Pagaliau - mano istorijos pabAiga

Nesikartosiu nuo pradžios kaip ten viskas pas mane buvo. Paminėsiu tik, kad pats neradau laiko tą nelemtą radiatorių pasikeisti, kito serviso irgi patingėjau ieškoti - sulaukiau kol išaušo ilgai lauktas Rugpjūčio 18 rytas ir nuvariau į Egreką kaip buvau sutaręs. Palikau auto ryte, apie pietus sulaukiau skambučio, kad netinka mano Detalitoje pirktas radiatorius. Anas nuo naujesnių 406'tų - platesnis, visai kitoks tvirtinimas ir pajungimas. Pasiimu iš namų kitą auto, atminu pas meistrus. Aiškiai matosi kaip senasis radiatorius ties ventiliatorium apsimyžęs. Palengvėja - gedimas bent jau aiškus. Jei būtų koks kompresoriaus salnikas parėjęs, tai nu nafig. Meistriukas patvirtina, kad kompresorių atidžiau apžiūrėjo - ten švaru. Beje, pasirodo, kad prie radiatoriaus prieiti, bamperio nuiminėti nereikia

Detalita pasiėmė daiktą ir grąžino pinigus be problemų. Man tinkančio neturėjo. Galima užsakyti, bet kainuotų >600Lt ir laukti reikėtų ~3 sav. Šiaip firmelė teigiamą įspūdį paliko - tik jie labiau į vokiečius orientuojasi. OT: parduotuvėje stovi demonstracinis VW Golf II visas supjaustytas (kažkokio dalių tiekėjo eksponatas). Matyti variklio viduriai, net ratai, sėdynės, benzo bakas ir pan. supjaustyta.
Užtat Eoltas turi man tinkantį radiatorių "čia ir dabar" už 520Lt. Nusitrenkus į kitą Kauno pakraštį užgieda, kad neturi. Ir apskritai - 406'tam net kataloge tokių nėra

Vos nx nepradedu siuntinėti, ir sakau - taigi ką tik paskambinus sakė turi. Paaiškėjo, kad dabar vaikinukas ne ten į katalogą pažiūrėjo (prie tepalo radiatorių

) Yra kažkoks belgiškas kaip ir žadėta - už 520Lt.
Nuvežu pirkinį į Egreką, pasidomiu kiek kainuos darbas ir kada bus padaryta. Bus sutvarkyta po kelių valandų, kainuos: 100Lt nuėmimas-uždėjimas, 15Lt 3 tarpinės, 170Lt užpildymas. Oki-doki. Atvažiavus po poros valandų randu raštelį už lango. Viskas panašiai, (tik tarpinės 2x10Lt), suma 290 ir linksmoji dalis: +18% = 342.20 :mad::mad:
Nu pesec sakau, tai kaip čia yr? Sutariam kainą o paskui prasideda vyjab

nai? Tai dar Sodros, pelno, pajamų, solidarumo ir kelių mokesčius priskaičiuokit :mad: Bandė juokaut, galų gale paėmė 290, bet aišku be jokio čekio :mad:
Eoltas arba AutoAkstė už 80-100Lt pakeistų, normaliai kvitą išmuštų su PVM jau priskaičiuotu. Pildymas 120-140 pas juos kainuoja. Bet Eolto nesupratau - pralaikė mašiną visą dieną ir pareiškė: "ai, nekeisim - pas tave radiatorius sveikas". O AutoAkstėj kažkaip laikas netiko. Nu o tie dalba

obai lupikauja, ir dar tokiom nesamonėm žaidžia. galiausiai parvažiaves atidžiau apžiūrėjau groteles (kažkaip keistai vėpso). Pasirodo, dar ant bamperio vieną auselę nulaužė ir dabar grotelės nekaip prigula. Smulkmena - per savaitgalį su SuperGlue susnargliuosiu, bet Egreka tai jau galutinai įsiutino. Atgal nebevažiavau dėl tos auselės, bet eisiu dar į skundai.lt pasiguosiu :mad:
Vo taip, bliamba. Beveik 2 mėn. su tai veikiančiu tai neveikiančiu AC prasitąsyta, N kartų po servisus ir krautuves pralakstyta, ir "cena voprosa" = 1030Lt
P.S. Liko dabar pas mane apsimyžęs radiatorius. Už kokį 50 pinigų atiduočiau. Nu gal kam labai reikia, naujo neįperka ir tikisi seną užlopyti. Pafotkines mestelėsiu šiom dienom skelbimuką į komercinį skyrelį.
Edited by Maskolis, 2006 August 18 - 17:26.