Peršokti prie turinio


Nuotrauka

duju iranga +ar- laimda zondas?


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 devil

devil
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 530
  • Vieta:Marijampole
  • Automobilis:C8 2.2HDI 94KW + bvm6 + navi + el doors + .......

Parašyta 2007 kovo 21 - 19:14

sveiki na cia iskilo tokis klausimelis pas mane sumontuota sekvencine tiesioginio ipurskimo duju iranga ir ja sumontave meistrai sako kad laimda zondo nebutinai pajungti prie duju irangos kad ji dirba ir be jo jis reikalingas tik sukalibruoti iranga,tu tarpu kitas meistrukas sako kad ji prijungti reiketu ,kad duju kompas matytu realius liamda zono parodymus.Kiek supratau dabar duju purkstukai pas mane pamegdzioja bendzininius ta prasme ima duomenis is masinos kompo ir atsidarineja taip kaip atsidarinetu bendzininiai. Cia taip ir turi buti ar tas duju kompas turetu pats spresti kaip jam atidarineti ir "iputineti" dujas?
  • 0
Citroen C8 2,2HDI

#2 Svečias_Renaldas_*

Svečias_Renaldas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 kovo 21 - 21:16

Jei nori iki galo principingai teisingo atsakymo i tavo klausima - B) tai is tikruju, liambda zonda reikia pajungi prie duju kompo tik tam kad jis pacioje pradzioje automatiskai nors apytiksliai susikalibruotu bei kad butu paprasciau ir patogiau iki galo suderinti iranga - ant kompo ekrano matai realu misini (per liesas/riebus) bei zinai kaip pareguliuoti duju ipurskima. Kaip tik iranga sureguliuota, liambda zondo parodymai jai nereikalingi - ji su tam tikru isstatytu korekcijos koeficientu perskaiciuoja benzo kompo ipurskimo laika bei pagal tai valdo duju purkstukus ir tiek. Tavo zyniai pasakysiu, kad prakstiskai del ivairiu priezasciu (cia ju nemynesiu, nes tai toli iseina uz sios diskusijos rybu...) yra neimanoma sukalibruoti duju ipurskimo taip, kad duju ipurskimo laikas visais variklio veikimo apkrovomis butu lygus benzino ipurskimo laikui, todel tu esi neteisus sakydamas kad "...duju purkstukai pas mane pamegdzioja bendzininius ta prasme ima duomenis is masinos kompo ir atsidarineja taip kaip atsidarinetu bendzininiai." <_< . Tiesiog as nesuprantu, kam po to kai jau prijungi liambda zonda prie dujinio kompo pradzioje, ji vieliau atjungt - tik nereikalingo smulkaus darbelio sau prisidarai bei apsunkini galima dujinio kompo paregulaivima ateityje, nes nematysi be papildomo duju analizatoriaus kas vyksta su misiniu .... -_- :blush:
  • 0

#3 devil

devil
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 530
  • Vieta:Marijampole
  • Automobilis:C8 2.2HDI 94KW + bvm6 + navi + el doors + .......

Parašyta 2007 kovo 21 - 21:41

na as apie tuos duju kompus ir ju veikima nelabai ka gaudausi tik taip supratau kaip man aiskino meistrukai ;) vienas paziurejo ir sako kodel neprijungtas jis turi buti prijungtas ir duju kompas turi ji matyti kaip tuo tarpu kitas pasake taip kaip ir tu kad jis reikalingas tik sukalibruoti irangai,taip ir likau nesuprates kaip ten is tikro turi buti. matyt jis pas mane ir nebuvo niekada prijungtas nes kaip speju per skubejima iranga ir be jo kazkaip (neaisku ar gerai) sukalibravo :( 2-1: laimi kad jis neturi buti prijungtas :D :D :D Dekui uz info :beer: :beer:
  • 0
Citroen C8 2,2HDI




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0