O tu nenorėtum su 2 alaus bonkėm (po 1 už CD ir DVD balvankes) palėkti iki darbo dieną arba iki namų vakare ir pasiimti gatavą produktą?domina, tik kad ilgai siusiu, nes tadu darbe siusciau, bet ka darysi
reikia

User and Repair manual
Posted 2006 September 18 - 17:22
O uz Flopika + CigareteO tu nenorėtum su 2 alaus bonkėm (po 1 už CD ir DVD balvankes) palėkti iki darbo dieną arba iki namų vakare ir pasiimti gatavą produktą?

Posted 2006 September 19 - 10:23

Posted 2006 September 19 - 10:30
Yra ten visko. Yra recall informacija, refitting guide'ai, detaliu katalogas, VIN dekoderis, detaliu paieska pagal VIN koda ir t.t. pan.Kaip kazkas teisingai paminejo cia jei eikia atskiru kursu
Posted 2006 September 21 - 06:53

Super daikčiukas. Dydelis žmogiškas ačiū Aroonei

P.S. Išsikepiau DVD, kur viskas viename - ir instaliavimo CD turinys su Readme, ir flopio imidžas (išsiarchyvuojantis exe) ir DVD data. Manau patogiau nei 2 atskiri blyneliai. Taigi - jei kam dar reikia ir tingi siųstis, atiduodu pirmą mėginimą (CD ir DVD atskiri, be flopio turinio). Jei reikia, galėčiau ir dabartinio all-in-one kopijyčių padaryti. Kaina, tarkim 1x

Veiksmas Kaune.
Posted 2006 September 21 - 07:25
tikiuosi per ateinanti kas menesini meeta turesi prie saves kopijaJei reikia, galėčiau ir dabartinio all-in-one kopijyčių padaryti. Kaina, tarkim 1x
- simboliškai už terlionę ir balvankes
Veiksmas Kaune.

Posted 2006 September 21 - 07:54
savaitgali uzsuk pas mane sutikiuosi per ateinanti kas menesini meeta turesi prie saves kopija

Svečias_svaike_*
Posted 2006 October 08 - 14:48

Svečias_svaike_*
Posted 2006 October 08 - 18:31

Svečias_svaike_*
Posted 2006 October 19 - 15:01
Kazi,ar buvo Raima Kedainiuose?Butu gerai kad iskeptum ir Raimai paduotum
Mes jau panevey pasitirazuosim
Is anksto dekingas
Ar nukeliavo iki jo tas DVD?
Svečias_svaike_*
Posted 2006 October 19 - 15:35
ObidnaTai va, plia. Raima buvo, ir aš buvau - o DVD ir neapsikeitėm
Kų daba daryt?

Posted 2006 October 19 - 16:44
Suruošk DVD.Tai va, plia. Raima buvo, ir aš buvau - o DVD ir neapsikeitėm
Kų daba daryt?
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)

p.s.palik kontaktus pm
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
Posted 2006 October 20 - 06:22
Tai ar pavyko kas nors, kokia kaina tokiu dalyku?Sveiki, niekaip nesiseka rasti repair manualo 406 HDi 2001m
. Gal kas turi kokį "auksinį" linką į kokį nors PDF ? Reikia išsiaiškinti vienos detalės paskirtį - iš GOOGLE's nesugebėjau nieko naudingo išspausti
. Nelabai raukiu varikliuose, t.y. labai neraukiu
- ir neaiškus man kažkoks garsas (panašus į plerpimą) sklinda iš kažkokio esančio "kalpoko", kuris prijungtas ar tai prie išmetimo sistemos ar kažkaip panašiai - stovi jis iškart už variklio (žiūrint iš viršaus, iš kairės pusės) ir į jį pajungtas kažkoks plonas šlangelis ir storesnis - apie 3cm metalinis gofruotas šlangas išeinantis iš turbinos?
turbūt. Labai panašu į kažkokį vožtuvą. Garsas atsiranda greitėjant maždaug nuo 1500 - 1600 aps/min, jei viršija 3000 aps/min - dingsta, ant laisvų apsukų nieko. HELP

Svečias_kjp_*
Posted 2006 October 20 - 07:02

Svečias_KentS_*
Posted 2006 October 30 - 09:12

Programa yra viename DVD (ten yra viskas 1DVD, 1CD ir flopiko imidzas). Viskas veikia.
P.S. Programa neveiks jeigu yra daugiau negu vienas CD-ROM'as ar daugiau negu vienas HDD !
Posted 2006 November 09 - 21:37
tai ar galioja dar tas pasiulymas? uzeiciau kuri vakara i sveciusJei reikia, galėčiau ir dabartinio all-in-one kopijyčių padaryti. Kaina, tarkim 1x
- simboliškai už terlionę ir balvankes
Veiksmas Kaune.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users