Susitikimai Šiauliuose!
Posted 2009 June 25 - 13:17
Posted 2009 June 25 - 14:04
Posted 2009 June 25 - 14:50
Posted 2009 June 25 - 15:36
Posted 2009 June 25 - 15:44
pavartoti ir dviese puikiai galima ;)atvaziuoti ir tryse(ar kiek ten) aikstelej pastoveti truputi gaila laiko.
Posted 2009 June 25 - 16:06
o jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%.
jau pasikartosiu bet jei sunku subines nuo sofos atitraukti ir nera noro bendrauti tai kokio sudo cia reikia rasineti kad nera motyvacijos ar dar kazko. kas ta m..fckr motyvacija kuria. jei trys tik susirenka tai rodo visiems tokiems demagogams nusisikt ant visko. jei zmogus turi noro tai uzteks jam triju kompanijos taigi uzteks cia suda malti
oho kiek emociju
pradziai kiekvienam nuo savo subines pradet reiktu, o ne agresija i kitus nukreipinet. Nei tu zinai ka as per dienas veikiu ir ar is vis mano subine ant sofos buna.
nereikia cia moralizuot
buvau apsisprendes si ketvirtadieni atvaziuoti, bet kad per visa savaite nei vienas neapsireiske is jusu kad dalyvaus, tai kokio velnio tada... ?
su dvasiom man ten bendraut reiks ...
tuscia diskusija vnz, ir nereik cia pykt ir nervuotis
vsio, baigiu darbus , reik lipt nuo kompo....
Posted 2009 June 25 - 16:14
#3468 Svečias_Efka_*
Posted 2009 June 25 - 17:16
Posted 2009 June 25 - 18:37
galiu rekomenduot servisa kur man tvarkoSveikuciai ;) kaip besilaiko klubieciai? nors ir paveluotai bet vistiek visus su joninem nepykit kad nepasirodziau per meetus, blem reikalu buva ir ta sesija dar... turiu klausima kur labiausiai apsimoka pezuka varyti kad vaziuokle sutvarkytu, nes pats jau nebespieju niekur o susitvarkyti reikia:)
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
#3470 Svečias_Efka_*
Posted 2009 June 25 - 21:34
nu jai ten kainos zmoniskos sakyk asilankysiu tada tengaliu rekomenduot servisa kur man tvarko
Posted 2009 June 26 - 06:49
niekas cia nemoralizuoja, bet pirma karta apsireiskus nereikia cia pradeti aiskinti ka ir kaip reikia daryti. ir apie motyvacija ir t.t. visi gudrus uz kompo sededami. prasom atvaziuokit, siulykit rodykit inciatyva. pas mus kiekviena ketvirtadieni ir daromi susitikimai kad kaip wycka sake kas gali tas atvaziuojao jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%.
jau pasikartosiu bet jei sunku subines nuo sofos atitraukti ir nera noro bendrauti tai kokio sudo cia reikia rasineti kad nera motyvacijos ar dar kazko. kas ta m..fckr motyvacija kuria. jei trys tik susirenka tai rodo visiems tokiems demagogams nusisikt ant visko. jei zmogus turi noro tai uzteks jam triju kompanijos taigi uzteks cia suda malti
oho kiek emociju
pradziai kiekvienam nuo savo subines pradet reiktu, o ne agresija i kitus nukreipinet. Nei tu zinai ka as per dienas veikiu ir ar is vis mano subine ant sofos buna.
nereikia cia moralizuot
buvau apsisprendes si ketvirtadieni atvaziuoti, bet kad per visa savaite nei vienas neapsireiske is jusu kad dalyvaus, tai kokio velnio tada... ?
Posted 2009 June 26 - 09:35
Sadivo sąžiningai mažiausiai susitikimų praleidęsniekas cia nemoralizuoja, bet pirma karta apsireiskus nereikia cia pradeti aiskinti ka ir kaip reikia daryti. ir apie motyvacija ir t.t. visi gudrus uz kompo sededami. prasom atvaziuokit, siulykit rodykit inciatyva. pas mus kiekviena ketvirtadieni ir daromi susitikimai kad kaip wycka sake kas gali tas atvaziuoja
o jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%.
oho kiek emociju
nereikia cia moralizuot
o ir neoficialiai daug susitikęs
Posted 2009 June 26 - 10:31
paviesink ji visiemgaliu rekomenduot servisa kur man tvarko
Posted 2009 June 26 - 11:26
#3475 Svečias_Efka_*
Posted 2009 June 26 - 11:48
nu jai eiles tokios tikrai turietu neblogai daryti diekui reikies apsilankyti tadanebrangiai ir gerai (o tas manyciau svarbiausia ) dariau ir gireno 5 muriniai garazai. ten dede tik vaziuokle uzsiima ir brangiai nelupa todel eile savaitei i preiki turi. reikia pirmadieni nuo 7 val ryto registruotis kitai savaitei
Posted 2009 June 26 - 20:55
oi sorry dariaus ir gireno 3 dvieju aukstu muriniai garazainu jai eiles tokios tikrai turietu neblogai daryti diekui reikies apsilankyti tada
Posted 2009 June 29 - 09:05
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...
Posted 2009 June 29 - 09:07
Posted 2009 June 29 - 10:12
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users