Forumo moderavimas
Parašyta 2010 sausio 27 - 09:47
Parašyta 2010 sausio 27 - 11:08
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt
Parašyta 2010 sausio 27 - 11:12
© J. Erlickas
Parašyta 2010 sausio 27 - 18:52
Straipsnius rašyk apie 205 ! S T R A I P S N I U S !Pavariau vakar
Parašyta 2010 sausio 27 - 19:00
Maladiec, taip ir toliau, bet jau normaliose skiltyse ;)Pavariau vakar
Parašyta 2010 sausio 27 - 21:05
Parašyta 2010 sausio 27 - 21:16
Parašyta 2010 sausio 27 - 21:23
Butu saunu padaryti, kad zalias naujokas peugeot klube galetu rasyti tik i is tuscio i kiaura ir i skelbimus.Kai surinktu zinuciu skaiciu galetu rasyti kituose skiltyse.Butu isvengta daug nauju temu bereikalingu kurimo.Taupytu nervus ir laika ;)o negalima but apribot nauju temu kurima, na pvz, kokiam bais shviezhiam, kol nesurinks kokiu niekingu 100 postu? Nu arba 50, esmes nesudaro, o yypatingiems atvejams galima pakurt kokia tema "Klausiam - atsakom", kur nerandantys, galetu "pasigirt savo nesekmem ar laimejimais. Shiaip labai daug problemu yra aptarta, ir forumas kaip didzhiule ansiklopedija, tik pasiknist reiktu, ir mazhiau butu lievu klausimu...
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:21
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:27
pirmas klausimas, na tai pasakyk, apie ka shiame forume nera temos, kad liks nuskriausti?Yra kelios kategorijos naujoku kuriems toks apribojimas nebaisus butu, o kiti nuskriausti liktu.. pvz:
Tokie kurie ateina ir nesasi per visas is eiles temas, apklausas ir pan. Pila atsakymus po viena zodi, atsakymus ne i tema ir t.t. Surinks jie ta reikiama zinuciu skaiciu ir toliau siks forume....
Tokie kurie kuria temas bet kur ir bet kaip. Varytu ten kur gali. Atsirastu skelbimuose tema nezinau kas darosi mano peugeot su klausimais kodel pas mane nera spyruokliu....
Zodziu ne ta linkme reikia eiti.
Tai ir siulau ikurt klausimu atsakymu skyreli, nes paprastai tema sukuriama, paskui naujokas gauna per kuzirka ir pasiunchiamas kapstytis.
antras klausimas, kur reikia eit, ir kur ta shviesa tunelio gale?
;)
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:36
Pvz:pirmas klausimas, na tai pasakyk, apie ka shiame forume nera temos, kad liks nuskriausti?Yra kelios kategorijos naujoku kuriems toks apribojimas nebaisus butu, o kiti nuskriausti liktu.. pvz:
Tokie kurie ateina ir nesasi per visas is eiles temas, apklausas ir pan. Pila atsakymus po viena zodi, atsakymus ne i tema ir t.t. Surinks jie ta reikiama zinuciu skaiciu ir toliau siks forume....
Tokie kurie kuria temas bet kur ir bet kaip. Varytu ten kur gali. Atsirastu skelbimuose tema nezinau kas darosi mano peugeot su klausimais kodel pas mane nera spyruokliu....
Tai ir siulau ikurt klausimu atsakymu skyreli, nes paprastai tema sukuriama, paskui naujokas gauna per kuzirka ir pasiunchiamas kapstytis.
;)
uzsiregistruoja kokios nors organizacijos atstovas noredamas pakviesti i koki rengini ir pan. Kaip jam tema sukurti?
uzsiregistruoja zmogus turintis pvz 4007, 3008 ir pan. Ar tikrai yra temos visiems siu modeliu eksplotacijos klausimams?
uzsiregistruoja zmogus turinti ka papasakoti (stylliuje pasidaryk pats) kaip patobulino, taise automobili ar rado koki novatoriska sprendima. Kaip jam apie tai papasakoti?
Ir kaip su tais tikrais nariais kurie dalyvauja realioje klubo veikloje, bet beveik nelanko forumo? Sugalvoja karta metuose ka papasakoti, klube penki metai o temos sukurti negali....
Turiu ideju kaip pristabdyti temu kurima ir palengvinti forumo moderavima, bet bosas dar palaiminimo nedave....
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:41
uzsiregistruoja kokios nors organizacijos atstovas noredamas pakviesti i koki rengini ir pan. Kaip jam tema sukurti? - tam yra skelbimaiPvz:
pirmas klausimas, na tai pasakyk, apie ka shiame forume nera temos, kad liks nuskriausti?Yra kelios kategorijos naujoku kuriems toks apribojimas nebaisus butu, o kiti nuskriausti liktu.. pvz:
;)
uzsiregistruoja kokios nors organizacijos atstovas noredamas pakviesti i koki rengini ir pan. Kaip jam tema sukurti?
uzsiregistruoja zmogus turintis pvz 4007, 3008 ir pan. Ar tikrai yra temos visiems siu modeliu eksplotacijos klausimams?
uzsiregistruoja zmogus turinti ka papasakoti (stylliuje pasidaryk pats) kaip patobulino, taise automobili ar rado koki novatoriska sprendima. Kaip jam apie tai papasakoti?
Ir kaip su tais tikrais nariais kurie dalyvauja realioje klubo veikloje, bet beveik nelanko forumo? Sugalvoja karta metuose ka papasakoti, klube penki metai o temos sukurti negali....
Turiu ideju kaip pristabdyti temu kurima ir palengvinti forumo moderavima, bet bosas dar palaiminimo nedave....
uzsiregistruoja zmogus turintis pvz 4007, 3008 ir pan. Ar tikrai yra temos visiems siu modeliu eksplotacijos klausimams? - galima sukurt, nieks nekliudo
uzsiregistruoja zmogus turinti ka papasakoti (stylliuje pasidaryk pats) kaip patobulino, taise automobili ar rado koki novatoriska sprendima. Kaip jam apie tai papasakoti? - paprastai toks ishradejas galetu pasidalint "naujoku" temoj, ir jei ideja bus verta demesio, ta tema paskui galima ishsirt i atskira
Ir kaip su tais tikrais nariais kurie dalyvauja realioje klubo veikloje, bet beveik nelanko forumo? Sugalvoja karta metuose ka papasakoti, klube penki metai o temos sukurti negali.... - nu su shitais tai beda, galima butu atfiltruot pagal "prisidurimo" data, arba "liudininku parodymus"
Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 27 - 23:44
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:49
Parašyta 2010 sausio 27 - 23:54
a reik, tuoj sukursiu ta tema...Tai kaip tie 4007 sukurs tema, jei uzdrausti norit?
sory uz nuomone, bet man tada kyla klausimas ar geriau iskuopti naujoku klaidas, ar leisti kurti temas tik skelbimuose ir po to is ten rankioti geri, skaidyti naujoku temas ir pan....
nors ir tuschia, bet jau tikrai bus.
nu kaip sakant jusu darzhas, jusu pupos. Labai ton virtuven nesibraunu, gal jus visgi darykit kaip te jum geriau shviechia. Papaistem ir gana
Parašyta 2010 sausio 29 - 11:01
Tai kad užsiterš labai tie skelbimai. Nedaryk dar vieno bardako. Ar jau atsirūgo noras moderastu būt, naktimis forumą sijot?...
sory uz nuomone, bet man tada kyla klausimas ar geriau iskuopti naujoku klaidas, ar leisti kurti temas tik skelbimuose ir po to is ten rankioti geri, skaidyti naujoku temas ir pan....
Jei pvz aš naujokas, mašina genda, tai ir ieškosiu, bandysiu skelbtis su savo problemom ten kur reikia, o ne perku/parduodu skyriuje. O temų dubliavimosi neišvengsi, nes kiekvienam savos bėdos atrodo unikalios...
Parašyta 2010 sausio 29 - 11:06
Tai, kad ne as siuliau apriboti naujokams temu kurima Nelabai supratau apie koki cia bardaka kalbi....Tai kad užsiterš labai tie skelbimai. Nedaryk dar vieno bardako. Ar jau atsirūgo noras moderastu būt, naktimis forumą sijot?...
Jei pvz aš naujokas, mašina genda, tai ir ieškosiu, bandysiu skelbtis su savo problemom ten kur reikia, o ne perku/parduodu skyriuje. O temų dubliavimosi neišvengsi, nes kiekvienam savos bėdos atrodo unikalios...
Parašyta 2010 sausio 29 - 11:38
... apie tai, kad "leisti kurti temas tik skelbimuose ir po to iš ten rankioti......" Sorry, gal neįkirtau, kieno čia pasiūlymas...Tai, kad ne as siuliau apriboti naujokams temu kurima Nelabai supratau apie koki cia bardaka kalbi....
Tai kad užsiterš labai tie skelbimai. Nedaryk dar vieno bardako. Ar jau atsirūgo noras moderastu būt, naktimis forumą sijot?...
Parašyta 2010 vasario 03 - 16:16
Parašyta 2010 vasario 03 - 16:34
© J. Erlickas
Parašyta 2010 vasario 03 - 16:39
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0