Peršokti prie turinio


Paskirstymo diržo garsas


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Svečias_Bocmanas_*

Svečias_Bocmanas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 balandžio 20 - 12:01

Sveiki, turiu problemą su paskirstymo diržu. Užesys lyg būtų pertemptas diržas, bet patikrinus įtempimas normalus, eina tiesiai ir be tampymusi. Diržas pakeistas prieš 8 tūks. km.. Kartu pakeisti įtempimo ir atraminis guoliai. Pompa nekeista, nes servise sakė, kad gera, antifrizo neleidžia, nekleba. Keitimo metu buvo rida buvo 100 tūkt. km.. Prieš keitimą irgi buvo užimas, todėl ir keičiau. Darbus atliko specializuotas servisas. Gal kam nors teko susidurti su šia problema ?
  • 0

#2 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 balandžio 21 - 08:23

nu matai va.. gal ir ironiskai nuskambes.. bet va pries 8kkm tavo vandens pompa neklibejo.. neleido.. o dabar jau gal ir kliba.. tik kolkas neleidzia... as manau tai yra lietuviskas perdetas taupymas.. aisku nelinkiu kad pasitvirtintu mano sapaliojimai rytiniai taciau keinciant ta mazga ir nepakeist WP.. kuri dazniausia ir lekia.. yra tik pacio klaida? as savajam kai keiciau ta sriti vandens pompa geriausiam stovi buvo, ideali principe bet nu dejau nepagailejau as tu 250lt ir pastaciau nauja, kad pamirst viska kas susije su paskirstymo dirzu.
  • 0

#3 Svečias_Weberis_*

Svečias_Weberis_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 balandžio 21 - 21:38

Pirma issiaiskink kas sukelia garsa. Dirzelio triuksmo, manau, tikrai neidentifikuotum :)... Panasu i vandens pompos guolio garsa gali kelti ir generatorius. P.S. Pamastymams, tiems atsargiesiems Klubieciams: originali detale ar agregatas dazniausiai laiko kelis kart ilgiau, nei apsidraudziant pakeista i "originalia atsargine/remontine" (terminas kabutese, nes tokiu pasaulyje nera, nebuvo ir nebus). P.P.S. Kolkas statau ant kito agregato, esancio toje variklio srityje, bet ne vandens pompos.
  • 0

#4 Svečias_Bocmanas_*

Svečias_Bocmanas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 balandžio 22 - 11:47

Generatoriaus, kodicionieriaus garsas atpuola, nes bandziau nuemes pagalbiniu agregatu dirza. Garsas gan keistas, nepanasus i guolio. Pagazavus lyg ir nebesigirdi bendram variklio garse.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0