Posukio signalas
Parašyta 2007 vasario 07 - 18:35

Parašyta 2007 vasario 07 - 19:40
mano galva cia tik rankenele kalta, bandyk isvalyti, nu vienu zodziu issiardes pamatysiTai va vaziuojant, pradeda rodyti posuki i kaire ir viskas,
nors vairas ir tiesiai buna autostrada vaziuojant.
Parodai posuki i desine ir apsiramina, po kiek laiko vel tas pats![]()
Ka tvarkyti, rankenele ar ka kita?
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2007 vasario 09 - 11:56
man buvo tas pats, tik kad nemirksejo lempos tuo metu, bet girdejau kaip rele tiksi. padejo jungeklio isardymas ir isvalymas visokiu drozliu nuo kontaktuTai va vaziuojant, pradeda rodyti posuki i kaire ir viskas,
Šį pranešimą redagavo ElvisGapo: 2007 vasario 09 - 11:56
Parašyta 2007 vasario 20 - 13:33
vat - vat, pasmane posukis i desine tai jungias tai nesijungiaman buvo tas pats, tik kad nemirksejo lempos tuo metu, bet girdejau kaip rele tiksi. padejo jungeklio isardymas ir isvalymas visokiu drozliu nuo kontaktu

irgi girdeti kaip rele klaksi
zmonės-gerieji - patarikit kur galetu normalai servise Vilniuj išsiaiškinti kame kampas.
Ar jai kam buvo taip nutike - ar labai sunku pačiam išsiardyti karo lauko salygomis?
Didelis Acius uz konkrecius patarimus nelaimes metu

Svečias_Qze_*
Parašyta 2007 vasario 20 - 14:00

Parašyta 2007 vasario 27 - 17:13
DEKUIkonkretus atsakymas - pravalyt kontaktus. Jei tingi (kaip as pvz) - gali isjunges degima p@drocyt jungikli apie 1/2 minutes
problemos kaip nebuta. Rimtai

painaudojau antru tavo patarimu - padejo kokiaj 30 min. - BET PERTIEK LAIKO PEREJAU TECHNIKINE

daba vel posikis isijungineja tik po kokio 50 karto....
Ar tenais sunku isisardyti paciam?
Parašyta 2007 kovo 06 - 23:02
man irgi tokia beda buvo nutikusi, i kaire posukis streikavo. isjungus degima as rankenele gerai "prajudinau", viskas veikia jau virs menesio ;)DEKUI
![]()
painaudojau antru tavo patarimu - padejo kokiaj 30 min. - BET PERTIEK LAIKO PEREJAU TECHNIKINE![]()
daba vel posikis isijungineja tik po kokio 50 karto....
Ar tenais sunku isisardyti paciam?
Parašyta 2007 kovo 06 - 23:12

Svečias_driweris_*
Parašyta 2007 kovo 12 - 19:09

Parašyta 2013 spalio 22 - 16:40
pas mane lygiai taip pat kaip pas tave kur ieskot problemos?O pas mane tos baijeris, kak kai salta masina, pradedi waziuot, arba waziuoji trumpais atstumais mieste kur nors, tj viskas gerai, ale kai toliau waziuoji, ilgiau, tj pradeda nereguot rankenele i posokiu signalus... jung i kure nori puse, niekas nedaga... o avarinis veike... Kai atsala tai vel gerai pasidaro.. kartais padeda avarinio ijungimas, ji isjungus jau ir posukius pradeda rodyti...
Cia kazin taip pat rankenele kalta? nes reliuke buvau isemes viena.. tj svari, grazi
padekit
Parašyta 2013 spalio 23 - 08:52
pas mane tas pats buvo su 406.. tai isardziau rankenele, isvaliau ir toliau vaziuoju. O jei nepades isvalymas, tai teks ja pasikeisti.Tai va vaziuojant, pradeda rodyti posuki i kaire ir viskas,

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0