nu tada ir paziuresim kainas;)2007 subaru isleidzia 2L dyzeliu, kaip jie raso su BMW dyzelinio variklio charakteristikomis. Reikia manyti kad bus 164 arkliai?!

subaru kainos
Parašyta 2006 spalio 10 - 17:14
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2006 spalio 11 - 12:32
Matyt kažkur tiesiog nesusikalbam. Keičiant diržą keičiasi ne tik įtempėjas, ane?nu va, sian kaip tik buvau susitikes Geda ir pasitikslinau del kainu: butent siam modeliui ~500 lt su detalem.
net kokiam 2005m. modeliui panasios kainos, tik berods itempejas brungesnis.
Svečias_rally69_*
Parašyta 2006 spalio 11 - 18:54
Mes taip su Gedu ir nusprendem ...kad kazkur, kazka ne taip uzfiksavai ...Matyt kažkur tiesiog nesusikalbam.
{ Keičiant diržą keičiasi ne tik įtempėjas, ane?
netgi su naujausiais subcikais, kur reikalinga pakeisti nemazai riboksliuku, dirza, kruta itempeja su guoliu - net taip nesigauna ...
cia gal su stabdziu kaladelemis, visais automobyliniais skysciais, jeigu automatine deze - tepalas su atskiru filtriuku ir t.t.- tada artejama prie sios sumos ...
net dezes remontas - panasiai, bet gali ir pigiau kainuoti ...
ps. klausk - apsisvieciau, sian puse dienos praleidau pas juos
Šį pranešimą redagavo rally69: 2006 spalio 11 - 18:55
Parašyta 2006 spalio 12 - 07:10
206
Parašyta 2006 spalio 12 - 07:19
206
Parašyta 2006 spalio 12 - 07:25
Vilnius
Parašyta 2006 spalio 12 - 07:30
Šį pranešimą redagavo dewgonas: 2006 spalio 12 - 07:30
206
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 13:03

Svečias_rally69_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 13:25
nu mirsiu taip ir nesuprates - kas cia vadinama orginalaus: "n" gamintojas pagamines kurybini produkta + perpirkes automobiliu surinkejas, aplipdes papildom garantijom bei vadybiniais kainu "papildais" - atstovaujantis prekiniam automobilio zenklui ...o kaladeles - cia originalios?
ps. visada maniau kad kurybinis autorius, pagamines koki nors produkta, kurini - ji gali vadinti "orginaliu".
Neorginalumas prasideda kai - preke, produkta, kurini - koks nors kitas autorius ji falsifikuoja, kopijuoja, ar daugina oficialiai suderines visas teises su autoriumi ar jo atstovu ...(apie neteisetus veiksmus - net nekalbu)
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 15:10
nu beveik teisingai. tik ne "n", o gamintojo (irgi ne belekokio, o masinos) aprūvinto padarytas daiktas ir parduodamas per to gamintojo (sitam sakinyje Nr.2) autorizuota tinkla, suteikiant nustatytas eksploatacijos (tame tarpe ir savybiu) garantijas beigi retsykiais net gamintojo (to, Nr. 2) pakuoteje.nu mirsiu taip ir nesuprates - kas cia vadinama orginalaus: "n" gamintojas pagamines kurybini produkta + perpirkes automobiliu surinkejas, aplipdes papildom garantijom bei vadybiniais kainu "papildais" - atstovaujantis prekiniam automobilio zenklui ...
ps. visada maniau kad kurybinis autorius, pagamines koki nors produkta, kurini - ji gali vadinti "orginaliu".
Neorginalumas prasideda kai - preke, produkta, kurini - koks nors kitas autorius ji falsifikuoja, kopijuoja, ar daugina oficialiai suderines visas teises su autoriumi ar jo atstovu ...(apie neteisetus veiksmus - net nekalbu)
Ir dar buna daug detaliu (pvz., Peugeot amortikai, Porsche stabdziai, VW skardos, etc.), kurias daro tas gamintojas virsutiniame pavyzdelyje Nr.2, tai jos jau lyg ir savaime neisvengiamai gaunasi originalios.
"Bosch" kaladeles, parduodamos "Bosch" paduotuvėje, jau nebėra "Standart Equipment", nors tokios pat guli ir... eeee... pats žinai kur. Su visomis kainomis ir kitais šūdais. Tas pat ir su "Subaru".
Ir pavyzdžiui, mano škyvas atšalus vėl ims barškėti :mad: tai aš kelsiu vėją. Nes pavargau keist, keičiau autorizuotai viską šimtąjį kartą ir man jis laikosi netoleruotiną intervalą. Blemba, rašysiu laiškus gamintojams. Pirkdamas škyvą pvz. PA ar ŽŪ apie tokią galimybę rėkauti negalvočiau.

Svečias_rally69_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 16:11
va, tik sioje vietoje tiktu kitoks apibudinimas nei "orginalios" detales. Nors tiek siam globaliai pragmatiskam, mistifikuotam rikodaros pasauliui, tiek gamintojui Nr.1 - finansiskai tas paranku ... :mad: ....daugiau negu pardoksalu: gamintojo Nr.2 ipakvima atplesus, rasti dar ir gamintojo Nr.1 atspaudus ...tik ne "n", o gamintojo (irgi ne belekokio, o masinos) aprūvinto padarytas daiktas ir parduodamas per to gamintojo (sitam sakinyje Nr.2) autorizuota tinkla, suteikiant nustatytas eksploatacijos (tame tarpe ir savybiu) garantijas beigi retsykiais net gamintojo (to, Nr. 2) pakuoteje.
Pasirinkimo laisve ...tik sulyginus Nr.1 + Nr.2 su tik Nr.1 gaminiais, isoriniais pozymiais ir padarius analize kokiam nors fizikos ekspermentineje labaratorijoje ...gausime zmogaus tonizatoriu: placebus pinenzus
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Kursis Parašyta Oct 13 2006, 04:10 PM Ir pavyzdžiui, mano škyvas atšalus vėl ims barškėti :mad: tai aš kelsiu vėją. Nes pavargau keist, keičiau autorizuotai viską šimtąjį kartą ir man jis laikosi netoleruotiną intervalą. Blemba, rašysiu laiškus gamintojams. Pirkdamas škyvą pvz. PA ar ŽŪ apie tokią galimybę rėkauti negalvočiau.
na nusirperki daugiau laisviu, bet esmes nekeicia.
Juk garantijas suteikia ir kiti prekybos atstovai. Nu kad mano atveju: su radiatoriu - garantinis laikotarpis, ausinimo skyciu rekomendacinis sarasas ...
tik va pinigines israiskos santykis tarp "pats zinai kur..." ir sio atstovo, zenklus pastarojo atzvilgiu ...
ps. et geriau stebeti WRC 13 penktadienio pilnaties isdaigas Turkey ...

Parašyta 2006 spalio 13 - 16:19

Volvo 940 turboplyta MY1997
Svečias_rally69_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 16:32

Parašyta 2006 spalio 13 - 16:34

Volvo 940 turboplyta MY1997
Svečias_Qze_*
Parašyta 2006 spalio 13 - 16:49

Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0