o man poch*i jau tas cempas - blogiausiai, kad lenkams prapisom...
va ir pasakiau bet seip as nemegstu kazko kaltinti
Lietuvos krepšinio rinktinė
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 21:41
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 21:42
nu scenarijus kaip ir kiekvienose rungtynese broliukai dobiliukai stovi ant trajako igave alergija baudos aikstelei , mazutis su jomantu kaip visada savo galimybiu ribose , javtokas ........ sios dienos didvyris delfio komentaruose , kleiza jau matyt ir galvoja kad su olimpiakosu gali viskas panasiai pasibaigt kaip ir macijaukui , reikes paskui abiems po teismus trankytis ka kiti ... butautui reiktu atskira tema uzvestpaleido vadžias nuo pat pradžių, paskui baudos nekrito, savo progų neišnaudodavo, ir lenkai po mūsų krepšiu darė ką nori
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 21:58
pan gal biski svelniau..nacjonalistas esat?Gedu geda prapisti lenkams rugsejo 8 diena:
http://day.lt/svente...ojo_karunavimas
P O L S K A ****
L I E T U V A
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:15
jei ka tai ir latviams.. zemiau tik bulgarija..o man poch*i jau tas cempas - blogiausiai, kad lenkams prapisom...
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:44
be reikalo tu keiki tuos lenkus... Visais laikais anie buvo gudresni, odabar dar krepšinį geriau žaidžia, nes žino ne tik ko reikia norint šimto metų senumo arenose rengti euročempą.Gedu geda prapisti lenkams rugsejo 8 diena:
P O L S K A ****
L I E T U V A
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:45
o tai pamiršai kaip estams pralošė?...zemiau tik bulgarija..
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:47
Tai kad turim čia ne tik nacionalistų... bet ir fašistų, rasistų ir kitokio plauko apraiškų. Tik ko PAN tyli kai jie kalba ne apie lenkiškus reikalus?..pan gal biski svelniau..nacjonalistas esat?
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:48
ko tu nerviniesi dėl lenkų? Jie juk gerai žaidė. Palauk, tuoj bulgarams praloš, ką tada sakysi? O beje, puiki mintis - sergam už bulgarus kai jie loš su lietuviais, a..? Bus smagu. ;)o man poch*i jau tas cempas - blogiausiai, kad lenkams prapisom...
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2009 rugsėjo 08 - 23:07
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 22:51
O man atrodo kad Butautas lygiai toks pat "puikus" treneris kaip savo laiku buvo krepšininkas. Visi tikėjosi paveldimumo, bet tsakant, ne tie genai išryškėjo. Geriau Ramūnas būtų mamos pėdom pasekęs... Mažiau gėdos ir garsiai pavardei ir... Lietuvai.grauduma.. liko 1(7) sansai parodyti, kad tai (ne)viskas ka jie gali..
seip ar anaip, mano asmeniniai akiai po cempionato turetu pasitraukti Butautas ir Agrastas.. kas nepatiko? Nepatiko, kad lietuviai zaidzia pagal jo grieztas schemas (t.y. sukamas kamuolys KIEKVIENOJ atakoj aplink tritaski) - kurias jau visi (2) priesininkai atmintinai ismoko.. Nes neretai pagaunu, kad zaidejas turedamas pakankamai laisves mesti net nezvilgteli i krepsi (arba zvilgteli bet nemeta), o toliau daro derini, kuriam nepavykus metama is nebepatogios padeties.. Man atrodo, kad Butautas bando krepsininkus sukisti i savo sugalvota sistema, uzuot pritaikes zaidima prie turimu krepsininku sugebejimu.. Keleta kartu praeitose rungtynese maciau kai Maciulis stovejo pries savo ugio ar net zemesni krepsininka - tokios situacijos Zalgiryje labai lengvai budavo paverciamos 2 taskais, neretai ir su prazanga, taciau siuo metu tokios schemos pas Butauta nera, todel ir toliau sukam kamuoli aplink tritaski..
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 23:15
Nu jau..? Ne taip seniai atrodė, kad prieš USA nelaimėsim niekada, bet tokia diena mano gyvenimą papuošė.tokia rinktinė kaip anksčiau turbūt niekada nebus, ner kam pakeist Šaro, Kaukėno, ir Šyškos.
Parašyta 2009 rugsėjo 08 - 23:16
koks karūnavimas, toks ir žaidimas...Gedu geda prapisti lenkams rugsejo 8 diena:
#272 Svečias_Svečias rally69_*
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 01:13
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 06:18
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 06:52
turejo karalaites neblogas kurias birbino visa Europa (lietuviai irgi), tai ir gudrumas ju visas...be reikalo tu keiki tuos lenkus... Visais laikais anie buvo gudresni...
kaip ten bebutu, paskutinis komentaras labai geras...
o del bulgaru - turbut pries varzybas nusiresetinsim su fule, o kase paliksim desertui
Beje, paziurekit i tuos pacius Ispanus - laikyti favoritai irgi kol kas neblizga. Bet manau, kad dar parodys ka gali. Tad viltis numirsta paskutine
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 08:18
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 10:44
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 10:55
Bulgarams ir Mazutis nepades. Vakar paziurejes bulgaru rungtines su turkais. Bulgaru lygis toks, kad zaizdami LKBL butu stiprus vidutiniokai. Nezhinau ka turi lietuva padaryti, kad jiems praloshtu. Na niekaip nesugalvoju.Kažkaip tais paskutiniu metu lietuvišką kašį žiūriu po du kėlinius... Vakar net arenos šeimininkai matydami kas darosi, apšvietimą išjungė. Supraskit, kam ilgiau plėšytis, rezultatas bus tas pats... Jeigu šiandien starto penkete vėl bus mažutis ir co., galima bus eit savais reikalais ramia sąžine.
© J. Erlickas
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 11:24
Kad laimės tai neabejoju, gal todėl ir nežiūrėsiu rungtynių, bo gražaus kašio vistiek nebus. Bet aš tiesiog retoriškai klausiu, na laimės ir ką? Ką veikt su tokiu žaidimu kitam etape? Mažai dar gėdos?Bulgarams ir Mazutis nepades. Vakar paziurejes bulgaru rungtines su turkais. Bulgaru lygis toks, kad zaizdami LKBL butu stiprus vidutiniokai. Nezhinau ka turi lietuva padaryti, kad jiems praloshtu. Na niekaip nesugalvoju.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 11:32
taigi zaisti toliau. Nes jeigu kazkas ir gausis ir po to netycia laimes dar kazka visi po metu kitu uzmirs tokia susiskta pradzia (nebent statistai). anam pogrupi irgie nei ispanai, nei serbai, nei slovenai stebuklu nerodo. visas laimet gal ir persunku, bet imanoma.Ką veikt su tokiu žaidimu kitam etape? Mažai dar gėdos?
aisku Darka - geriau padirbek prie Katino 106 - vis laikas veltui nepraeis (nei prie olaus bokalo su visa Lietuva)
Parašyta 2009 rugsėjo 09 - 11:38
Kitam etape reiktu 2 (gerai susikloscius situacijai gal net ir 1 pakaktu) pergaliu.Kad laimės tai neabejoju, gal todėl ir nežiūrėsiu rungtynių, bo gražaus kašio vistiek nebus. Bet aš tiesiog retoriškai klausiu, na laimės ir ką? Ką veikt su tokiu žaidimu kitam etape? Mažai dar gėdos?
Na sunkiai tiketina, bet imanoma. Gal Butautas trauma kokia gaus ar pan. Buna gi stebuklu.
Svarbu i pasaulio ciampa pakliuti. Medaliai, tai px.
© J. Erlickas
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0