Jump to content

Photo

Kabrioleto stogas

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248
  • Vieta:Šakiai-Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot 605

Posted 2006 March 20 - 09:02

Tai va artėjant šiltiems orams savo kaime nebrangiai radau kabrį. Opel kadet vadinasi, tik stogas paplyšęs, reikia perdaryti, tai gal kas žino kas ir kaip ir kur??? beje savo nuomonę apie opel kabrio, kaipo tokį galėtų pareikšti prokuror, nes jis kiek žinau tokį eksplotuoja. Variklis ten 1,6 ohc markės berods, bet kažko biški prie didelių apsukų nekaip dirba, gal įtakos tam turėjo besibaigiantis benzinas kai žiūrinėjau, o gal įtakos turėjo besibaigiantis variklis, įdomu kaip šie varikliai laiko. Bet kuriuo atveju atsiprašau, kad ne apie peugeu ir laukiamos visos mintys ir pasisakymai :beer:
  • 0

#2 Bambizas

Bambizas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 314
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:'03 Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited

Posted 2006 March 20 - 10:14

Tai va artėjant šiltiems orams savo kaime nebrangiai radau kabrį. Opel kadet vadinasi, tik stogas paplyšęs, reikia perdaryti, tai gal kas žino kas ir kaip ir kur???

Aš pats firmos automobiliukui (Fiat Punto) keičiau stogą, bo žulikai supjaustė. Keitė firmelė Kaune, užsiimanti senų auto restauravimu, senų baldų restauravimu. Pavadinimo nebepamenu, o adresiukas: Drobės g. 39, Kaunas. Buvo keičiamas išorinis brezentas, vidinė medžiaga ir apšiltinimas paliktas tas pats, taip pat buvo keičiamas galinis plastikinis langas. Sąmata - 1100 Lt. Laikas - prieš gerus metus. Stogo medžiagos kvadratūra, pasak tos firmos, tokia pat kaip ir Kadetui ar Golfui. Darbas atliktas tikrai tvarkingai ir laiku, nebuvo jokių vėlavimų ar papildomų išlaidų, kiek suderėjom, tiek ir sumokėjom. Tai tiek.
  • 0
www.AutoDent.lt - Automobilio įlenkimų šalinimas

#3 Prokuror

Prokuror
  • Nariai
  • posts 907
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 hdi 9-5 Aero

Posted 2006 March 20 - 10:29

Ja ja, stogas toks dalykas... ;) As sugebejau savo irgi mazhumam paplesyt - prie -10 ar tai -15 teko nuiminet stoga nes lentos i vidu netilpo, rezultatas - antrakart luzusi tvirtinimo rankena (jau buvusi virinta) beigi nuo salcio sukietejes ir skiles vinilas ties galu :ph34r: Dar neprisiruosiau aiskintis kas, kaip ir po kiek stogus tvarko, tad prisidedu prie klausimo :blush: Na o siaip ka apie ji pasakot - opelis kaip opelis, dirba kantriai, dalys pigios, eksploatacija ir remontas paprastas. 1.6 mono-i variklis (55 kW) nivalit, uztat pusetinai ekonomiskas. Cia ispudziai persedus nuo P605 3.0 :D Bent jau pas mane pro stoga varva prie gero lietaus arba plovykloj. Cia abu kampai virs priekinio stiklo :ph34r: Kolegos patarinejo ka galima savom jegom ten tvarkyt, link pavasario reiks pabandyt, gal pades. Kaip minejau, luzho viena stogo rankena. Virinimui pasiduoda l. sunkiai - ten piktas toks misinys, aliuminis dar nesilydo o cinkas jau sudeges :ph34r: Vienas virinimas atlaike vasaros pabaiga o po ilgo laiko pabandzius pajudint, kaip jau minejau, luzho antrasyk. Shrote nerasi (arba su visu stogu) o zaibo rate >600 Lt rankenele :( Ir dar - kaip ir priklauso senam opeliui, kirmyja akyse... Bent jau pas mane. Gal klaida padariau kad ji ishginiau i visas ziemos druskas, taciau kad neturejau su kuo vazinet... Juodai ir staigiai ispuvo vienas slenkstis bet panasu kad buvo kaltas ir atbulom rankom sutvarkytas. O siaip smulkus parudavimai per visus pakrascius (arkos, po langais ir pan) lenda, gal kad baltas tai ziauriai akis bado, butu tamsesnis dar metus nepastebetum... btw - kokia spalva, koks stogas, kokie metai ir kokia kaina to nuziureto automobiliuko? Idomu tiesiog.
  • 0

Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas

Žalias šeimyninis autobusas - ex

Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex

Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex

#4 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 10:59

Metai 1990, variklis traukia pusėtinai, netgi tie 55 kw, tik nuo 3 000 apsukų kažkoks dusulys įsimeta, kažką reiktų daryti, po to spalva tamsiai mėlyna, originalūs kadeto lietnykai, rūdis tik vienoj vietoj ir nedidelė, matyt taisytas o šiaip vairo stiprintuvas, šildomos sėdynės, rekaro salonas, elektroninis spidometras, nieko per daug blatno, ai dar pamiršau suplyšęs stogas :ph34r: , stogo konstrukcijos lyg sveikos, pats stogas išplyšęs gale šonuose, kur prie kėbulo tvirtinasi, ir kas bjauriausia vidurį virš vairuotojo galvos. šiaip būtų galima dalimi persiuvinėti, bet dabar turbūt reikia viso stogo, teisingai galinis stiklas sveikas, daugiau lyg ir nieko. Pradinė kaina 2500 lt, bet vaikinas pardavinėjantis pats išsigando tokios kainos ir dar sakė kad tai derybų objektas :) o šiaip stogo persiuvimo kainos nuo 1000 lt iki 1500 lt. o pabaigai jumoras, pas mane kaime kažkoks balvonas žadėjo už 150 lt persiūti, tai vos nenumiriau iš juoko beklausydamas.
  • 0

#5 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2006 March 20 - 11:10

ai sink ze ce-te-Y iz da bėst saliushn... no rudys, no zopelys, no gai... :blush:
  • 0

#6 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 11:16

aga cti ir aš norėčiau ir variklis galiongas ir šiaip nieko, bet už kriščionišką kainą o ir šiaip už bet kokią kainą nieko padoraus rasti neina....... :( o nebrangus kabrikas su galingu varikliu sena mano svajonė.... šiaip mano akim visai nieko būtų eskortas, juo labiau, kad turėjau tokį kietastogį, tad skųstis tikrai negaliu nei traukos stygium, nei kuo kitu, išskyrus rūdis ir kuro sanaudas, kurios šiuo atveju visiškai neaktualus klausimas, kol aš turiu savo 605
  • 0

#7 fla

fla
  • Senbuviai
  • posts 1,118
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:peugeot

Posted 2006 March 20 - 11:26

ai sink ze ce-te-Y iz da bėst saliushn... no rudys, no zopelys, no gai...  :blush:

nu dar sitas gal neblogas? :unsure: spust
irgi no rudys, no zopelys, no gai... ir aina beveik kaip cti... :blush:
  • 0

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now -  308, 308 sw 

#8 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 11:28

nea fla, šito nepirksiu, bo paskui visą mėnesį reikės dirbti, ne tikrai tingiu ir nepirksiu :P
  • 0

#9 fla

fla
  • Senbuviai
  • posts 1,118
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:peugeot

Posted 2006 March 20 - 11:31

nea fla, šito nepirksiu, bo paskui visą mėnesį reikės dirbti, ne tikrai tingiu ir nepirksiu :P

:D :beer: , nu bet pas ana stogas turbut plasmasinis, pagalvok. :lol:
  • 0

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now -  308, 308 sw 

#10 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 11:37

ne ne tikrai nepirksiu, o kur jo langai ką aš niaukysiu ir peleko su šiūpėliu neis uždėti, be to žemas kažkos, kaip aš iš kaimo bulves parsivešiu ar mergas į mišką nusivešiu??? ir neonkių po apačia pridėti neis ,privaluma to karučio matau tik vieną - ant baltos spalvos gerai matysis dvi raudonos juostos, pridedančios po 30 a.g. automobiliui :lol: p.s.ech dingo gazasdugnas, tenka pačiam liauliotis <_<
  • 0

#11 Prokuror

Prokuror
  • Nariai
  • posts 907

Posted 2006 March 20 - 12:13

aga cti ir aš norėčiau ir variklis galiongas ir šiaip nieko, bet už kriščionišką kainą o ir šiaip už bet kokią kainą nieko padoraus rasti neina....... :( o nebrangus kabrikas su galingu varikliu sena mano svajonė.... šiaip mano akim visai nieko būtų eskortas, juo labiau, kad turėjau tokį kietastogį, tad skųstis tikrai negaliu nei traukos stygium, nei kuo kitu, išskyrus rūdis ir kuro sanaudas, kurios šiuo atveju visiškai neaktualus klausimas, kol aš turiu savo 605

Keista... Pagal visus pozymius panasu i GSi, tik ten varikliu tokiu kaip 1.6 niekad nebuvo... Pas tave matyt arba vietoj gsi uzkalto mataro imestas 1.6 arba gsi sedynes, spidikas ir panasiai sumesta kokio megejo.
Siaip jei auto neuzhmusta, tai kaina visai krikscioniska butu jei stogas ok. Kadangi stogo persiuvimui dar ~1000 Lt pridet, tai jau gaunasi daugoka imho.
  • 0

#12 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 12:33

Nu man irgi kažko į GSI neša, nes pakaba kietinta, ir žeminta, o šiaip dėl įdomumo koks gsi litražas ???? ir galingumas???
  • 0

#13 Prokuror

Prokuror
  • Nariai
  • posts 907

Posted 2006 March 20 - 12:40

Litrazas buvo 1.8 ir 2.0, galingumus reikia namie paziuret tiksliai (manuala turiu) arba paieskok inete jei netingi Beje, o kaip atrodo priekis? irgi gsi ar paprastas? Ir stogas - vinilas ar brezentas? Beje, gale apacioj kad stogas trukineja tai iprastas reikalas - pas mane jau kai pirkau nedidukai prasitrynimai jau buvo. Sio stogo lifetime'as kazkur apie 10 metu, tad jie kaip taisykle jau savo atitarnave pas mus atvaziuoja :(

Edited by Prokuror, 2006 March 20 - 12:42.

• 0

#14 Mindostis

Mindostis
  • Senbuviai
  • posts 248

Posted 2006 March 20 - 12:57

a priekis paprastas, ne gsi, apie tai net nepamasčiau o stogas nelabai galiu pasakyti koks lyg tai vinilas būtų, nors gal ir klystu, neskiriu aš tų medžiagų, o be to vakar tik apie dešimt minučių težiūrėjau, kol mano pugą plovė ir dar pralėkiau porą ratų pirma antra pavara, nu dar bandysim derėtis ir jeigu jau pirkti sumastysiu eisiu kompresiją matuoti, važiuoklės opeliui manau neverta tikrinti :) Kas dėl stogo, tai jau ten apačioj šonai ne sutrūkinėję, o suplyšę ir taip jau gerokai. tad išeitis tik viena keisti stogą, tuose šonuose netgi pamušalas išplyšęs, jeigu toks ten žinoma buvo kada nors....
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users