Forumo bugai
#21 Svečias_kzinas_*
Parašyta 2006 spalio 26 - 11:26
Parašyta 2006 spalio 26 - 12:23
Tenka pritarti... Reik rasyt tiesiog pasibedavojima - neaisku kur...ale cia pridarete bardaku net nebezinai kur rasyti
Pasidare panasiai kaip Samsung mobilku meniu pasidare (Žinutes->SMS->Rasyti> siusti->issirinkti-> prideti->ar tikrai siusti-> ar dabar siusti->etc... )
Kol kas nepatinka, no offence.
Parašyta 2006 spalio 27 - 00:27
Genealu! Rashai i "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ", o po to jau moderatoriai zhinos kur perkelti.Aš tokiu atveju rašyčiau į "IŠ TUŠČIO Į KIAURĄ"
Beje po "reformos" ipratau naudotis " Rodyti naujus laiškus", bo kitaip jau sunku besusigaudyti kas kur.
Ankstchiau neprireikdavo.
© J. Erlickas
Parašyta 2006 spalio 27 - 06:38
o man patinka...Tenka pritarti... Reik rasyt tiesiog pasibedavojima - neaisku kur...
Pasidare panasiai kaip Samsung mobilku meniu pasidare (Žinutes->SMS->Rasyti> siusti->issirinkti-> prideti->ar tikrai siusti-> ar dabar siusti->etc... )
#26 Svečias_ato_*
Parašyta 2006 spalio 27 - 06:49
isijungk anglishka meniu problemu kruva atpuolaTenka pritarti... Reik rasyt tiesiog pasibedavojima - neaisku kur...
p.s. vadelioju sony - ericson -> beda bet kol nereikia gilintis y funkcijas puikiai atlieka savo darba
#27 Svečias_Vysnia_*
Parašyta 2006 spalio 27 - 06:58
Aš prieš. Tituliniame (www.peugeot-klubas.lt) ir taip sunku naujokui susigaudyt (iš savo patirties sakau), o jei dar visas skiltis sudėt, tai .Ar tikrai reikia visas forumo skiltis sudeti i titulini puslapi?
Siūlau "tituliniame" įdėti tik, kaip čia pasakius, tuos, pavadinimus diskusijų, tokias stambesnes skiltis:
- Klubo diskusijos
- Aš ir mano Peugeot
- Skelbimų lenta
- Kalendorius
- Nariai
#28 Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 spalio 27 - 07:01
#29 Svečias_Tichij_*
Parašyta 2006 lapkričio 01 - 11:10
Turiu sveikos kritikos:Kolegos,
jei turite ne tik sveikos kritikos del forumo
Jau apie 3 savaites (ganetinai kantrus esu ) negaliu atsisakyti poros temu prenumeratos. Bandant tai padaryti, gaunu:
--
Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nenumanote, kodėl taip nutiko, pasiskaitykite pagalbą.
Grąžinta klaida:
Jūsų veiksmai traktuojami kaip mėginimas įsilaužti, apie juos jau informuotas forumo administratorius
--
Atsibodo trinti nereikalingus laiskus...
Šį pranešimą redagavo Tichij: 2006 lapkričio 01 - 11:11
Parašyta 2006 lapkričio 01 - 11:28
PM moonui. Su detalemis.Turiu sveikos kritikos:Kolegos,
jei turite ne tik sveikos kritikos del forumo
Jau apie 3 savaites (ganetinai kantrus esu ) negaliu atsisakyti poros temu prenumeratos. Bandant tai padaryti, gaunu:
--
Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nenumanote, kodėl taip nutiko, pasiskaitykite pagalbą.
Grąžinta klaida:
Jūsų veiksmai traktuojami kaip mėginimas įsilaužti, apie juos jau informuotas forumo administratorius
--
Atsibodo trinti nereikalingus laiskus...
#31 Svečias_strokaz_*
Parašyta 2006 lapkričio 09 - 13:37
Parašyta 2006 lapkričio 16 - 11:49
Parašyta 2007 gegužės 05 - 12:39
Grąžinta klaida:
Parašyta 2007 gegužės 05 - 12:53
PM ispazinti moonuipabandziau atsisakyti nauju zinuciu pranesimo prenumeratos dabar esu blogiukas
Grąžinta klaida:
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:18
Nebūtina! žinom.PM ispazinti moonui
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:42
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:44
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:45
turi beda , arba paprasyk kad kolegos nerasytu ta tema.tai vistik kaip atsisakyti prenumeratos?
netycia uzsiprenumeravau "maciau klubieti" tema, tai dabar nespeju trinti is pasto dezutes
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:51
keisk pastatai vistik kaip atsisakyti prenumeratos?
netycia uzsiprenumeravau "maciau klubieti" tema, tai dabar nespeju trinti is pasto dezutes
Parašyta 2007 gegužės 05 - 13:57
Pataisyta.pabandziau atsisakyti nauju zinuciu pranesimo prenumeratos dabar esu blogiukas
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0