Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Noriu keist darbą

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 756

#541 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2010 vasario 09 - 21:31

Tu teisingai rasai manau bet neviskas taip greitai klostosi kaip rasai o juolabiau dabar ;) nes as irgi ejau i tv regionine nes lb fainas darbas atlyginimas irgi buvo toks truputi virs minimumo apie 2000 ir perspektyva nerti aukstyn i prabangesnes tv bet atejus krizei visi nusedo savo darbo vietose ir baigesi rotacija bent jau tv kanaluose todel ir likau kur pradejau ir atlyginimas nukrito dar ziamiau negu minimumas va ir nesiskusk :P beja cia ne skundas cia tiesiog pasidalinimas skausmu ;) nors man irgi niekas nieko nedave reikejo viska paciam susirasti :P

palauk, kalba eina apie pūką? girdėjau, kad ten kažkoks klubietis dirba/dirbo, jau nebedirbi? :) Atleido dėl ko? etatų mažinimas ar tiesiog savivaldybėj nieko "gero" nebevyko ir pūko skalikams nebeliko ant ko loti?
Solveiga tebedirba? Ir ta jauna panelė, kur Šiauliuose šiek tiek dirbusi?

Žinai atvirai tau pasakysiu - kad tu nebedirbi pas pūką, tai daugiau pliusas nei minusas, čia rimtai. Nuoširdžiai tau patarčiau ištrinti tą įrašą iš savo CV, IMHO, daugelis darbdavių tai labiau įvertintų :beer:
  • 0

#542 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2010 vasario 09 - 23:59

... buvo toks bachuras, be profesijos ir dirbo už minimalią algą prie silkės, o gaudavo 7-8 štukas lt (atskaičiavus mokesčius ir gyv. ploto nuomą)...
Ai, šūdą čia bekalbėt, panele mokytoja...  :shy:

Žinai, padirbėjęs tas bachuras prie silkės 5-6 metus, po kokių 10 metų sumerks visas babkes sanarių ir kitų galų remontui. Nori pasitreniruot? Įsidarbink kokiam paukštyne prie fasavimo linijos. Ne dėl algos, bet kad pamatytum ką reiškia toks darbas. Baigsi svaigt apie fantastines silkes.

Darka, blyn.... :doh:
Kaip tu įsivaizduoji tas silkes? Stovi prie konvejerio ~500 snukių, artrito susuktais pirštais vos palaiko aštrius kaip britvas peilius ir tas nelemtas silkes filiuoja??? Tuomet tavo žinios labai pasenusios. Dabar ten robotizuota linija, kur keli žmonės prižiūri. Net silkės padėtį lovelyje kontroliuoja lazeris. Fantastika? Nebe...
Visas sunkumas - po pamainos tą liniją su visokia chemija plaut.
Antra - negi manai, kad ten nėra karjeros galimybių? Visi ten brigadininkai ir kitokie vidutinio rango vadovai (nepamenu, kaip ten sakie jie vadinasi) - buvę tie patys "negrai".
Trečia - 3 metus pradirbus, jau gausi garantuotą kelių šimtinių priedą prie būsimos pensijos, išdirbęs 5 - arti štukos... :wh: A chuliš...
Aš visai nieko prieš ten "negro" etatą užimt (jei tik atsirastų šansas). Juolab dirbi nuo rugsėjo iki balandžio. Vasara - tavo... :beer:
  • 0
... labai piktas diedas...

#543 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 10 - 00:06

A baiksit verkt kaip mergaites? :doh:
Pries 3 metus dirbau Alytui langu gamybos firmoj, bet pasibaigus bandomajam pasake ate, nes meistres suneli reikejo ikist. Tada nuejau i kaviniu tinkla dirbt ukvedziu bet ten darbas tiesiog nelipo prie ranku ir pasirode kad sefo draugelis ta pati darba dibs pusvelciui. Todel dakart likau bedarbiu. Nu ir ka pasiemiau skelbimu laikrasti apsiskambinau visas priimtinesnes darbo vietas, bet aisku nei is vienos nebepaskambino. Todel kad butu uz ka pragyvent teko eit Rodiklio gamyba dirbt. Ten buvo visiska saraskino kontora, kur mokejo minimuma oficialiai ir man kaip naujokeliui juodu numesdavo tik pora simtiniu. Ardavom geriausiu atveju 9 val. O dazniausiai dirbdavom 12 - 14 val ir neverkdavom kad lauke dirbant siaucia pugair minusas virs 20. Aisku ten dirbdamas masciau kaip cia persikelus pas drauge i Siaulius ir gavus gera darba. Po triju menesiu paiesku gavau savo issvajota darba ir gyvenu issisiepes, nors dabar kai atlyginimus apmazino gal kiek ir sunkiau gyvent. Bet nejau neverkiau kaip man sunku ar kaip as cia turiu art uz kapeikas. Nejau i jokias LDB o pats kapsciaus tai ir aciu niekam nereik sakyt. viska reik savom rankom uzsidirbt :beer:

Visą šitą bla bla bla galėjai parašyt žymiai trumpiau - "... man blogai, bet man gerai..." Ir dar pasirašyt - Mazochistas...
Ir dar: sakai turi "svajonių" darbą. Moka nedaug. O jei pasiūlytų 2-3 kart tiek uždirbt, bet darbas tau būtų neįdomus, monotoniškas ir t.t. Eitum? Tik atsakyk sąžiningai... :shy:
  • 0

#544 Sfinxas

Sfinxas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas-Vilnius
  • Automobilis:Ex Peugeot 406 coupe, vert lugano

Parašyta 2010 vasario 10 - 00:07

Žinai atvirai tau pasakysiu - kad tu nebedirbi pas pūką, tai daugiau pliusas nei minusas, čia rimtai. Nuoširdžiai tau patarčiau ištrinti tą įrašą iš savo CV, IMHO, daugelis darbdavių tai labiau įvertintų :beer:

Mielas kolega noriu pabrezti kad as ten dirbu operatoriumi ir man puko ideologija vienodai sviecia o kadangi pinigu jis visiskai pradejo gaileti tai nebematau ten ka veikti uz 400lt per menesi ir dar autorines sutartys... ;)

Beje kiek pamenu patsai bandete kleleta dienu darbuotis sioje imoneje kolega? :doh:
  • 0
Nuotrauka
Visos filmavimo - fotografavimo paslaugos, visoms šventėms.
www.silverpicture.lt
Tel.:+37067007152
El. pastas: [email protected]

#545 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 vasario 10 - 07:11

A baiksit verkt kaip mergaites? :doh:
Pries 3 metus dirbau Alytui langu gamybos firmoj, bet pasibaigus bandomajam pasake ate, nes meistres suneli reikejo ikist. Tada nuejau i kaviniu tinkla dirbt ukvedziu bet ten darbas tiesiog nelipo prie ranku ir pasirode kad sefo draugelis ta pati darba dibs pusvelciui. Todel dakart likau bedarbiu. Nu ir ka pasiemiau skelbimu laikrasti apsiskambinau visas priimtinesnes darbo vietas, bet aisku nei is vienos nebepaskambino. Todel kad butu uz ka pragyvent teko eit Rodiklio gamyba dirbt. Ten buvo visiska saraskino kontora, kur mokejo minimuma oficialiai ir man kaip naujokeliui juodu numesdavo tik pora simtiniu. Ardavom geriausiu atveju 9 val. O dazniausiai dirbdavom 12 - 14 val ir neverkdavom kad lauke dirbant siaucia pugair minusas virs 20. Aisku ten dirbdamas masciau kaip cia persikelus pas drauge i Siaulius ir gavus gera darba. Po triju menesiu paiesku gavau savo issvajota darba ir gyvenu issisiepes, nors dabar kai atlyginimus apmazino gal kiek ir sunkiau gyvent. Bet nejau neverkiau kaip man sunku ar kaip as cia turiu art uz kapeikas. Nejau i jokias LDB o pats kapsciaus tai ir aciu niekam nereik sakyt. viska reik savom rankom uzsidirbt :beer:

Visą šitą bla bla bla galėjai parašyt žymiai trumpiau - "... man blogai, bet man gerai..." Ir dar pasirašyt - Mazochistas...
Ir dar: sakai turi "svajonių" darbą. Moka nedaug. O jei pasiūlytų 2-3 kart tiek uždirbt, bet darbas tau būtų neįdomus, monotoniškas ir t.t. Eitum? Tik atsakyk sąžiningai... :shy:

As lietuvis ir uz kapeika blusa iki Maskvos nuvaryciau :D Dabar dirbu man patinkanti darba nors algos noretus geresnes, bet gaves kaip sakai 2 - 3 kart didesnio atlyginimo pasiulyma, jei tai nebutu sezoninis darbas, pereiciau.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#546 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 10 - 21:51

Mielas kolega noriu pabrezti kad as ten dirbu operatoriumi ir man puko ideologija vienodai sviecia o kadangi pinigu jis visiskai pradejo gaileti tai nebematau ten ka veikti uz 400lt per menesi ir dar autorines sutartys... ;)

Beje kiek pamenu patsai bandete kleleta dienu darbuotis sioje imoneje kolega? :doh:

tau gal ir vienodai, o tavo būsimam darbdaviui gali būti visai ne. Ir tai kalbos iš vilniečių TV'ščikų, kurie tiesiogiai jo įtakos net ir nejaučia. Na, tau rinktis...

Taip, man teko pas pūką lankytis vasarą, kaip ir prieš 3-4metus, beje. Abu kartus kalnus žadėjo, komplimentus žarstė, pramušti į aukštumas garantavo :lol: Tiesa anąkart ištempiau tik pusdienį, šįkart su darbais buvo striuka, tad kentėjau net keletą dienų. To užteko :dntknw:
  • 0

#547 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 10 - 21:58

Aš visai nieko prieš ten "negro" etatą užimt (jei tik atsirastų šansas). Juolab dirbi nuo rugsėjo iki balandžio. Vasara - tavo... :beer:

blemba Jimmy, kiek galima, negi tu nesupranti kad šūdą mali čia visiems? Tą patį per tą patį, diena iš dienos. :doh:

Tu kaip kokia penktokė mokinukė (tobiš ciel*ka) eisiu eisiu penktadienį į tusofkę su bernais ir miniaku, o kai reik eit iš tiesų, tai prasideda - mama bulves skust liepė, močiutė ligoninėj, dėdei šikną niežti ar dar belenkas.

Gerbiu aš tave blem, nors dar nesupylėm normaliai, bet užknisa kartais :fool:
  • 0

#548 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 10 - 23:11

blemba Jimmy, kiek galima, negi tu nesupranti kad šūdą mali čia visiems? Tą patį per tą patį, diena iš dienos. :doh:

Tu kaip kokia penktokė mokinukė (tobiš ciel*ka) eisiu eisiu penktadienį į tusofkę su bernais ir miniaku, o kai reik eit iš tiesų, tai prasideda - mama bulves skust liepė, močiutė ligoninėj, dėdei šikną niežti ar dar belenkas.

Gerbiu aš tave blem, nors dar nesupylėm normaliai, bet užknisa kartais :fool:

Tamstos neadekvati reakcija į paprasčiausias gyvenimo tiesas bei kolegų mastymą, tegu ir nesutampantį su pačio, signalizuoja apie psichologines problemas, sukeltas šeimoje arba darbe.
Rekomenduoju vartoti raminamuosius vidinius, kol niekas nepasiūlė išorinių.
  • 0

#549 skipper

skipper
  • Senbuviai
  • Vieta:LAndonas
  • Automobilis:Peugeot 405, Style

Parašyta 2010 vasario 10 - 23:36

Sveiki :) pagaliau sulaukiau dienos kada isleksiu pas anglus, rytoj isvazhuoju, kai bus palankios rysio galimybes vel prisijungsiu prie forumo :) visiem begalines kantribes su darbais, kokie jie bebutu... svarbu padaryti teisinga pasirinkima. atia :beer:
  • 0
[dėdė skipper buvo čia]

#550 Gordonas

Gordonas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Opel Astra G

Parašyta 2010 vasario 10 - 23:51

Sveiki :) pagaliau sulaukiau dienos kada isleksiu pas anglus, rytoj isvazhuoju, kai bus palankios rysio galimybes vel prisijungsiu prie forumo :) visiem begalines kantribes su darbais, kokie jie bebutu... svarbu padaryti teisinga pasirinkima. atia  :beer:

Sėkmės ir lauksim naujienų :good:
  • 0
Opel Astra G 1999 DI 2,0L Peugeot 406 1996 1,8L - Ex

#551 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2010 vasario 10 - 23:53

<...> paprasčiausias gyvenimo tiesas <...>

atleiskite gerbiamasis, jūs čia kokius mokslus baigęs ir tyrimus atlikęs, kad taip vienareikšmiškai gyvenimo tiesas diktuojate? :dntknw: :blink: Ar neperdrąsu savo desperatiškus ir melancholiškus svaičiojimus (yeah, dabar jau pulkit mane, šunys) statyti už gryną pinigą ir dar GYVENIMO TIESOM skaityti?
Na ok, nepasisekė tau gyvenime, ar bent tau taip atrodo, bet pažiūrėk, gi yra tokių, kuriems dar prasčiau: žmona pabėgo, vaikai išsižadėjo, pežas sudegė, fazendą uraganas nugriovė, gyvenimas mėto, blaško. Tu bent dėl to gali būti ramus. Bet nereikia čia diena iš dienos varyti kaip kažkur gerai, nors tavęs ten ir žmogum nelaikys, bet užtat PINIGŲ turėsi. Kiek gi galima. Važiuok ten, lauksim tave paverkšlenimų apie tenykštes GYVENIMO TIESAS kaip su tavim elgiasi kaip su šunim, siuntinėja ir kokie _vėl_ visi blogi. Ėėė... kartojuos...

būkim biedni bet teisingi, tavo tiesos vienos, mano kitos. Bet tai nereiškia, jog aš, ar tie kurie mano taip kaip aš, durnesni už tave.

ainam alaus :beer:
  • 0

#552 Gordonas

Gordonas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Opel Astra G

Parašyta 2010 vasario 10 - 23:55

....
ainam alaus  :beer:

Vasario 25d. 19val. Undinėje :clap:
  • 0
Opel Astra G 1999 DI 2,0L Peugeot 406 1996 1,8L - Ex

#553 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 11 - 00:03

atleiskite gerbiamasis, jūs čia kokius mokslus baigęs ir tyrimus atlikęs, kad taip vienareikšmiškai gyvenimo tiesas diktuojate? :dntknw: :blink: Ar neperdrąsu savo desperatiškus ir melancholiškus svaičiojimus (yeah, dabar jau pulkit mane, šunys) statyti už gryną pinigą ir dar GYVENIMO TIESOM skaityti?
Na ok, nepasisekė tau gyvenime, ar bent tau taip atrodo, bet pažiūrėk, gi yra tokių, kuriems dar prasčiau: žmona pabėgo, vaikai išsižadėjo, pežas sudegė, fazendą uraganas nugriovė, gyvenimas mėto, blaško. Tu bent dėl to gali būti ramus. Bet nereikia čia diena iš dienos varyti kaip kažkur gerai, nors tavęs ten ir žmogum nelaikys, bet užtat PINIGŲ turėsi. Kiek gi galima. Važiuok ten, lauksim tave paverkšlenimų apie tenykštes GYVENIMO TIESAS kaip su tavim elgiasi kaip su šunim, siuntinėja ir kokie _vėl_ visi blogi. Ėėė... kartojuos...

būkim biedni bet teisingi, tavo tiesos vienos, mano kitos. Bet tai nereiškia, jog aš, ar tie kurie mano taip kaip aš, durnesni už tave.

ainam alaus :beer:

Jei susidarei nuomonę apie mano gyvenimą tik iš kelių perskaitytų postų, tai ataušk ir geriau tikrai lysk būdon. O visko aš nežadu visam svietui raportuot. Sužinotum - atsiprašytum.
Labanakt.
  • 0

#554 Sfinxas

Sfinxas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas-Vilnius
  • Automobilis:Ex Peugeot 406 coupe, vert lugano

Parašyta 2010 vasario 11 - 14:01

Taip, man teko pas pūką lankytis vasarą, To užteko :dntknw:

Protingas darbdavys zino nuo ko priklauso firmos ivaizdis, kitas aspektas ne vienas ir ne du operatoriai zurnalistai daba darbuojasi respublikinese tv o ju pradzia puke buvo ir neivienas nenumiro nuo to ;) esme paprasta niekas neprdejo nuo respublikinio masto :)
  • 0
Nuotrauka
Visos filmavimo - fotografavimo paslaugos, visoms šventėms.
www.silverpicture.lt
Tel.:+37067007152
El. pastas: [email protected]

#555 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2010 vasario 11 - 14:26

Jimmy, kaip tau su kulinarinėm žiniom? :)
  • 0

#556 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai

Parašyta 2010 vasario 11 - 15:07

Jimmy, kaip tau su kulinarinėm žiniom? :)

Geriau sakyk, kad pajuokavai...
Anglų.... Patirtis.... :shy:
Vis gi gal palauksiu, kol bachuras pramuš vietą. Nors galimybių tik 50/50. Bet turėsiu ir vertėją ir pradžiai patarėją su vieno sezono patirtim...
  • 0

#557 Bambizas

Bambizas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:'03 Chrysler Grand Voyager 3.3 Limited

Parašyta 2010 vasario 12 - 11:44

Skelbimas:

Įmonės pavadinimas: AdBan
Apie įmonę: Neseniai isikurusi KOL KAS smulki imone, uzsiimanti importu ir netradicine reklama.
Darbo pobūdis: Mums NEREIKIA: kinieciu kalbos, lietuvos ralio cempiones titulo, 17 metu darbo patirties (is ju 16 vadovavimo srityje), brokerio licenzijos, darbo savaitgaliais ir "puikaus bendravimo su klientais" igudziu. (Jei jus visa tai turite tai tada mes mielai pakviesim jus pas save pamatyti stebuklo).

Mums reikia zmogaus, kuris:
ateitu i darba 8 val ryto, padarytu kavos dviems pardavimu vilkams (jie ateina 8:30 ir isvaziuoja 9:00 drebinti rinka savo pardavimais). As pats dazniausiai ryte bunu piktas, del to man kava butina taip pat.
Visa likusia diena dazniausiai busi viena mazame bet jaukiame ofise.
Be plepejimo per Skype ar Facebook, reikes atsiliepineti i klientu skambucius, perduoti informacija man ir vadybininkams, sekti klientu irasus musu imones puslapyje, pasirupinti jog ofise butu ant ko ir su kuo rasyti.
Na ir svarbiausia: labai gerai sutarti su musu VIP persona - buchaltere, kuri yra kitame mieste. Ji labai griezta, reikli bet siaip faina :) Tai jai svarbiausia LAIKU suruosti dokumentus ir issiuti.
Darbo pabaigoje (17:30 val) nepamirsti isjungti sviesas ir ijungus signalizacija uzrakinti duris.

Jei esi kruopsti (cia del buchalteres), tau daugiau nei 19, turi anglu kalbos pagrindus, moki paverst ofisa jaukiai namu atmosfera, patinka ne korporatyvinis o laisvas stilius ir nezadi po keliu menesiu pabegti - siusk savo CV jau dabar.
(Butu gerai, jog is karto parasytum apie pageidaujama atlyginima (nors tam tikras ribas, kad nepermoketumem:))
[email protected]

p.s. mikrobangu krosnele yra.

Kad neapkaltintumėt kūryba, skelbimas patalpintas čia, o visą tekstą perkėliau čia, nes nuoroda vėliau nebeveiks ir neišliks va tokis perliukas... :shy:
  • 0
www.AutoDent.lt - Automobilio įlenkimų šalinimas

#558 Simas BK

Simas BK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2010 vasario 12 - 11:52

Kad visi darbdaviai tokie butu :beer: Perskaicius toki skelbima jokios baimes nebutu einant i pokalbi :good:
  • 0

#559 statas

statas
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:vokietis audi

Parašyta 2010 vasario 17 - 01:34

sios dienos situacija: 8:15 ryte pasirode LDB psl skelbimas, as tuo pat metu skambinu i ta firma ir sakau va taip ir taip pagal skelbima, o man atsako, mes jau turim darbuotoja kelinta diena :blink: taigi, aisku, kaip pas mus mieste galima susirasti darba - nueik i birza, duok komsultanei gera kysi tai gausi darbo pasiulymus dar pries jiems pasirodant skelbimu puslapiuose.

tai va ple... kodel.kaip as paskambinu sako,kad jie jau darbuotoja turi.... :lol: reikia padirbti pinigu geros kokybes ir duoti darbo birzoje tai moteriai kuri man priskirta... gausiu greiciau darba o ta teta uz savo nesazininga darba gaus kalejimo :shy: :wh: :lol:
  • 0

#560 dainiusaz

dainiusaz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Dublinas
  • Automobilis:-------

Parašyta 2010 vasario 18 - 18:55

yra darbo pasiulymas mygt :good: sakyciau valujevas nesutiks , tai gal kas is klubieciu uz zymiai mazesne suma nores su vitalijum persimest :ax:
  • 0
NuotraukaIš televizoriaus dėžės išlindo toks tipas ir kad riktelės:

- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!

Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0