Peršokti prie turinio


problemos su siurbliu


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 04 - 08:50

eiliny karta persekioja problemos.... vakar susiduriau su beda, nesiveda variklis. nuemus nuo filtro slangutes sukant nepaduodamas kuras. poro buvo pastebeta kad labai jau tylus kuro siurblys esantis bake. nutempiau iki serviso, pabandziau uzvest, ussivede. kilo mintis kad gal siurblys buvo oro pagaves i atsijunges, nes nedaug kurpo buvo. pripiltas pilnas bakas kuro, vakar pravaziuota 100 km, vilniuj prie pard sustojus bandant uzvest vel taspats. jungiant degima siurblys tyli, is kelinto karto pavyksta uzkurt siurbly, tada vedasi. sendie ryte taspats, tik vaikiskai uzgesau vaziuojant i darba ir ate, neikaip nepavyko prikelt siurblio... klausimas, ar siurblys bake veikia visada ar tik uzvedimo momentu paduodamas kuras o poto savieiga? o gal kas buvo su panasia beda susidures? kokie vaistai apart siurblio keitimas i pan....
  • 0

#2 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 04 - 08:58

Pagal tavo aprasyma panasu, kad siurbliui ate. mano kaip ne specialisto nuomone. Gudziais 01' ar 02' metais, kai pamirsau laiku uzsipilti dyzelio B) , mano 306 HDI sustojo ir nebenorejo uzsivesti. Nuvezus i Zibinta, buvo konstatuota, kad zemo slegio siurbliui misios. O simptomai labai panasus: ijungus degima, gal tik is kokio 10-12 karto trumpai suzvimdavo varikliukas, bety tuoj ir nutildavo. Tada buvo pasinaudota automobilio garantija... B) Evaldas tada dar paprase, kad pilnai neisvazineciau degalu bako iki 0 . sake, arba isipilk nors kokius5 l dyzelio, o jei ant kuro neturi-gal geriau su masina nevaziuok... :)
  • 0

#3 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 04 - 09:08

Pagal tavo aprasyma panasu, kad siurbliui ate. mano kaip ne specialisto nuomone.
Gudziais 01' ar 02' metais, kai pamirsau laiku uzsipilti dyzelio B) , mano 306 HDI sustojo ir nebenorejo uzsivesti. Nuvezus i Zibinta, buvo konstatuota, kad zemo slegio siurbliui misios. O simptomai labai panasus: ijungus degima, gal tik is kokio 10-12 karto trumpai suzvimdavo varikliukas, bety tuoj ir nutildavo. Tada buvo pasinaudota automobilio garantija... B) Evaldas tada dar paprase, kad pilnai neisvazineciau degalu bako iki 0 . sake, arba isipilk nors kokius5 l dyzelio, o jei ant kuro neturi-gal geriau su masina nevaziuok... :)

kuro buvo gal kokios 10 litru, neturiu mados su tusciu vazinet, bet pries tai buvau grybu ieskot miske, ten tokiais smagiais misko keliukais pasivazinejau, galejo tiesiok oro pagaut per visokias duobes teliuskuojantis. gal zinai kiek pats siurbliukas kastuoja?
  • 0

#4 Svečias_nerka_*

Svečias_nerka_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 04 - 09:12

gal zinai kiek pats siurbliukas kastuoja?

jau nebreik,

600 - 700 lt
zibinte
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0