P 406 variklio pagalves
Svečias_Fraerox_*
Parašyta 2006 liepos 25 - 14:51
Parašyta 2006 liepos 25 - 15:35
Svečias_Fraerox_*
Parašyta 2006 liepos 25 - 15:50

Parašyta 2006 liepos 25 - 16:12
Sprendziant kad bilda tik per duobes vaziuojant tai gal ir ne variklio pagalves kaltos. Pas mane tos dvi minetos dabar visai nuplysusios, tai pirma pavara pajudant girdisi toks kaip kiauro duslintuvo garsas ir didesne vibracija jauciama, nes tada metaliniai kronsteinai y rema lieciasi ir visa variklio vibrazija y kebula eina.pas MANE 406 1.9 TD 96 metu tai as jau supratau kad ja pakeist nera probelemu bet kazi ar dungsejimas atsiranda del pagalves..
Gaila nezinau kaip 406 vaziuokle atrodo

Svečias_Fraerox_*
Parašyta 2006 liepos 25 - 20:20
tai kad pas tokius dundukus buvau nuvares snd issiprasiau kad bent pakeltu paziurejau lyg ratas nekliba viskas ciki bliamba ale jau tas beldimas mane uzknis iki penktadienio kol priims pas normalius meistrus.. velnes jei ne ta variklio pagalve.. tai kazkokia nesamone dar tokios nesamones nebuvau turejas masinoj.. jkazkas bilda o nz is kur..Sprendziant kad bilda tik per duobes vaziuojant tai gal ir ne variklio pagalves kaltos. Pas mane tos dvi minetos dabar visai nuplysusios, tai pirma pavara pajudant girdisi toks kaip kiauro duslintuvo garsas ir didesne vibracija jauciama, nes tada metaliniai kronsteinai y rema lieciasi ir visa variklio vibrazija y kebula eina.
Gaila nezinau kaip 406 vaziuokle atrodo, jei butu 605, pirmoj eilej reiktu stabilizatoriu traukes paziuret ar nekliba.
Šį pranešimą redagavo Fraerox: 2006 liepos 25 - 20:21
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0