Jump to content

Photo

Posukio signalas

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Fantastas

Fantastas
  • Senbuviai
  • posts 31
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 406 1.8 VIALLE

Posted 2007 February 07 - 18:35

Tai va vaziuojant, pradeda rodyti posuki i kaire ir viskas, nors vairas ir tiesiai buna autostrada vaziuojant. Parodai posuki i desine ir apsiramina, po kiek laiko vel tas pats :angry: Ka tvarkyti, rankenele ar ka kita?
  • 0

#2 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • posts 1,797
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Posted 2007 February 07 - 19:40

Tai va vaziuojant, pradeda rodyti posuki i kaire ir viskas,
nors vairas ir tiesiai buna autostrada vaziuojant.
Parodai posuki i desine ir apsiramina, po kiek laiko vel tas pats :angry:
Ka tvarkyti, rankenele ar ka kita?

mano galva cia tik rankenele kalta, bandyk isvalyti, nu vienu zodziu issiardes pamatysi
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#3 ElvisGapo

ElvisGapo
  • Senbuviai
  • posts 569
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.2hdi, 02m.

Posted 2007 February 09 - 11:56

Parodai posuki i desine ir apsiramina, po kiek laiko vel tas pats  :angry:

man buvo tas pats, tik kad nemirksejo lempos tuo metu, bet girdejau kaip rele tiksi. padejo jungeklio isardymas ir isvalymas visokiu drozliu nuo kontaktu

Edited by ElvisGapo, 2007 February 09 - 11:56.

• 0

#4 AHTAHAC

AHTAHAC
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 80
  • Automobilis:P306 1,8 automat.

Posted 2007 February 20 - 13:33

man buvo tas pats, tik kad nemirksejo lempos tuo metu, bet girdejau kaip rele tiksi. padejo jungeklio isardymas ir isvalymas visokiu drozliu nuo kontaktu

vat - vat, pasmane posukis i desine tai jungias tai nesijungia :wacko:
irgi girdeti kaip rele klaksi

zmonės-gerieji - patarikit kur galetu normalai servise Vilniuj išsiaiškinti kame kampas.

Ar jai kam buvo taip nutike - ar labai sunku pačiam išsiardyti karo lauko salygomis?

Didelis Acius uz konkrecius patarimus nelaimes metu :beer:
  • 0
"Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sunų; kad kiekvienas kuris tiki nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą" Jon 3:16

#5 Svečias_Qze_*

Svečias_Qze_*
  • Svečiai

Posted 2007 February 20 - 14:00

konkretus atsakymas - pravalyt kontaktus. Jei tingi (kaip as pvz) - gali isjunges degima p@drocyt jungikli apie 1/2 minutes :D problemos kaip nebuta. Rimtai
  • 0

#6 AHTAHAC

AHTAHAC
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 80
  • Automobilis:P306 1,8 automat.

Posted 2007 February 27 - 17:13

konkretus atsakymas - pravalyt kontaktus. Jei tingi (kaip as pvz) - gali isjunges degima p@drocyt jungikli apie 1/2 minutes :D problemos kaip nebuta. Rimtai

DEKUI :beer:

painaudojau antru tavo patarimu - padejo kokiaj 30 min. - BET PERTIEK LAIKO PEREJAU TECHNIKINE :rolleyes:

daba vel posikis isijungineja tik po kokio 50 karto....

Ar tenais sunku isisardyti paciam?
  • 0
"Dievas taip pamilo pasaulį, jog atidavė savo viengimį Sunų; kad kiekvienas kuris tiki nepražūtų, bet turėtų amžinąjį gyvenimą" Jon 3:16

#7 mindish

mindish
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 79
  • Vieta:Panevėžys - Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.2hdi ; Nissan rs13

Posted 2007 March 06 - 23:02

DEKUI  :beer:

painaudojau antru tavo patarimu - padejo kokiaj 30 min. - BET PERTIEK LAIKO PEREJAU TECHNIKINE  :rolleyes:

daba vel posikis isijungineja tik po kokio  50 karto.... 

Ar tenais sunku isisardyti paciam?

man irgi tokia beda buvo nutikusi, i kaire posukis streikavo. isjungus degima as rankenele gerai "prajudinau", viskas veikia jau virs menesio ;)
  • 0

#8 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2007 March 06 - 23:12

cia matyt liga yra. Pas mano ex 405 irgi buvo uzejus. Bet po kurio laiko ir praejo. Sako - kita karta nieko nedaryk, bo pezo tokia masina, kad pati problemas issprendzia, jei seimininkas tingi (yra gyvenimisku pavyzdziu - ypac su elektra) :lol: :beer:
  • 0
Roots to roots

#9 Svečias_driweris_*

Svečias_driweris_*
  • Svečiai

Posted 2007 March 12 - 19:09

O pas mane tos baijeris, kak kai salta masina, pradedi waziuot, arba waziuoji trumpais atstumais mieste kur nors, tj viskas gerai, ale kai toliau waziuoji, ilgiau, tj pradeda nereguot rankenele i posokiu signalus... jung i kure nori puse, niekas nedaga... o avarinis veike... Kai atsala tai vel gerai pasidaro.. kartais padeda avarinio ijungimas, ji isjungus jau ir posukius pradeda rodyti... Cia kazin taip pat rankenele kalta? nes reliuke buvau isemes viena.. tj svari, grazi :ph34r:
  • 0

#10 mantasim

mantasim
  • Forumo naujokai
  • posts 3
  • Automobilis:peugeot 307

Posted 2013 October 22 - 16:40

O pas mane tos baijeris, kak kai salta masina, pradedi waziuot, arba waziuoji trumpais atstumais mieste kur nors, tj viskas gerai, ale kai toliau waziuoji, ilgiau, tj pradeda nereguot rankenele i posokiu signalus... jung i kure nori puse, niekas nedaga... o avarinis veike... Kai atsala tai vel gerai pasidaro.. kartais padeda avarinio ijungimas, ji isjungus jau ir posukius pradeda rodyti...
Cia kazin taip pat rankenele kalta? nes reliuke buvau isemes viena.. tj svari, grazi :ph34r:

pas mane lygiai taip pat kaip pas tave kur ieskot problemos?
padekit
  • 0

#11 remyga0852

remyga0852
  • Senbuviai
  • posts 382
  • Vieta:Siauliai
  • Automobilis:Peugeot 406 2HDI

Posted 2013 October 23 - 08:52

Parodai posuki i desine ir apsiramina, po kiek laiko vel tas pats :angry:

pas mane tas pats buvo su 406.. tai isardziau rankenele, isvaliau ir toliau vaziuoju. O jei nepades isvalymas, tai teks ja pasikeisti. :good:
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users