Veidrodeliu shildymas
#1 Svečias_GDI_*
Parašyta 2006 gruodžio 12 - 22:28
Parašyta 2006 gruodžio 12 - 22:33
Šį pranešimą redagavo Radradratorius: 2006 gruodžio 12 - 22:34
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 09:48
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 10:55
Va va cia man irgi idomu butu suzinoti nes mano 406 ta pati situacija i veidrodelius ateina du laidai, kaip itariu del sildymo. Kaip butu galima pajungti sildomus veidrodelius? Ar nuo galio lango sildymo, ar atskira jungikli deti?Tokia vat situacija: shiuo metu stovi paprasti mechaniniai veidrodzhiai, nors iki ju yra atvesti laidai, kaip supratau elektra valdomiems veidrodzhiams. Idomu, ar chia tik valdymo laidas, ar ir veidrodzhiu shildymo? O tai mastau detis po veidrodzhiais pashildyma. Bandzhiau su testeriu pamatuot, ijungus varikli ir galinio stiklo apshildyma, deja 0V. gal kas zhino, kaip yra ish tikruju?
C aštuntas 2.2 HDI
Vakar mečiau gerti, šiandien supratau, kad netoli numečiau....
www.metalocentras.lt[COLOR=blue]
#5 Svečias_e2110_*
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 11:10
Siap turetu isijungt nuo galinio lango sildymo. Reik atkreipti demesi i tai, kad sildymo tenas buna jau kartu su vedrodelio stiklu.Va va cia man irgi idomu butu suzinoti nes mano 406 ta pati situacija i veidrodelius ateina du laidai, kaip itariu del sildymo. Kaip butu galima pajungti sildomus veidrodelius? Ar nuo galio lango sildymo, ar atskira jungikli deti?
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 11:22
Bet yra galimybe ir priklijuoti sildymo elementa kiek teko girdetiSiap turetu isijungt nuo galinio lango sildymo. Reik atkreipti demesi i tai, kad sildymo tenas buna jau kartu su vedrodelio stiklu.
C aštuntas 2.2 HDI
#7 Svečias_e2110_*
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 15:53
Man nieko neteko girdet, todel negaliu gincytis. Bet kai man perdege tenas, tai ji keite su visu stiklu.Bet yra galimybe ir priklijuoti sildymo elementa kiek teko girdeti
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 16:43
Šį pranešimą redagavo Maskolis: 2006 gruodžio 13 - 16:48
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 16:50
O gal turi info kiek nauji panasiai kastuojaTai va blyn - mano irgi iškirmyjo (vairuotojo pusės). Kažką girdėjau, lyg kažkur Vandžiogaloj už 20Lt bet kokiam veidrodžiui šildymo elementą pritaiso - bandyti, kad manąjį atgaivintų, ieškoti dėvėto veidrodžio?. O gal naujo?
C aštuntas 2.2 HDI
#11 Svečias_e2110_*
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 17:01
230 lt su klubine nuolaida pas "patys zinot kur" ( copyright nepamenu kieno ;)O gal turi info kiek nauji panasiai kastuoja
Coupe'ui, tiesa ;)
Šį pranešimą redagavo e2110: 2006 gruodžio 13 - 17:07
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 18:55
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 19:40
Veidrodžiai ir galinis langas šildomi nepriklausomai nuo išorės temperatūros.nenoredamas kurti naujos temos noriu paklausti: ar veidrodeliu sildymas isijungia tik nuo +3 C ir zemiau, gal ir cia kopas ar koks davilklis reguliuoja sildymo ijungima??? nes kol kas tik prie zemesnes temperaturos veidrodeliai nudziuna ar nurasoja.
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 22:55
galinio stiklo apsildyma pats kada nori tada ir ijungi. vat jeigu tu surasi atskira mygtuka, kuris ijungia veidrodeliu apsildyma, tai....Veidrodžiai ir galinis langas šildomi nepriklausomai nuo išorės temperatūros.
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 22:58
Kas tada? Bonkę pastatysi?galinio stiklo apsildyma pats kada nori tada ir ijungi. vat jeigu tu surasi atskira mygtuka, kuris ijungia veidrodeliu apsildyma, tai....
Tas pats galinio lango šildymo mygtukas ir veidrodžių šildymą valdo ;)
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 23:03
Bet tai kodel tada po kapotu esanchiu saugikliu rinkiny vienas saugiklis yra ishskirtinai TIK galinio lango kaitinimui? Veidrodzhiai kaip ir nuoshaly liktu... Ar ash klystu?Kas tada? Bonkę pastatysi?
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 23:11
Šį pranešimą redagavo Radradratorius: 2006 gruodžio 13 - 23:13
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 23:12
"bonkes" tikrai kol kas nematau uz ka statyti. gal as ir nedaug nusimanau, bet kol kas tu manes neitikinai, kad galinio stiklo apsildymo mygtukas ijungia ir veidrodziu sildyma (bent jau naujuose automobiliuose yra atkiras mygtukas, kuris jungia veidrodziu sildyma, mano senajam MB veidrodziai buvo sildomi nuolat, o kaip dabartiniam puge - nezinau tiksliai). nenoriu gincytis ir lieku prie savo ankstesnes nuomones...... ;)Kas tada? Bonkę pastatysi?
Parašyta 2006 gruodžio 13 - 23:14
nuomones chia nesvarbu - svarbu faktai... Technika - mokslas tikslusis..."bonkes" tikrai kol kas nematau uz ka statyti. gal as ir nedaug nusimanau, bet kol kas tu manes neitikinai, kad galinio stiklo apsildymo mygtukas ijungia ir veidrodziu sildyma (bent jau naujuose automobiliuose yra atkiras mygtukas, kuris jungia veidrodziu sildyma, mano senajam MB veidrodziai buvo sildomi nuolat, o kaip dabartiniam puge - nezinau tiksliai). nenoriu gincytis ir lieku prie savo ankstesnes nuomones...... ;)Kas tada? Bonkę pastatysi?
Šį pranešimą redagavo Radradratorius: 2006 gruodžio 13 - 23:14
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0