Peršokti prie turinio


Žėrutis Kaune


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 spalio 01 - 03:10

Iš savo skaudžios patirties patarsiu važiuoklės ten netvarkyt. Man keitė granatą, šiaip ne taip pakeitė, keikėsi, kad darbo galas (vieksmas buvo 6dienį, gavosi valachita, kad norėjau tik žiedą ABS'o pakeist, bet teko atsivežti dar ir granatą, nes netiko atsivežtas žiedas ant senosios granatos). Granatą ten su kovalda kol užkalė ant pusašio mūtinosi pusę valandos. Sakiau - jei gumą reikia keist, tuo pačiu keitimu pakeiskit, jie - ne guma gera, neapsimoka. Išvažiavau, savaitę pavažinėju, kažkaip grįžtu pas tėvukus į Tauragę, žiūriu - lietnyko vidus visas tepaluotas, susuku ratą, o jbtvjmt... Chamuto naujo neturėjau, turėjau tik plastmasinius dirželius, bet plonus, tai 3 uždėjau, sutvarkiau, grįžau Kaunan normaliai. Nuvarau pas ponus žėručius - sakau: kirminai blogai chamūtą uždėjot ir guma nulėkė, tai tas tipo vyr. kirminas serviso vadovas maždaug - čia dar neaišku kieno kaltė. Sakau tu čia man miglos nepūsk iki kaimas ir tvarkai, tai maždaug atvaryk po poros dienų. Blt pasiutau, tai tada atsirado vietos po pietų. Nuvariau - kirminas uždėjo naują chamtą ir privarė porciją tepalo. Granatos ir gumos kanto nesiteikė nuvalyt dėdamas. Aš jam sakau - tavo reikalas, kad nenuvalei, bet nukris, atvažiuosiu vėl dėsi. Ir ką blt? Po savaitės žiūriu vėl nukritusi guma šiandien. Nuvariau buvo 13.30 dirba iki 14.00 sevisas jau uždarytas, vyr. kirminas jau sėdo į mašiną. Aprėkiau tą lochą jis man atvažiuok pirmadienį. Persižegnojau - daugiau nei kojos mano nei rato nebus sumautame blizgutyje. Blt pasipiktinau pzdc. - pinigus tik paimti, o darbą normaliai padaryt nyxera, "meistrai" vadinas - arklinį vežimą nebepatikėčiau sutaisyt tokiems. Teisingumo dėlei pasakysiu, kad variklio diržą su guoliais sugebėjo prieš tai pakeisti. Reiks vėl pas Staską Domeikavoj tvarkyti, nes "servisai" - skamba išdidžiai, bet dirba xerovai. Nepatogumas man ta Domeikava, bet ką darysi, bent nervų nekainuos, nors eilėj ir teks palaukti.
  • 0

#2 Svečias_peugeot406_*

Svečias_peugeot406_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 spalio 02 - 00:46

Uzuojauta del prarastu nervu. Man panasiai buvo babkes nulupo o dabar ziuriu ir keikiuos atlikta darbo kokybe teks perdarineti paciam tai nors zinosiu kad pats dariau.
  • 0

#3 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 spalio 02 - 07:54

Nors ir sakė tipo atvažiuok pirmadienį - pats apvaliau tą granątą, visą stupicą tepaluotą, ratą, privariau naujai tepalo, uždėjau porą plastmasinių dirželių IMHO metaliniai chamutai nepasiteisino ir važinėju dabar - nematau prasmės savo laiką ir nervus eikvoti dar kartą juos lankant. kadangi guma poroje vietų turi mažus įtrūkimus, kurie atsirado greičiausiai nuo mechaninio poveikio atsuktuvu ar kažkokiu kitu aštriu daiktu bei pati guma jau išsitampė kaip prezervatyvas ir storoji pusė yra kiek didoka, laukia apsilankymas prieš žiemą pas Staską. Jau dabar įsivaizduoju, kaip jis tikėsis lengvai pakeisti gumą ir keiksis be proto, nes blizgučio kirminai tą granatą ant pusašio su kovalda taip užkalė, kad reikėjo su bulgarke nuimti užsiplakusią sriegio pradžią :mad: Žėručiui - NE :ph34r:
  • 0

#4 maiklas

maiklas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.152
  • Vieta:Kaunas - Jurbarkas
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2006 spalio 02 - 10:23

Tai kad turbut visur taip, gal vienur dazniau kitur reciau, bet visuose servizuose chalturos pridaroma. Del to ir vengiu visokio plauko servisu bei meistru ir kiek ymanydamas pats tvarkausi, nes kaip matau nervu nemazai kainuoja su meistrais kariaut, ir vistiek paciam reik susitvarkyt <_<
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0