Jump to content

Photo

Kelių policija

• Please log in to reply
603 replies to this topic

#201 sukceno

sukceno
  • Senbuviai
  • posts 651
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:C4 Grand Picasso 1,6HDi robot 2009

Posted 2007 November 05 - 14:31

uzuojauta. uzvakar pats maciau: vaziuoja mersas, rodo visus posukius, nevirsija 40. Prisipaiso patrulis is paskos, paravaziuoja taip dvi sankryzas. Tada jungia migalkes, sustabdo ir nubaudzia uz greiti 42 pagal savo spido parodymus, kai ten leistina 40. As visa kelia is paskos patruliui myniau, veliau buvau netoli, tai zmogaus pasiklausiau, ko prisikabino. Va tep. :ph34r:
  • 0

#202 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • posts 4,991
  • Automobilis:be stogo

Posted 2007 November 05 - 14:43

uzuojauta.
uzvakar pats maciau: vaziuoja mersas, rodo visus posukius, nevirsija 40. Prisipaiso patrulis is paskos, paravaziuoja taip dvi sankryzas. Tada jungia migalkes, sustabdo ir nubaudzia uz greiti 42 pagal savo spido parodymus, kai ten leistina 40.
As visa kelia is paskos patruliui myniau, veliau buvau netoli, tai zmogaus pasiklausiau, ko prisikabino.
Va tep. :ph34r:

nu cia tai viskas aishq gi - vazhiuoja MĖRSAS, visus posukius rodo :o , greicio nevirshija :o , pisciuosius praleidzhia :o ... Ir ash nekenciu ishsishokeliu ... ^_^
  • 0

#203 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • posts 786
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Posted 2007 November 05 - 14:45

Tai ka ir sakau, policija pradeda issipis... :mad:
  • 0
Nuotrauka

#204 Kristijonas

Kristijonas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 209
  • Vieta:NY
  • Automobilis:peščiamobolis

Posted 2007 November 05 - 16:15

bet siaip jei per pereje nepraleidi tai duoda 4 balus... pats turiu :(

aha.. ir mane prie menesi gimtadienio diena nuskalpavo. ir 150lt ir 4 balai

Edited by kristijonas, 2007 November 05 - 16:16.

• 0
Dont just say it. Do it!

#205 STOPforce

STOPforce
  • Moderatoriai
  • posts 2,200
  • Vieta:Vilniaus priemiestis
  • Automobilis:p e u g e o t

Posted 2007 November 05 - 16:27

:blush: po poros menesiu gristu i gatves. Smagu, kad niekas nesikeicia :lol:
  • 0
kažkaip.....

#206 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2007 November 05 - 17:21

Pries 3 metu panasus ivykis buvo. Gerai man, zmonos gimine toj sferoj geras kedes turi. Uzteko skambucio tai atsisveikindami vos ranku neisbuciavo. O tau uzuojauta. Jei liudininkus uzsirase tik i kazkokia knygute tai skaityk kad ju tame ivykyje nebuvo... :ph34r:
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#207 Kelmas

Kelmas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 519
  • Vieta:Vilnius/Kaunas
  • Automobilis:Toyota Yaris 1.0

Posted 2007 November 05 - 17:38

vaziuoja mersas, rodo visus posukius, nevirsija 40. Prisipaiso patrulis is paskos, paravaziuoja taip dvi sankryzas. Tada jungia migalkes, sustabdo ir nubaudzia uz greiti 42 pagal savo spido parodymus, kai ten leistina 40.

Išmokim ginti savo teises. Policininkų spidometras nėra įrodymas. Tam tikrais atvejais aš netgi būčiau linkęs ginčytis dėl greičio matuoklio parodymų - o gal ne mane, o šalia greičiau važiavusį nušovė?

Turėjau situaciją, kai važiavau paskui draugą. Jis ~140 km/h, aš ~110 km/h. Pasivijo patruliai su diskoteka, jį sustabdė. Sako "skrendi ant 140, neina pavyt". Bet kas tai įrodys? Patikrino ar nėra išgėręs, įtariai apžiūrėjo kybantį palūžusį duslintuvą ir piktai palinkėjo gero kelio.
  • 0
1997 Peugeot 406 1,8 l 16V (LFY) benzinas, 81 kW (Sherwood Green - M0RF) PARDUOTAS

#208 amalas

amalas
  • Senbuviai
  • posts 201
  • Automobilis:Juodas P205 XS 1.4 '89m. (ex),
    Juodas P306 XT 1.8 '94m. (ex),
    Raudona Toyota Corolla 1.4 VVT-I '03m. TTE styling.

Posted 2007 November 05 - 17:42

Neonai, zhinok thunderr teisus - 124 - 1d.:
Nesustojimas prieš pėsčiųjų perėją, kaip to reikalauja taisyklės 100 - 200 Lt ir 4 balai... :unsure:

Turbut maishai nuobauda uzh avarija kai buni kaltas... -_-
(127 - 2d. KET pažeidimas, nulėmęs kitiems asmenims priklausančių transporto priemonių, krovinių, kelių, kelio ir kitų įrenginių arba kitokio turto sugadinimą (apgadinimą). - 100 - 200 Lt )

Aš pusmečio bėgyje patyriau abu šiuos variantus, bet baudos buvo "atvirkščiai" nei čia parašyta, t.y. už perėją taškų negavau, bet gavau taškų vėliau už Hondos aplamdymą aikštelėj.
  • 0

#209 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 17:49

Išmokim ginti savo teises. Policininkų spidometras nėra įrodymas.

Nu siaip tai turetu bausdami parodyti ju bolido spidometro metrologijos tarnybos isduota sertifikata ^_^
Cia gi 3,14zdiec- gali i komisija ateiti is karto su skundu. Anekdotas.
  • 0

#210 Svečias_PEUGEOT 405 GRD_*

Svečias_PEUGEOT 405 GRD_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 19:10

na man irgi buvo panasi situacija, sustabdo policija ,sako del ko nepraleidai per pereja einancio zmogaus, o as 120 procentu buvau isitikines kad praleidau, na as tiek buvau isitikines kad praleidau kad patis policininkai suabejojo :) paleido. Paskui draugas kuris salia sedejo pasake kad per pirma pereja praleidau zmogu ,o per sekancia nea, nors per antra pereja tikrai zmogaus nemaciau....... o taip ir buna...... o policininkai galvojau kad prisikabino del pirmos perejos uz kuria buvau isitikines 120 procentu
  • 0

#211 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2007 November 05 - 21:17

Nu, blin, čia su tuo mentų bandymu imt ant ponto, tipo greičio matavimas savo mašinos spidometru... Tai va, tikras įvykis (gal dėsėtkas metų jam) : Tada dar mieste buvo 60 km/h. Varau Taikos pr. nuo Savanorių link telekomo. Spustelėjau gal per daug. Iš šono prisiplakė mentovežis. Mašinoje jis vienas (reiškia ne budintis ekipažas), per langą mosikuoja disku, atseit, stok. Stoju. Pokalbis : - Tai ką, sortininkas? - Nu, a ką yr? - Tai viršijom, vairuotojas (šypsena). - Nu, a kiek? - 82 buvo... - Kur? - "Kur, kur", pagal spidometrą mano... (Šypsena dingo). - Parodykit. - Ką parodyt?... - Spidometrą. Arba sertifikatą, įrodantį, kad tamstos spidometras pritaikytas kitų tr. priemonių greičio matavimui... Kelios sekundės tylos. Per atvirą mano langą įskrenda teisės ir technikinis. - Blatnas, ane? Nu nieko, papulsi tu man...
  • 0
... labai piktas diedas...

#212 Neon'as

Neon'as
  • Senbuviai
  • posts 786
  • Automobilis:Peugeot ex309GR 1.3, 406 1.8 16v ir P406 Break 2.1 TD :)

Posted 2007 November 05 - 21:24

Nu ka tex laukti penktadienio tada paaiskes kaip ten kas -_-
  • 0
Nuotrauka

#213 Svečias_mindizk_*

Svečias_mindizk_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 21:50

Visad pasiulau 50 arba 100 Lt ir paspaude rankas atsisveikinam :)
  • 0

#214 Snatch

Snatch
  • Senbuviai
  • posts 2,349
  • Automobilis:batai

Posted 2007 November 05 - 23:45

Nu siaip tai turetu bausdami parodyti ju bolido spidometro metrologijos tarnybos isduota sertifikata ^_^
Cia gi 3,14zdiec- gali i komisija ateiti is karto su skundu. Anekdotas.

Nu. Tikriausiai gali net ir neit į tą komisiją?.. :huh:
  • 0

#215 Stormz

Stormz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 184
  • Vieta:Vilnius- Panevezys
  • Automobilis:Ford Focus

Posted 2007 November 06 - 13:37

man buvo taip. Vaziavau nu apie 55kmh tikrai, nes da pasiziurejau i spidometra ir sustabde policija. Sako vazavau virs 70kmh!!!! tai patikekit kaip faina, o ka jiems papriestarausi? gerai kad nenusileidau tai pripazino mano tiesa ir paleido. Bet pats patyriau akivaizdu fakta, gali tave apkaltinti nekaltai ir tu nieko nepadarysi :(
  • 0

#216 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 06 - 15:20

Bet pats patyriau akivaizdu fakta, gali tave apkaltinti nekaltai ir tu nieko nepadarysi :(

nugi padarysi bent tiek, kad paprasysi parodyti ta skaiciu. jeigu nerodo- aciu, visogero.
  • 0

#217 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2007 November 06 - 15:26

nugi padarysi bent tiek, kad paprasysi parodyti ta skaiciu. jeigu nerodo- aciu, visogero.

nu gerai nerodo. o jei i protokola parasys jog rode ir teisme ta pati teigs...

p.s. buvo panasus atvejis. vaziavau 50-55, sustabde, rodo 67. beje, sustabde is karto kai tik kita masina paleido, tai matomai anos dar uzsilikes greitis buvo. bet rezultate nieko - pasiule pasitikrinti ar nemeluoja spidometras ir paleido...

Edited by Nerijusv, 2007 November 06 - 15:28.

• 0

#218 Svečias_mindizk_*

Svečias_mindizk_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 06 - 18:43

vadinas prasipjovet arkas ir nuo 13iniu ratu persimetet ant 18iniu :) kad tokius skaicius mentai pamato ;)
  • 0

#219 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 06 - 19:34

nu gerai nerodo. o jei i protokola parasys jog rode ir teisme ta pati teigs...

p.s. buvo panasus atvejis. vaziavau 50-55, sustabde, rodo 67. beje, sustabde is karto kai tik kita masina paleido, tai matomai anos dar uzsilikes greitis buvo. bet rezultate nieko - pasiule pasitikrinti ar nemeluoja spidometras ir paleido...

man buvo taip kelis kartus tik man parodė akivaizdžiai per mažus skaičius. Turi užfiksavę ką nors ir stovi už posūkio, kur nušaut sunku, pamato kokį per greit lekiantį ir stabdo net nenušovę. Nesiginčijau.
Nesenai nufotkino tai irgi vietoj ~40 viršytų pagal spidometrą tik 23 parodė. Užsimiegojau autostradoj.

Edited by Darius55555, 2007 November 06 - 19:35.

• 0

#220 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2007 November 06 - 21:51

man buvo taip kelis kartus tik man parodė akivaizdžiai per mažus skaičius. Turi užfiksavę ką nors ir stovi už posūkio, kur nušaut sunku, pamato kokį per greit lekiantį ir stabdo net nenušovę. Nesiginčijau.
Nesenai nufotkino tai irgi vietoj ~40 viršytų pagal spidometrą tik 23 parodė. Užsimiegojau autostradoj.

Akivaizdus fakto, kad spidometras rodo daugiau, irodymas. Tiek mentai tavo tikra greiti rode, tiek fotikas.
Visiems auto taip, ypatch prie dydeliu greitchiu.
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users