Jump to content

Photo

Kelių policija

• Please log in to reply
603 replies to this topic

#421 Svečias_Sapro_*

Svečias_Sapro_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 27 - 15:06

Nelabai supratau ką ča parašei...Ar Tu kalbi kaip policinnkas, kuris mojuoja ,,fenu", ar kaip jau iš tų pačių policininkų atėmęs jų prietaisą ( kas nelabai realu) ir kažką jame prasukęs? O kas tie ,, pora gretu ratu su ranka" ?
Neginu žalių ( net ir giminių, pažįstamų ,,žalių'' neturiu), bet ir ten yra purvinų mundurų.Tačiau toks aimanavimas juokingas: buvau teisus , bet mane nuskriaudė.....Jei esame įsitikine, kad buvo pažeistos mūsų teisės - reikia už jas kovoti iki ,,paskutinio kraujo lašo". Tai kokio velnio kišate pinigus, kad paskui vaidinti nuskriaustus??Brangieji, taigi pripažįstate kad pažeidėte KET, kad esate neteisūs ir norite išsisukti.
Nieko asmeniško, bet mano pozicija: nedaviau ir neduosiu... Ir jei reikes su žaliaisiais susitiksiu teisme.

Nu tureciau milijonus kisheinei taj speciailiai po miesta lakstyciau ir ne vienam baudos nepasirashyciau...o kadangi taip nera....pazeciau a pats lystum y teismus ...
  • 0

#422 Svečias_Auris 406_*

Svečias_Auris 406_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 27 - 16:48

o man buvo taip: vaziavau nuo alytaus i kauna, ties tuom logistikos centru, pusaites tokios mazos , tankios auga,pries akademija, sove,. su mondeo vaziavau 96km/h, leistinas buvo 100. ir sustabde. prieina zaliai apsirenges diedas, liepia dokumetus traukt, o tas kaip tycia teises apvercia( lyg zinodamas) ir sako, : - Virsytas greitis 26km, nes stazo nera... man pasake, kad buciau gaves 4 balus ir 400lt baudos.. cia praeita rugseji,,. siaip taip susitariau atvezti 300lt. leido vaziuoti be jokiu dokumentu iki Akademijos.. kokie 5 km pirmyn ir atgal tiek. dave 5 min, sake, kad isvaziuos .. skubejau. tai atgal grizau 170km/h, mentai isizioje ziurejo per tvorele. man dar reeikejo nuvaziuot uz ju ir apsisukt... bet kai atveziau, tai sako : - Nu ir varai, nuolaida padarysim paeme 200 ir palinkejo nebelakstyt, o patys skubino su tom 5 min. gaidziai
  • 0

#423 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • posts 648
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyota Avensis

Posted 2008 March 27 - 17:05

o man buvo taip: vaziavau nuo alytaus i kauna, ties tuom logistikos centru, pusaites tokios mazos , tankios auga,pries akademija, sove,. su mondeo vaziavau 96km/h, leistinas buvo 100. ir sustabde. prieina zaliai apsirenges diedas, liepia dokumetus traukt, o tas kaip tycia teises apvercia( lyg zinodamas) ir sako, :
- Virsytas greitis 26km, nes stazo nera...

man pasake, kad buciau gaves 4 balus ir 400lt baudos.. cia praeita rugseji,,. siaip taip susitariau atvezti 300lt. leido vaziuoti be jokiu dokumentu iki Akademijos.. kokie 5 km pirmyn ir atgal tiek. dave 5 min, sake, kad isvaziuos .. skubejau. tai atgal grizau 170km/h, mentai isizioje ziurejo per tvorele. man dar reeikejo nuvaziuot uz ju ir apsisukt... bet kai atveziau, tai sako :
- Nu ir varai, nuolaida padarysim
paeme 200 ir palinkejo nebelakstyt, o patys skubino su tom 5 min.

gaidziai

jei del tos kitos puses tai visad paziuri :) o del to leistinas 100 tai ar nebuvo jau priimtos taisykles kad tik 90 galima ? :)
  • 0
Peugeot 406 Nuotrauka Toyota Avensis Nuotrauka

#424 Svečias_Sapro_*

Svečias_Sapro_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 27 - 17:25

90 autostradoi(ten kur 130 seip ) , ne uzmiestyje :)
  • 0

#425 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • posts 648

Posted 2008 March 27 - 17:56

90 autostradoi(ten kur 130 seip ) , ne uzmiestyje :)

jei tu cia apie via baltikos kelia kometuoji tai ten ne autostrada :) siaip keturiu eiliu kelias bet dabar ten pvz galima 90... anksciau buvo galima ir 100 ispaust bet pasikeite istatymai ir pasidare tik 90
  • 0

#426 Svečias_Sapro_*

Svečias_Sapro_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 27 - 19:57

Posted Image

as apie sita :) tik puo situo galima be stazo 90 vaziuot...na bet as asmeniskai nesidedu zenklo ir vaziuoju 130..nieks ir nezino kad be stazo ir nestabdo :D
  • 0

#427 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2008 March 27 - 21:14

...na bet as asmeniskai nesidedu zenklo ir vaziuoju 130..nieks ir nezino kad be stazo ir nestabdo :D

Pasikartokim taisykles:
Nuo kurios datos autostradose leistinas 130 km/h greitis?
Jau tiek mini? :ph34r:
  • 0
... labai piktas diedas...

#428 Svečias_Sapro_*

Svečias_Sapro_*
  • Svečiai

Posted 2008 March 28 - 00:39

balandzio 1...ziema 110
  • 0

#429 GeRieTiS

GeRieTiS
  • Senbuviai
  • posts 360
  • Automobilis:Peugeot 406 Break Premium 2,0 16V 100kW, automac.

Posted 2008 March 28 - 09:53

Pasikartokim taisykles:
Nuo kurios datos autostradose leistinas 130 km/h greitis?
Jau tiek mini? :ph34r:

Leidziama 130 kai nera ledo ir nevaziuoja triptrackas :lol:
...leidziama ir 150 B)
  • 0

#430 Svečias_doffile_*

Svečias_doffile_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 12:03

sveiki, parasykit kas esat tureja reikalu su policija. mane nubaude uz tai kad lenkiau pesciuju perejoi ir ateme teisias. bet turiu galiojanti dar viena nuobauda pervaziavau per sviesafora raudona. kaip manot atims teisias ar skirs bauda. ju klausiau bet jie sake reik ziuret i plinkybes.
  • 0

#431 Albertas

Albertas
  • Senbuviai
  • posts 2,114
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Posted 2008 May 21 - 12:24

sveiki, parasykit kas esat tureja reikalu su policija. mane nubaude uz tai kad lenkiau pesciuju perejoi ir ateme teisias. bet turiu galiojanti dar viena nuobauda pervaziavau per sviesafora raudona. kaip manot atims teisias ar skirs bauda.
ju klausiau bet jie sake reik ziuret i plinkybes.

She tai tau, pasirodo lakstunas esi. :huh:
  • 0

#432 Svečias_doffile_*

Svečias_doffile_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 13:35

nich*ja, tiesiok tai iseina jie atsiranda ten kur jiem nereik.
  • 0

#433 Svečias_Šarūnas_*

Svečias_Šarūnas_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 13:41

Mestelk emaila, permesiu uz kokias nubaudas kiek reikia moketi.
  • 0

#434 Svečias_doffile_*

Svečias_doffile_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 13:46

Mestelk emaila, permesiu uz kokias nubaudas kiek reikia moketi.

zinau kiek reik moket, kad iki 150 arba atema teisias iki 3 men. man reik zinot pagal ka jie sprendzia kokia bauda duot
  • 0

#435 thunder

thunder
  • Senbuviai
  • posts 648

Posted 2008 May 21 - 13:51

tai dazniausiai ir ziuri ka esi anksciau pridirbes... kiek stazas... kiek visko pridarei per paskutinius metus... jauciu pagal tai :)
  • 0

#436 liutukas

liutukas
  • Moderatoriai
  • posts 622
  • Vieta:Vilnius, Telsiai
  • Automobilis:peugeot 205, suduzes baltukas =/

Posted 2008 May 21 - 13:55

dar taip pat pagal tavo pazistamu kieki, pagal ju nuotaika, kaip labai tu gailesies ir pan. jei jau turejai pazeidmimu tai minimumo negausi. pvz jei bauda nuo 150 iki 300, turi 1 pazeidima, na tai 2 kart sustabde gali duot 225, na vidurki arba kaip jiem saus i galva. na jei turi pazistamu minimumo negausi taciau bauda bus tarkim 160. aiskiau?
  • 0
Duodamas vis tiek daugiau gauni pats.

DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass :) 106 (p 106) >>> Nissan Cube

#437 Svečias_doffile_*

Svečias_doffile_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 14:21

dar taip pat pagal tavo pazistamu kieki, pagal ju nuotaika, kaip labai tu gailesies ir pan.
jei jau turejai pazeidmimu tai minimumo negausi.
pvz jei bauda nuo 150 iki 300, turi 1 pazeidima, na tai 2 kart sustabde gali duot 225, na vidurki arba
kaip jiem saus i galva. na jei turi pazistamu minimumo negausi taciau bauda bus tarkim 160.
aiskiau?

mane gazdina tas teisiu atemimas
  • 0

#438 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2008 May 21 - 19:05

nich*ja, tiesiok tai iseina jie atsiranda ten kur jiem nereik.

Ot, kad taip mentai visiškai pradingtų, a ne? Prisilakstytum.... :)~
  • 0
... labai piktas diedas...

#439 Svečias_doffile_*

Svečias_doffile_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 21 - 19:58

Ot, kad taip mentai visiškai pradingtų, a ne? Prisilakstytum.... :)~

:D :D :D velnias ju neims
  • 0

#440 Pilotas

Pilotas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 706
  • Vieta:Kazkur cia
  • Automobilis:Valdiskas

Posted 2008 May 21 - 21:00

sveiki, parasykit kas esat tureja reikalu su policija. mane nubaude uz tai kad lenkiau pesciuju perejoi ir ateme teisias. bet turiu galiojanti dar viena nuobauda pervaziavau per sviesafora raudona. kaip manot atims teisias ar skirs bauda.
ju klausiau bet jie sake reik ziuret i plinkybes.

Jo :o ir kam tokiem teises isduodamos :angry:
  • 0
Begalybė - tai neapibrėžtinė matematinė konstanta, apibrėžiama, kaip funcD()=max(N/0). Liaudiškas pavadinimas "Daxuja" reiškia šios funkcijos priartėjimą prie galutinės išraiškos

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users