklausau. Yra daug metalo gabalu, kurie lyg ir nieko, bet man netinka tie "klykiantys" vokalai. Sepultura, System of a Down ir panasiu grupiu muzika super, bet prie vokalu reikia priprasti, kas man sunkiai sekasi.
O del fonotekos mano 605, tai 10cd changeryje laikau viena Elvio Preslio CD, jy tenka paleisti kai su manim vaziuoja "normalus" zmones :D o savo motera jau pripratinau prie mano muzikos, nors ji niekada popsere ir nebuvo (kazka panasaus y jazza klauso) .

awake: tavo isvardintos grupes kiek is ju teko klausyti, tai gotikiny roka groja. Yra ir gotikiniu geru gabalu, bet jie kazkodel man greitai atsibosta :( O steve vai biski per "silpnai" groja, tokia muzika galiu tik pries miega klausyt ant relaxo :) o ar Joe Satriani panasiai kaip vai groja?
O Godsmack kartais ne punk roka groja? Kazkodel man visas punk rokas atrodo vienodas, todel man Green Day visos diskografijos uztenka :rolleyes: , nu dar gal biski Blinkai tinka, bet ju klipai geresni nei muzika :D
  • 0

#69 Jetmars

Jetmars
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI, 2005

Parašyta 2006 liepos 11 - 12:25

nuoroda i gal kam idomiu grupiu muzikiniu kuriniu lobyna :)

http://evil.hardcore.lt/mp3/
  • 0

#70 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:12

[Bet tikro metalo as neykandu, labai retai as jo paklausau. Yra daug metalo gabalu, kurie lyg ir nieko, bet man netinka tie "klykiantys" vokalai.

pabandyk Pain parsipust. Cia tokios skandinavu grupes Hypocrisy vokalisto projektas. Turetu tau patikt (rokas su industrija). Po to White Zombie, Secret Discovery. O kaip tau senukai Ozzy ar kokie parpalai? :rolleyes:

O metalo grupese dabar daznai vokalas buna "kriokentis" B)
  • 0
Roots to roots

#71 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:27

GM metu, „Hot In Vilnius“ ...prasinese B.Idolas :wub: ir nunese mus ....
  • 0

#72 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:33

[quote name='Cr' date='Jul 11 2006, 04:12 PM'] [/QUOTE]
pabandyk Pain parsipust. Cia tokios skandinavu grupes Hypocrisy vokalisto projektas. Turetu tau patikt (rokas su industrija). Po to White Zombie, Secret Discovery. O kaip tau senukai Ozzy ar kokie parpalai? :rolleyes:

O metalo grupese dabar daznai vokalas buna "kriokentis" B) [/quote]
Pain turiu kelis gabalus (is ju "supersonic bitch" ,ar kaip ten, labiausiai patiko), te biski elektrik roka primena, kazkas panasaus y Eurotrash ar Oomph. siaip neblogas muzonas.
White Zombie, Secret Discovery - reiks patikrinti (dabar toks metas kad interneta turiu tik darbe, o cia adminai visokiu apribojimu pridare) kai gausiu normalaus rysio:) Jei White Zombie ne tik pavadinimas bet stilius primena Rob Zombie, tai as ju nesuprasiu -_-
Nedaug as girdejau Ozzy ar Deep Purple, bet kazkodel neuzkabino, siaip is tokiu senesniu tai Iron Maden gerbiu.

Ar esi girdejes In Extremo, kai isgirdau pries kokius metus, tai tik neseniai nustojau :)~
  • 0

#73 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:38

Ar esi girdejes In Extremo, kai isgirdau pries kokius metus, tai tik neseniai nustojau :)~

va situ as negirdejau. ka jie groja? :rolleyes:
  • 0
Roots to roots

#74 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:52

va situ as negirdejau. ka jie groja? :rolleyes:

Nu te Ramsteinus primena, ir muzika ir kalba (vokiskai dainuoja), tik da jie kazkaip dudmaisius ykomponuoja y savo muzika, ir visai px gaunasi ;)
  • 0

#75 Cr

Cr
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 11 - 15:55

GM metu, „Hot In Vilnius“ ...prasinese B.Idolas :wub: ir nunese mus ....

Hei, reikejo juos ciupti ir po konco i GM atvaryti. Tada butume isprende muzikos klausima! :blush: :beer:
  • 0
Roots to roots

#76 Svečias_rally69_*

Svečias_rally69_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 liepos 11 - 16:10

Hei, reikejo juos ciupti ir po konco i GM atvaryti. Tada butume isprende muzikos klausima! :blush: :beer:

sis "jaunuolis" visa save nuosirdziai atidave koncerto metu ....
  • 0

#77 awake

awake
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Parašyta 2006 liepos 11 - 22:39

awake: tavo isvardintos grupes kiek is ju teko klausyti, tai gotikiny roka groja. Yra ir gotikiniu geru gabalu, bet jie kazkodel man greitai atsibosta :( O steve vai biski per "silpnai" groja, tokia muzika galiu tik pries miega klausyt ant relaxo :) o ar Joe Satriani panasiai kaip vai groja?
O Godsmack kartais ne punk roka groja? Kazkodel man visas punk rokas atrodo vienodas, todel man Green Day visos diskografijos uztenka :rolleyes: , nu dar gal biski Blinkai tinka, bet ju klipai geresni nei muzika :D

Labiau link gotikos is isvardintu tai moonspellai, paradadise lost. Apie hypocrisy jau papasakojo Cr ;)
Na o godsmack'ai groja sakyciau tipiska amerikanska roka ir tikrai ne punk. Muzika kieta, bet ilgiau pasiklausus dainos tampa visos panasios. Mudvayne'ai kazkas tarp i korn'u ir slipknot'u - kieta ir daug riksmo :D
Satrianio muzika kiek ekspresyvesne ir energingesne nei Vajaus, kaip sakoma daugiau draivo :lol: nors vienas kitas gabaliukas taip pat tinka pries miega :)
Jei patinka Metallica, tai Megadeth irgi turetu patikt, nes muzika gan panasi. Greiciausiai del to, kad Musteinas kazkada buvo metallica narys, o isejes ikure savo grupe. ;)
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#78 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 12 - 08:12

Neseniai persikrausciau y kita buta, tai svarsciau koky cia interneta uzsisakius, bet dabar manau reiks imt koky rimtesny MegaNeto plana, nes reik daug muzikos patikrint ;) Dekui Cr ir awake, jei kas ka naujo isgirsim - pasigirkim cia, nes darosi vis sunkiau atrasti ka nors tikrai verta demesio.
  • 0

#79 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2006 liepos 12 - 09:59

Neseniai persikrausciau y kita buta...

Tai 605'ti kartu jau nenakvoja? :unsure:
  • 0

#80 maiklas

maiklas
  • Senbuviai

Parašyta 2006 liepos 12 - 10:15

Tai 605'ti kartu jau nenakvoja? :unsure:

Liudna, bet jau teko isskirti musu 605'tus -_- nu nors nereiks seiles varvint kaip seniau kai tavo CTI pamatydavau :blush:

Manasis dabar Petrasiunuose nakvoja...
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 9

narių: 0, svečių: 9, slaptų narių: 0