Jump to content

Peugeot 306 GTI6, s16 ir kt. sportinės versijos

• Please log in to reply
203 replies to this topic

#101 Svečias_naujokelis_*

Svečias_naujokelis_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 13 - 18:54

foto isimest neleidzia kazkodel... o vanduo bega kaip tik ten kur sakei mielas kolega :) pro lempute.... :D reix bandyt antena ardyt gal tada bus geriau... nes nesmagu kai per lietu varai ir kapsi ant rankos :D
  • 0

#102 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • posts 2,250
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Posted 2008 May 13 - 20:27

nes nesmagu kai per lietu varai ir kapsi ant rankos :D

Smagu ar nesmagu, bet tiesiog uztrumpinti gali... :blink:
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#103 Svečias_naujokelis_*

Svečias_naujokelis_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 14 - 11:40

Smagu ar nesmagu, bet tiesiog uztrumpinti gali... :blink:

o tada tai bus blogai, o tada tai bus beda..... :|
  • 0

#104 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 14 - 12:26

foto isimest neleidzia kazkodel...

tai foto prie tavo info ir neleis, kol is forumo naujoko netapsi nuolatiniu dalyviu ;) geriau panaudok tam koki photobucket.com ar pan ir imesk linka :)

Edited by mazulis1000, 2008 May 14 - 12:27.

• 0

#105 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377
  • Vieta:Leigh-On-Sea, essex, UK
  • Automobilis:306 GTI-6, Jinlun Texan 125

Posted 2008 May 14 - 20:02

visu antra-bla bla bla, tuscia snekta, kolega, kiek zmoniu tiek ir masinu :beer: , mano galva pats graziausias kada nors sukurtas pugas, tik mazokas, bet tik isoriskai... :lyzht:

:beer:
Gerai, kad zmones supranta, kai tik savo nuomone pareishkiu... blem - kad moterys tokios supratingos butu... :D
  • 0
Uzhauges noriu buti Algimantu Chekuoliu

#106 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377

Posted 2008 May 17 - 23:32

Duoduos po interneta jau kuris laikas, ir niekaip negaliu jokios info rast, apie tai, kaip turetu but shlangutes sujungtos ant vakuumo paskirstytuvo. Reiktu nuotraukos - noriu pamatyt, kaip ten tiksliai turetu but, nes kai arde man perarde, neisitikinu vis dar, kad gerai. O gal tiesiog kas nors paaishkint sugebetu? Jei nelabai supratot, o turit 306 S16, tai man reik pamatyt ta cilindriuko formos plasmasiuka, i kuri pareina shlangute nuo papildomu oro isiurbimo angu vozhtuviukus darinejanchiu pompychiu, ir kuris turi dar ir fishke elektrai. Dekui.

Edited by Radradratorius, 2008 May 17 - 23:34.

• 0

#107 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • posts 779
  • Vieta:Tauragė
  • Automobilis:n/a

Posted 2008 May 17 - 23:49

cilindriuko formos plasmasiuka, i kuri pareina shlangute nuo papildomu oro isiurbimo angu vozhtuviukus darinejanchiu pompychiu, ir kuris turi dar ir fishke elektrai.

:D :D :D geras toks :D

p.s.: jei netycia gti toks pat, tai kelios foto CIA MYGT.. gal kazkas matysis :unsure:
  • 0

#108 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • posts 779

Posted 2008 May 18 - 00:01

http://auto.plius.lt...ieji&id=1765787
sitas pliuse seniai jau kabo ir kai pries daug laiko buvau jo paziureti, sake pigiau 2500 neleis, nes gera masina ir tikrai tiek panasiai gaus :D palinkejau kantrybes ir sekmes, matau truksta ir to ir to :)

http://auto.plius.lt...ieji&id=1765787 ATSINAUJINO :D :D :D "ant akiu" man kaina nukrito 350 euru :D manau jau ir deretis pradetu dabar atvaziavus :D
  • 0

#109 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377

Posted 2008 May 18 - 10:34

Pachiam irgi juokas paeme bishki paskaichius :D Ne - Gti, kaip matau, ne tas pats. Matai ta juoda cilindriuka su melynu apskritimu uzhpaishytu ( deshinej variklio pusej, virshutinej daly ) ?Toks pat ir pas mane yra, bet pas mane butent nuo jo ir eina zharnele i mano jau mineta "cilindriuka" su fishke, ish kurio kita zharnele veda prie "pompychiu", esanchiu prie isiurbimo kolektoriaus, o shitam tokia zharnele net neprijungta - matosi "kandoniukas" uzhmautas (bokshtelis juodas), nes, speju GTI tokiu pompu ish vis neturi, neturi ir mano ieshkomo paskirstytuvo (cilindriuko). Jei kur netychia uzhmatysi panashiu nuotrauku ish po S16 kapoto - nepatingek, duok zhinot. Achiu labai uzh pagalba. :beer:
  • 0

#110 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • posts 779

Posted 2008 May 18 - 12:15

gal toks?
  • 0

#111 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377

Posted 2008 May 18 - 12:28

Ash ten pabandzhiau pats pafotkint bishki, bet labai neisheina prieit, tai manau ash imetu nuotrauka, kad butu aishkiau kur zhiuret, o ish jusu jau kas nors, kas turi 306 s16, jei netingit, pazhiurekit kaip yra pas jus, ir man papasakokit a gerai? :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

O gal butu norinchiu man netgi paaishkinti visa veikimo principa? Galiu tik tiek pasakyt, kad kai ishemiau shita paskirstytuva ir pabandzhiau papusti per ji, tai oras ejo per vamzdelius nr 1 ir 2, pajungus fishke ( davus elektros ) cvakteli viduj, ir oras jau vaikshto per vamzdelius nr 2 ir 3 (likes vamzdelis lieka uzhblokuotas - nr 3 kai ner elektros paduodama, ir nr 1 kai srove pajungta). Beje kai dariau shita bandyma, naudojau kita (laisva) fishke, todel negarantuoju, kad srove buvo tinkama ( turiu omeny - pliusas ir minusas galejo but kitaip, nors gal tas ytakos ir neturi ). Zhodzhiu, kai viskas imontuota, kai pompu zharna pajungta i vamzdeli nr 2, o vakuumas i nr 1, uzhvedus varikli oro sklendes uzhsidaro, akseleruojant prasiveria... bet : begejantis galia ateina kiek paveluotai, pasiekus 5000rpm galia smukteli ( bent jau nustoja kilt ), nors pagal aprashyma - maximalia galia variklis pasiekia tik ties 6500 rpm... Zhodzhiu nors vizualiai atrodo gerai, variklio darbas verchia abejoti. Kai pompos pajungtos i vamzdeli nr 3, uzhvedus sklendes lieka atviros ( uzhgesinus varikli jos visada atsidaro, nes ten padaryta, kad kai nuo vakuumo suveikia pompos - sklendes uzhsidaro), begejantis nebeveluoja ( bent jau taip atrodo ) o pasiekus 5000 rpm ir toliau vis galingiau traukia iki pat 7000rpm, kol suveikia apsuku ribotuvas. Shiuo atveju variklio darbas man prie shirdies, bet pompos taip ir lieka nenaudojamos - tiesiog sklendes nuolat atidarytos... Tai kam tada jos reikalingos? Gal yra ishmananchiu ir norinchiu paaishkint? Achiu.
  • 0

#112 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377

Posted 2008 May 18 - 12:34

Bufu, butent toks, bet shitoj nuotraukoj nesimato... nors jau shiek tiek skirtumo ir pastebejau - dabar jau visai baigiu susipainiot... :D
  • 0

#113 Svečias_Dropping_*

Svečias_Dropping_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 19 - 09:07

Kas jam tokio negero, kad kaina tirpsta, o nieks nejama ? :blink:
  • 0

#114 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • posts 2,250
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Posted 2008 May 19 - 09:17

Tokia masina turi sulaukti "savo pirkejo"... Eilinis zmogelis jos ir nepirks...
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#115 Svečias_naujokelis_*

Svečias_naujokelis_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 19 - 10:02

kiekvienam savo.... ;)
  • 0

#116 Svečias_Dropping_*

Svečias_Dropping_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 19 - 10:16

As ta suprantu, nes pats vairuoju panasia... Bet, kad GTI-6 stovetu tiek laiko nenupirkta, o kaina tik kristu - something wrong B)
  • 0

#117 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • posts 779

Posted 2008 May 19 - 13:33

taigi buvau apziureti.. neskaitant kad kebulas ne is idealiausiu (reiktu "daryti" ir dazyti apie 3-4 dalis), ir ridos kuri siuo metu berods siekia 320 000km, tai salonas visas nutrintas ir dar kazkokiu defektu buvo viduj, seniai ziurejau nebeatmenu.. sudejus viska i kruva ir 320 000 rida, prie sportinio variklio - nieko idomaus nesigauna.. butu rida perpus, buciau sau pasiemes senokai :blush:
  • 0

#118 Svečias_Dropping_*

Svečias_Dropping_*
  • Svečiai

Posted 2008 May 19 - 13:52

Stai ir atsakymas... ^_^
  • 0

#119 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • posts 377

Posted 2008 May 19 - 23:34

Taip ir neatsiradot ne vienas... :) Nesvarbu - nebereikia. Shiandie nuejau i Peugeot centra, ir apsimechiau, kad detaliu ieshkau (vakuumo pompikiu - membranu), tai kai atsidare kompe pieshinuka su apardytu varikliu, ir ash nosi prikishau. Viska suzhinojau kas, kur ir kaip... - pasiroodo kaip ir maniau - neteisingai sujungineta viskas buvo, ir speju taip buvo dar priesh man ja nusiperkant, nes taip kaip dabar vazhiuoja, ji niekada dar nevazhiavo - iki 7000 rpm vazhiuojant rodiklyte shoka lyg ant laisvo kaukinchiau : :blush: Jega P.s. : aishku - benzo rodykle lygiai taip pat elgiasi, bet i kita puse... :blush:

Edited by Radradratorius, 2008 May 19 - 23:35.

• 0

#120 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • posts 391
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Posted 2008 May 20 - 00:54

smagu... :beer: pafilmuok ir dek i youtube.com :D
  • 0

1 user(s) are reading this topic