Ta nata, kad Tomaskas jau ilgiau nei 3sav sekmingai vazineja su savo naujuoju darbiniu arkliuku, tai pasigirsiu ir as.
Mano svajone vadelioti 206 pagaliau issipilde ir jau antra savaite sekmingai meginu iveikineti Jerevano kamscius

su 206
Siek tiek apie auto - 2005m sutvertas Iranietiskas (Iran Khodro industrial group) peugeot modelis. 1.4 benzinas, 75AG, el.langai, kondikas, sioks toks kompas. Deja nivalit nei pilnas, nei tuscias. Uztat vaziuoja ant 91 benzo, kuris cia po 1.8lt

Per pirmas tris dienas pasukta beveik 1000km, bet kokiais keliais ir dangom. Nustebino savo pravazumu, priekinio buferio apatine dalis veikia kaip sniego valytuvas, ant dugno nekimba (aisku jei sniegas purus). Serpantinais lipa gerai, iki 6krpm sukasi be parkiu. Nervuoja mazas bakas(50ltr), ir kad vietiniais keliais, bei mano rezimu pilnu baku nusivaziuoja tik 400km

Ekonomija ne nekvepia
Kadangi nepavyko pakeisti nuotrauku "mano auto", tai metu kelias foro cicia
Pirmi kilometrai, patikrinam ratus ir i trasa
Kad mane pazintu
O cia prasideda smagumai. Katik uzkimes peugeot WRC
Purvinais sonais
ir tokiais keliais
Vienas geras mazos masinos pliusas - lengvai apsisuka siauram kely, antras geras lengvos masinos pliusas - lengva parkinti, nunesi i pusni, paskui is ten pat parsinesi