Peršokti prie turinio

Susitikimai Šiauliuose!

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5802

#3461 nosys

nosys
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai
  • Automobilis:308

Parašyta 2009 birželio 25 - 13:17

nu jeigu atvazinetum tai butu gausiau
  • 0

#3462 Petruchia

Petruchia
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206GTI

Parašyta 2009 birželio 25 - 14:04

tai kad jus klubieciai patys neatvaziuojat ir kiek teko paskaitinet negausiai susirenkat, kad ir nemazai jusu yra. atvaziuoti ir tryse(ar kiek ten) aikstelej pastoveti truputi gaila laiko. del to ir naujokams motyvacijos atvaziuot truksta, cia tik mano pastebejimas is salies.... :huh:
  • 0

#3463 nosys

nosys
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 25 - 14:50

o jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%. jau pasikartosiu bet jei sunku subines nuo sofos atitraukti ir nera noro bendrauti tai kokio sudo cia reikia rasineti kad nera motyvacijos ar dar kazko. kas ta m..fckr motyvacija kuria. jei trys tik susirenka tai rodo visiems tokiems demagogams nusisikt ant visko. jei zmogus turi noro tai uzteks jam triju kompanijos taigi uzteks cia suda malti
  • 0

#3464 Wycka

Wycka
  • Nariai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 307 SW

Parašyta 2009 birželio 25 - 15:36

pikc nosys snd pikc :D meetai kiekvieno asmeninis reikalas, niekas per prievarta nevaro, kas nori ir turi laiko atvaziuoja, kas neturi laiko (visgi vasara) ar noro tie ir nevaziuoja... veiklos ir motyvacijos uztenka susirinkus kad ir 3 ka nuveikti, o jei kas is naujoku turi noro ir motyvacijos pasiulyt naujoviu tai visada prasom, visi sprendimai yra priimami daugumoje apsitarus, o ne kazkam vienam sumacius kad darom tik taip ir ne kitaip arba kad nieko isvis nedarom...
  • 0

#3465 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2009 birželio 25 - 15:44

atvaziuoti ir tryse(ar kiek ten) aikstelej pastoveti truputi gaila laiko.

:beer: pavartoti ir dviese puikiai galima ;)
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#3466 Petruchia

Petruchia
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206GTI

Parašyta 2009 birželio 25 - 16:06

o jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%.
jau pasikartosiu bet jei sunku subines nuo sofos atitraukti ir nera noro bendrauti tai kokio sudo cia reikia rasineti kad nera motyvacijos ar dar kazko. kas ta m..fckr motyvacija kuria. jei trys tik susirenka tai rodo visiems tokiems demagogams nusisikt ant visko. jei zmogus turi noro tai uzteks jam triju kompanijos taigi uzteks cia suda malti

oho kiek emociju :blink:
pradziai kiekvienam nuo savo subines pradet reiktu, o ne agresija i kitus nukreipinet. Nei tu zinai ka as per dienas veikiu ir ar is vis mano subine ant sofos buna.
nereikia cia moralizuot B)
buvau apsisprendes si ketvirtadieni atvaziuoti, bet kad per visa savaite nei vienas neapsireiske is jusu kad dalyvaus, tai kokio velnio tada... ?
su dvasiom man ten bendraut reiks ... :lol:

tuscia diskusija vnz, ir nereik cia pykt ir nervuotis :beer:
vsio, baigiu darbus , reik lipt nuo kompo....
  • 0

#3467 Wycka

Wycka
  • Nariai

Parašyta 2009 birželio 25 - 16:14

nieks nepyksta ir nesinervoj, nu gal tik nosys :D cia tik visi savo nuomone isreiske... del to kad meeto nebus tai per visa savaite nebuvo kaip apsireiksti nes forumas neveike :D beto juk ne paskutine valanda nuspresta kad meeto nebus... o jei lb nori atvykti i meeta tai manau kad nebus problemu ir kita ar dar kita 4dieni sudalyvauti... :beer: :pug:
  • 0

#3468 Svečias_Efka_*

Svečias_Efka_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 25 - 17:16

Sveikuciai ;) kaip besilaiko klubieciai? nors ir paveluotai bet vistiek visus su joninem :beer: nepykit kad nepasirodziau per meetus, blem reikalu buva ir ta sesija dar... turiu klausima kur labiausiai apsimoka pezuka varyti kad vaziuokle sutvarkytu, nes pats jau nebespieju niekur o susitvarkyti reikia:)
  • 0

#3469 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2009 birželio 25 - 18:37

Sveikuciai ;) kaip besilaiko klubieciai? nors ir paveluotai bet vistiek visus su joninem :beer: nepykit kad nepasirodziau per meetus, blem reikalu buva ir ta sesija dar... turiu klausima kur labiausiai apsimoka pezuka varyti kad vaziuokle sutvarkytu, nes pats jau nebespieju niekur o susitvarkyti reikia:)

galiu rekomenduot servisa kur man tvarko
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#3470 Svečias_Efka_*

Svečias_Efka_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 25 - 21:34

nu jai ten kainos zmoniskos sakyk asilankysiu tada ten :)
  • 0

#3471 nosys

nosys
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 26 - 06:49

o jeigu pusnuogiu olialia pupyciu butu ir salto alaus na**aliavai tai turbut motyvacija 100%.
jau pasikartosiu bet jei sunku subines nuo sofos atitraukti ir nera noro bendrauti tai kokio sudo cia reikia rasineti kad nera motyvacijos ar dar kazko. kas ta m..fckr motyvacija kuria. jei trys tik susirenka tai rodo visiems tokiems demagogams nusisikt ant visko. jei zmogus turi noro tai uzteks jam triju kompanijos taigi uzteks cia suda malti

pradziai kiekvienam nuo savo subines pradet reiktu, o ne agresija i kitus nukreipinet. Nei tu zinai ka as per dienas veikiu ir ar is vis mano subine ant sofos buna.
buvau apsisprendes si ketvirtadieni atvaziuoti, bet kad per visa savaite nei vienas neapsireiske is jusu kad dalyvaus, tai kokio velnio tada... ?

niekas cia nemoralizuoja, bet pirma karta apsireiskus nereikia cia pradeti aiskinti ka ir kaip reikia daryti. ir apie motyvacija ir t.t. visi gudrus uz kompo sededami. prasom atvaziuokit, siulykit rodykit inciatyva. pas mus kiekviena ketvirtadieni ir daromi susitikimai kad kaip wycka sake kas gali tas atvaziuoja
  • 0

#3472 Artse

Artse
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Anapus
  • Automobilis:Peugeot 407 Executive

Parašyta 2009 birželio 26 - 09:35

niekas cia nemoralizuoja, bet pirma karta apsireiskus nereikia cia pradeti aiskinti ka ir kaip reikia daryti. ir apie motyvacija ir t.t. visi gudrus uz kompo sededami. prasom atvaziuokit, siulykit rodykit inciatyva. pas mus kiekviena ketvirtadieni ir daromi susitikimai kad kaip wycka sake kas gali tas atvaziuoja

Sadivo sąžiningai mažiausiai susitikimų praleidęs :pug:

o ir neoficialiai daug susitikęs :D
  • 0
vrum vrum...
---
Geriau stumsiu pežą, nei vairuosiu bemsą!
---
Spustelk čia :)

#3473 CHELSEA

CHELSEA
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:siauliai
  • Automobilis:peugeot 407 2.0HDI 2006

Parašyta 2009 birželio 26 - 10:31

paviesink ji visiem :beer:
  • 0
neturiu merginos,nes zmona neleidzia

#3474 nosys

nosys
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 26 - 11:26

nebrangiai ir gerai (o tas manyciau svarbiausia :D ) dariau ir gireno 5 muriniai garazai. ten dede tik vaziuokle uzsiima ir brangiai nelupa todel eile savaitei i preiki turi. reikia pirmadieni nuo 7 val ryto registruotis kitai savaitei :beer:
  • 0

#3475 Svečias_Efka_*

Svečias_Efka_*
  • Svečiai

Parašyta 2009 birželio 26 - 11:48

nebrangiai ir gerai (o tas manyciau svarbiausia :D ) dariau ir gireno 5 muriniai garazai. ten dede tik vaziuokle uzsiima ir brangiai nelupa todel eile savaitei i preiki turi. reikia pirmadieni nuo 7 val ryto registruotis kitai savaitei :beer:

nu jai eiles tokios tikrai turietu neblogai daryti :) diekui reikies apsilankyti tada :)
  • 0

#3476 nosys

nosys
  • Senbuviai

Parašyta 2009 birželio 26 - 20:55

nu jai eiles tokios tikrai turietu neblogai daryti :) diekui reikies apsilankyti tada :)

oi sorry dariaus ir gireno 3 dvieju aukstu muriniai garazai :beer:
  • 0

#3477 SaDiVo

SaDiVo
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot

Parašyta 2009 birželio 28 - 19:48

Sveiki kolegos :beer: pagaliau as namie :rolleyes: ^_^ kaip matau be manes ir meetai nevyksta :D :D :D nu nieka si ketvirtadieni jau ivyks meetas B) o ir atvažiot siulyciau, papasakociau keliones ispudzius, ir dar si bei ta ;)
  • 0
PEUGEOT 307 daugiau apie jį ČIA

#3478 christopher

christopher
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai, Mazeikiai, Ireland
  • Automobilis:Peugeot 407, Bmw M3

Parašyta 2009 birželio 29 - 09:05

visi tik keliauja ir keliauja, pagaliau atejo ir mano didzioji svente, taip kad si 4dieni nebusiu meete, nes jau diena turiu but vilniuje, kas nezino tai isvarau i lengtynes Lietuva-Lenkija-Latvija-Lietuva :D sykart tikiuos be taures negrisiu, beto kai tik galesiu uplaudinsiu fotkes bet jau turbut bus jau po lentyniu :beer:
  • 0
ex Peugeot 406coupe
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...

#3479 Wycka

Wycka
  • Nariai

Parašyta 2009 birželio 29 - 09:07

christopher nepamirsk velevikes uzsimesti kai vaziuosi :) :pug: manes ir nebus si 4dieni... <_<
  • 0

#3480 Artse

Artse
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Anapus
  • Automobilis:Peugeot 407 Executive

Parašyta 2009 birželio 29 - 10:12

o aš nežinau. jeigu grįšiu į Šiaulius tai būsiu, jeigu ne tai... :)
  • 0
vrum vrum...
---
Geriau stumsiu pežą, nei vairuosiu bemsą!
---
Spustelk čia :)

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0