Posted 2006 October 16 - 10:33
Posted 2006 October 16 - 10:45
Jei jau lempos rodo, kad trūksta skysčio, ir dar vizualiai matosi, kad jis bėga lauk - gal tu nebevažiuok su ta auto kol nesuremontuosi?... ten dar kad skyscio truksta ir stop lempos. ... bega stabdziu skystis. ...
Posted 2006 October 16 - 20:53
Posted 2006 October 17 - 17:18
labas ant to daikto kur uzia po apacia is virsaus jungiasi daug fishkiu. jas reikia atjunkt ir isvalytSveiki tai va nutiko tokis dalykas man na uzsidege visi tie rankinio ten dar kad skyscio truksta ir stop lempos. Ko pasekoje stabdziai veikia kaip be stiprintuvo.
Nutariau savaitgali paziuret. Rezultatas ten po vairuotojo sparnu kur yra ko gero siurblys ten ABS (zodziu daug visko) bega stabdziu skystis. Gal zinot kur suo pakastas. ir dar ten tas siublys labai keistai dirba tokiais trumpais uzimais ir net nezinau gal ten trumpina ka , kad net sviesos prigesta. Bandziau aiskiai aprasytitikiuosi supratot beda.
Gal esat susidure?
PADIDKUTUOKIM
Posted 2006 October 17 - 19:13
Is bandyta nepadedalabas ant to daikto kur uzia po apacia is virsaus jungiasi daug fishkiu. jas reikia atjunkt ir isvalytSveiki tai va nutiko tokis dalykas man na uzsidege visi tie rankinio ten dar kad skyscio truksta ir stop lempos. Ko pasekoje stabdziai veikia kaip be stiprintuvo.
Nutariau savaitgali paziuret. Rezultatas ten po vairuotojo sparnu kur yra ko gero siurblys ten ABS (zodziu daug visko) bega stabdziu skystis. Gal zinot kur suo pakastas. ir dar ten tas siublys labai keistai dirba tokiais trumpais uzimais ir net nezinau gal ten trumpina ka , kad net sviesos prigesta. Bandziau aiskiai aprasytitikiuosi supratot beda.
Gal esat susidure?
PADIDKUTUOKIM
Posted 2006 October 17 - 19:14
Posted 2006 October 18 - 07:34
Posted 2006 October 18 - 08:25
Ir nepamiršk nuorinti ;)... Geriau viska isvalyk, nusausink ir apsirupines lempa ziurek pro kur bega, tada pasalink gedima ir viskas bus OK. ...
Kaip jau minėjau - vien sėkme nepasikliaukit ;) Reikia ir žinių.Linkiu sekmes !
Posted 2006 October 18 - 10:24
RESPECT !Ir nepamiršk nuorinti ;)... Geriau viska isvalyk, nusausink ir apsirupines lempa ziurek pro kur bega, tada pasalink gedima ir viskas bus OK. ...
O šiaip - patarčiau neeksperimentuoti, bet meistrams remontą patikėti. Čia ne durų apšivkę keisti (ai, jei blogai surinksiu, barškės - na ir kas). Renaldui tai gal ir dzin, jis ko gero galėtų ir po darbo kostiumo nepersivilkęs tą stiprintuvą plikomis rankomis perrinkti.
Bet jei be patirties - primygtinai patarčiau stabdžių remontą meistrams patikėti. Nepamiršk, nuo stabdžių tiesiogiai priklauso tavo, tavo keleivių ir kitų eismo dalyvių saugumas.
Kaip jau minėjau - vien sėkme nepasikliaukit ;) Reikia ir žinių.
Posted 2006 October 18 - 16:04
Posted 2006 October 18 - 19:14
Va va va ir pas mane kazkas panasaus tik kad skysti pas mane tai per diena isvaro.To Renaldas:
Elektrinis Stabdziu Stiprintuvas su ABS - turi 2 jutiklius - virsuj ir apacioj ir is ju stab. skystis eina i plastmasini trasaki ir pro virsu grizta i bakeli. Klausimas: gal zinai kaip vamzdiakiai tvirtinasi prie tu jutikliu, nes ten gumina, a ardyti nenoriu??? man vienas nusoko nuo apatinio ir skystis bega i lauka o ne i bakeli grizta, bet viskas veikia, tik uzkniso dapilineti skysti...
Posted 2006 October 18 - 19:17
Posted 2006 October 19 - 08:02
Posted 2006 October 19 - 08:16
Tai turesiu ziniu - atrasisiu, bet jei ka ir tu netylekTie juodi vamzdeliai pajugti i kazkokias gumas. Vat butent pro tas gumas man ir leidzia skysti.
Pas mane tas pats kol skyscio yra tai viskas veikia nepriekaistingai.o kaip nera
0 members, 1 guests, 0 anonymous users