Jump to content

P 406 variklio pagalves

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Svečias_Fraerox_*

Svečias_Fraerox_*
  • Svečiai

Posted 2006 July 25 - 14:51

Sveiki, turiu tokia problema vaziuojant staigiau per mazesnes ar gilesnes duobes ziauriai dungsi kazkas priekija galvojau kas su vaziuokle bet nuvariau pakelem viskas tvarkoj ratai nekliba ir t.t. ir panasei.. po to cia pats ziuriu lyg is keleivio puses pagalve paskilinejus variklio ta kuri remiasi i masinos kebula. Gal kam buvo tokia problema..? Siaip kas idomiausia kad stabdant ar staigiai gazuojant jokio biledesio nera..
  • 0

#2 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • posts 1,152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2006 July 25 - 15:35

Nezinau koks pas tave variklis ir kaip tos pagalves sudetos, bet pas 605 dyzely tai ta pagrindine (tepaline) pagalve ir salia jos esancia (pasagele) ymanoma per puse valandos pakeist. nieko ten sudetingo, tik varikly is apacios reikia pasiremti su dankratu.
  • 0

#3 Svečias_Fraerox_*

Svečias_Fraerox_*
  • Svečiai

Posted 2006 July 25 - 15:50

pas MANE 406 1.9 TD 96 metu tai as jau supratau kad ja pakeist nera probelemu bet kazi ar dungsejimas atsiranda del pagalves.. :blush:
  • 0

#4 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • posts 1,152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Posted 2006 July 25 - 16:12

pas MANE 406 1.9 TD 96 metu tai as jau supratau kad ja pakeist nera probelemu bet kazi ar dungsejimas atsiranda del pagalves.. :blush:

Sprendziant kad bilda tik per duobes vaziuojant tai gal ir ne variklio pagalves kaltos. Pas mane tos dvi minetos dabar visai nuplysusios, tai pirma pavara pajudant girdisi toks kaip kiauro duslintuvo garsas ir didesne vibracija jauciama, nes tada metaliniai kronsteinai y rema lieciasi ir visa variklio vibrazija y kebula eina.
Gaila nezinau kaip 406 vaziuokle atrodo :blush: , jei butu 605, pirmoj eilej reiktu stabilizatoriu traukes paziuret ar nekliba.
  • 0

#5 Svečias_Fraerox_*

Svečias_Fraerox_*
  • Svečiai

Posted 2006 July 25 - 20:20

Sprendziant kad bilda tik per duobes vaziuojant tai gal ir ne variklio pagalves kaltos. Pas mane tos dvi minetos dabar visai nuplysusios, tai pirma pavara pajudant girdisi toks kaip kiauro duslintuvo garsas ir didesne vibracija jauciama, nes tada metaliniai kronsteinai y rema lieciasi ir visa variklio vibrazija y kebula eina.
Gaila nezinau kaip 406 vaziuokle atrodo :blush: , jei butu 605, pirmoj eilej reiktu stabilizatoriu traukes paziuret ar nekliba.

tai kad pas tokius dundukus buvau nuvares snd issiprasiau kad bent pakeltu paziurejau lyg ratas nekliba viskas ciki bliamba ale jau tas beldimas mane uzknis iki penktadienio kol priims pas normalius meistrus.. velnes jei ne ta variklio pagalve.. tai kazkokia nesamone dar tokios nesamones nebuvau turejas masinoj.. jkazkas bilda o nz is kur..

Edited by Fraerox, 2006 July 25 - 20:21.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users