Raktinis ar ne, bet patikrines sviesas, ir nelabai rades ka tikrint liepe pasikeist arba is vis nafik nusuktiJo...Raktinis zodis cia turbut "surudyjes reflektorius"?

Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 08:54
Raktinis ar ne, bet patikrines sviesas, ir nelabai rades ka tikrint liepe pasikeist arba is vis nafik nusuktiJo...Raktinis zodis cia turbut "surudyjes reflektorius"?
Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 08:57
406'am irgi reguliuojasi.Tu čia ne visai teisus ;) Beje pas mane net 87 metų gamybos mige priešrūkinių aukštis reguliavosiTA priesrukiniu svietimo nei krypties, nei "sureguliavimo" netikrina. O ir daugumoje automobiliu priesrukiniu zibintu svietimo kryptis nesireguliuoja.
Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 09:00
Ir toj ir toj ;)Kurioj vietoj? Kad netikrina, ar kad nevisose reguliuojasi?
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 09:15
Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 14:04
Parašyta 2006 rugsėjo 07 - 15:37
As tikrai, labai labai, tikrai tikrai...taciau kol niekas nemato ir nieko nesako.....as labai "uz" taisykliu laikymasi.
Parašyta 2006 spalio 23 - 17:24
Parašyta 2006 spalio 23 - 19:02
Paziurek Lazeryje. Jei pavyks, ir jei is tiesu pas taviski nesiprogramuoja su Diag'u, ten turetum surasti schema, kur ir ka reikia uzsuntuoti. Beje, nebepamenu kas, bet pries kelis metus kazkas is klubieciu skandinaviska rezima junge priesrestailinginiam 406'am....tiksliai nebepamenu kaip ten kas buvo, taciau baigesi sunto isemimu bei reles istatymu berods saugikliu/reliu bloke2. Šitos funkcijos ("skandinaviško režimo") pas mane nėr, ir ...
Parašyta 2006 spalio 27 - 08:45
Parašyta 2006 spalio 27 - 09:31
Jei kada tamsoj uzmiesty mudu prasikeitinesim, tai tikrai suprasi kad mane akini ;) Pas 605 reguliuojasi priesrukiniu aukstis, tai as vien del visokiu geziuku balvonu, sukeliau kiek eina ir tik sutinku koky sustra su yjungtom priesrukinem nesant rukuj ar nelyjant ir kalu jam atgal. Tik deja ne visiem daeina ka as tuo noriu pasakytas labai "uz" taisykliu laikymasi.
Priesrukinius pries TA pasireguliavau servisiuke, TA patikrino. Sviecia jos arciau negu artimosios, zemiau ir i isorine puse, todel artimosios logiskai turetu labiau akinti, negu priesrukiniai. So...
Pasizadu, jei del to bent 1kart kas papypins, paspygins, sustabdys policija ar dar kas, vazinesiu nuleides galva ir issijunges priesrukinius... Kolkas tokio atvejo nebuvo
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0