laisvos eigos voztuvas
Svečias_arviss_*
Parašyta 2006 balandžio 26 - 15:22
Parašyta 2006 balandžio 26 - 20:31

Tel.: +370 689 99889
+370 608 88890
El.paštas: [email protected]
Savanorių pr. 219, Vilnius
www.autopulsas.eu
plačiau apie mus...
Svečias_Garros_*
Parašyta 2006 balandžio 26 - 22:37

Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 07:16
Svečias_dariuxas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 07:21

Parašyta 2006 balandžio 27 - 07:36
Norėtau kolegai sąlyginai paprieštarauti. Nebūtinai kompas gali valdyti šitą vožtuvą, kaip antai pas mane tas vadinamasis "automatinis padsosas" yra perdarytas į "rankinį padsosą", kurį kaip turbūt jau supratote kompas nebevaldo, o valdo paprastos mirtingojo rankos. Ir deja tikrai ne mano pageidavimu. Beje apie tokį mano variklio "tiuningą" sužinojau po 3 metų sėkmingo savo Pugo naudojimo............Laisvos eigos voztuvas - yra paprastas voztuvas, atidaromas ir uzdaromas zingsninio ar kito tikpo varikliuko, kuris savo ruoztu valdomas kompu. Kompas valdo si voztuva Sis voztuvas tikrai nereguliojamas.

Šį pranešimą redagavo Bambizas: 2006 balandžio 27 - 07:38
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 08:00

Parašyta 2006 balandžio 27 - 08:50
Bet kolega pripažinkite ir tai, kad Jūs juk nematėte kas pas poną Arviss po kapotu dedasi (nebent aš klystu, tada pataisykite mane). Kodėl Jūs gerbiamasis taip užtikrintai teigiate, kad tą vožtuvą valdo kompiuteris? Kaip matote, būna ir išimčių....... Tik neįsižeiskite, kolega.........Na, kolega, tas jusu priestaravimas neturi dideles prasmes ;) , kadangi kaip pats parasiai "mano variklis biski patiuninguotas...
." - tai jau nukripimai nuo normos ir gamiklines konstrukcijos, kuriu gali buti labai daug....
Svečias_dariuxas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 09:09

Parašyta 2006 balandžio 27 - 09:17
Nu taip, tipo rankinis, yra varžteliai, kuriuos sukiojant reguliuojasi motoro darbas laisva eiga. Aš ir buvau apakęs, nu bet yr kaip yr......(Nebūtinai kompas gali valdyti šitą vožtuvą, kaip antai pas mane tas vadinamasis "automatinis padsosas" yra perdarytas į "rankinį padsosą", kurį kaip turbūt jau supratote kompas nebevaldo, o valdo paprastos mirtingojo rankos. Ir deja tikrai ne mano pageidavimu.)
kaip suprast? tai jis tipo rankinis, bet ti jo nevaldaitai koks jis tada rankinis

Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 11:36

Parašyta 2006 balandžio 27 - 11:44
Taip, tiesa kazkur čia iš tikrųjų slypi, tačiau dar lieka daug bet...... ;)Manau tiesa slypi kaz kur cia..... ;)
Svečias_arviss_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 12:45
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 13:00

Svečias_arviss_*
Parašyta 2006 balandžio 27 - 17:41
na siek tiek nupasakosiu kiek zinau, zodziu turiu P406 96m. su 2.0 varikliu 16v.masina be duju irangos, o ir apsukos pastoviai uzkyla tik kai riedi laisva pavara, kai sustoji - normalizuojasi. o vat kai sian vazinejau su klima viskas tvarkoj su apsukom. servise man sake kad dare laisvos eigos voztuva, tipo sake kad jis elektroninis sujungtas su kompu, taciau jis reguliuojasi. Pirmam laikui tikrai padejo, o po to vel tas pats. jis ji pastoviai nuiminejo kazka dare ir vel dedavo atgal, nes nepatikrinsi juk kai neriedi.o gal jis ji nureguliavo prie veikiancios klimos, nes juk tada apkrovimas varikliui didesnis nei vazinejant eco rezimu...as taip mastau, bent, o kaip jus i tai ziurite. gal savo versija turite???Na, nors ir "ne is kelmo spirtas" ;) , bet nesu labai jau rimtas ten varikliu zinovas, todel i tavo klausima negaliu atsakyti vienareiksmiskai, to labiau net nematant masinos.... Beje ir info mazoka - masina su dujom ar be? Kaip daznai pasereiskia toks efektas? Ka dar pastebejai? Ar visada tai susije su klima ? Ka tau servise reguliavo ir tai padejo pirmam laikui ar ne?
Na aprasyk biski detaliau - gal but tai pades pagalvoti ir nors uztaikyti teisinga linkme....
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 balandžio 28 - 06:50

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0