Paieškomas web prižiūrėtojas(-a, -ai, -os)
Posted 2007 August 10 - 10:02
#22 Svečias_necrox_*
Posted 2007 August 10 - 10:16
Posted 2007 August 10 - 16:23
Patirtis rodo, kad "Teo":mhh ... turec pasiulyma, bet kompromisnini:
dedate i mano kontoros web hostinimo platforma, mano kontora gauna baneriu pozicija (1 vnt bet dzydely) forume, bei gal maza pagrindiniame puslapyje, hostinimu prieziura apsiimu, (gal ne vienas a la coadminai too), developnimas ant kazkieno kito peciu, ...suportas 24/7 365 i metus, hostinimas geriausiose LT kontorose, dabar TEO serverine 1Gbps linkas, gardwaras, software platformos ten irgi atitinkamos su visais scalalability bei realiability.
ps: kazkada valdziai burzgiau sutiko su tokiom salygom, dabar gal maivytysi,- bet ko gero prastumciau, dzykai nesutiktu, suportinti kazka atskirai irgi tingec, cia + 1 saitas, - sumoje nepasijaustu labai. A la musu platforma php mysql apache dar su visokiais clusteriniais zaislais.
developeriam galec padaryt priejimus ir tt.
1. amžinai turi bėdų su išėjimu į užsienį;
2. kartais turi visapusiškų bėdų;
3. absoliučiai nemoka konfigūruoti DNS.
Jeigu ir prisijungsit serverį prie 1 Gbps linijos, tai tebus greitis Lietuvoje. Nemanau, kad prisijungiantiems iš užsienio šliauš bent 10 Mbps. O gal aš klystu?
Posted 2007 August 10 - 19:12
manau tikrai ne.... nes kaip pastebėjau yra tautiečių ir gyvenančių užsienyje, kurie lankosi šitoje svetainėjeAr mums ne px?
Posted 2007 August 10 - 19:14
kaina sakyčiau tikrai padoriDabar po 15lt/mėn jamam (t.y. 180lt/metai).
Posted 2007 August 11 - 00:44
Žinau ir apie tuos tautiečius, ir pats darbe iš Lietuvos tik per užsieninius proxius per WAN'ą į internetą išlendu (ir keliauju atgal Lietuvon PK puslapio paveizėti) - ir nematau tame problemos.manau tikrai ne.... nes kaip pastebėjau yra tautiečių ir gyvenančių užsienyje, kurie lankosi šitoje svetainėje
1. Tokių mūsų mažuma.
2. Taigi čia ne koks download mirror'as, kad tas greitis būtų žiauriai svarbus kriterijus. Vartosi puslapis - na ir
#28 Svečias_kzinas_*
Posted 2007 August 14 - 10:21
mhhh kada serveri kisai i TEO serverine ?Patirtis rodo, kad "Teo":
1. amžinai turi bėdų su išėjimu į užsienį;
2. kartais turi visapusiškų bėdų;
3. absoliučiai nemoka konfigūruoti DNS.
Jeigu ir prisijungsit serverį prie 1 Gbps linijos, tai tebus greitis Lietuvoje. Nemanau, kad prisijungiantiems iš užsienio šliauš bent 10 Mbps. O gal aš klystu?
... nu siap bedu nera jei lyginti su bite, pas bite modernesnes spintos, personalas maziau tupagalovas (TEO is senu laiku likes, bet turim per ka is virsaus paspausti)
1. ti prijungta tiesiai prie backbone TEO ....so nebent teo smigs visas telco tinklas ...(na taip buvo cia 1 kart, siais metais, bet lik nenusimato daugiau), ....i uzsieni manau uztex ir dar lix sociai. Del uzsienio ishvis nemanau kad butu kokiu nors problemu. .
2. .... del UPS ir viso kito stuff pas TEO daug kartu rimciau nei pas bite, pakolkas nebuvo jokio power fail, (bite per 2.5 metu kokie 4 - 6 atvejai ) greiciau is musu servu puses butu tokios problemos bet ten sistema servu,- ne 1 servas, a la clusteris (jei kuri 1 su kirviu sudauzytai saitas visteik eitu)
3. DNS ... na nebuvo problemu siap tai DNS pats valdau, o ne TEO...galima sukonfiguruoti kad eitu ant 3 servu skirtingose vietose
man rodos tu maisai su kokia DSL paslauga, ar useriniu hostinimu, cia kits lygis a la enterprice
Posted 2007 August 14 - 12:42
Vilnius
Posted 2007 August 14 - 14:35
Aš ne koks sumuštinių kepėjas, o informatikas. Nemokėjimą konfigūruoti DNS aš įvardinu ne visokius lūžius ir neveikimus, o tokius žioplumus kaip:mhhh kada serveri kisai i TEO serverine ?
... nu siap bedu nera jei lyginti su bite, pas bite modernesnes spintos, personalas maziau tupagalovas (TEO is senu laiku likes, bet turim per ka is virsaus paspausti)
1. ti prijungta tiesiai prie backbone TEO ....so nebent teo smigs visas telco tinklas ...(na taip buvo cia 1 kart, siais metais, bet lik nenusimato daugiau), ....i uzsieni manau uztex ir dar lix sociai. Del uzsienio ishvis nemanau kad butu kokiu nors problemu. .
2. .... del UPS ir viso kito stuff pas TEO daug kartu rimciau nei pas bite, pakolkas nebuvo jokio power fail, (bite per 2.5 metu kokie 4 - 6 atvejai ) greiciau is musu servu puses butu tokios problemos bet ten sistema servu,- ne 1 servas, a la clusteris (jei kuri 1 su kirviu sudauzytai saitas visteik eitu)
3. DNS ... na nebuvo problemu siap tai DNS pats valdau, o ne TEO...galima sukonfiguruoti kad eitu ant 3 servu skirtingose vietose
man rodos tu maisai su kokia DSL paslauga, ar useriniu hostinimu, cia kits lygis a la enterprice
- serveriai leidžia rekursines užklausas;
- dažnai pražiopsomi domenas.tld. A įrašai (kai tuo tarpu www.domenas.tld. - ne).
- įvairūs SOA parametrai neatitinka RFC;
- SPF? Teo jų nanaudoja...
Gal tokie dalykai daromi sąmojingai sukažkokiu tikslu, kuris man nesuprantamas remiantis logika.
Sakai, kad "paprastų" vartotojų paslaugų lygis menkesnis nei "enterprise"? Tuomet visa laimė, kad nesinaudoju Teo paslaugomis, nes jei namuose šliaužtų kartais veikiantis DSL, tikrai nesusigundyčiau savo tarnybinę stotį apgyvendinti Teo serveryne kad ir ką man žadėtų. Ryškus klientų diferencijavimas aiškiai byloja apie sovietinį kliento sampratos suvokimą.
Bet, kaip dabar madinga sakyti, čia tik mano nuomonė
Edited by Kelmas, 2007 August 14 - 14:35.
#31 Svečias_kzinas_*
Posted 2007 August 16 - 11:58
kolega labai emocingai reaguojate, DNS galima paciam tvarkyti, o nea teo, o TEO DSL turejau usinau savo tinkle (namu - draugu ir tt sharinamas inetas) ir gana patenkintas, pakol nepakeitem i kitus grietesnius provaiderius. DSL turejau 4 metus ... jei ka. stabilumo prasme tai buvo geriausias is siulomu variantu tuo metu.Aš ne koks sumuštinių kepėjas, o informatikas. Nemokėjimą konfigūruoti DNS aš įvardinu ne visokius lūžius ir neveikimus, o tokius žioplumus kaip:mhhh kada serveri kisai i TEO serverine ?
- serveriai leidžia rekursines užklausas;
- dažnai pražiopsomi domenas.tld. A įrašai (kai tuo tarpu www.domenas.tld. - ne).
- įvairūs SOA parametrai neatitinka RFC;
- SPF? Teo jų nanaudoja...
Gal tokie dalykai daromi sąmojingai sukažkokiu tikslu, kuris man nesuprantamas remiantis logika.
Sakai, kad "paprastų" vartotojų paslaugų lygis menkesnis nei "enterprise"? Tuomet visa laimė, kad nesinaudoju Teo paslaugomis, nes jei namuose šliaužtų kartais veikiantis DSL, tikrai nesusigundyčiau savo tarnybinę stotį apgyvendinti Teo serveryne kad ir ką man žadėtų. Ryškus klientų diferencijavimas aiškiai byloja apie sovietinį kliento sampratos suvokimą.
Bet, kaip dabar madinga sakyti, čia tik mano nuomonė
Jusu propesionalumu neabejojame, matosi kazka sinote jei net SPF recordsus zinote. ;)
Posted 2007 August 17 - 11:24
Aš dar tik mokausi...Jusu propesionalumu neabejojame, matosi kazka sinote jei net SPF recordsus zinote. ;)
Vis dėlto, pagrindinis dalykas, už ką reikia bausti sysadminus (ne tik Teo), yra pamiršimas domenas.tld sukurti A įrašą ir įtraukti jį į serverio konfigūraciją. Nes, mano manymu, tiek www.domenas.tld, tiek ir domenas.tld turėtų atidaryti tą pačią svetainę
Pvz.: http://www.telecom.lt vs. http://telecom.lt
#33 Svečias_kzinas_*
Posted 2007 August 17 - 13:04
Edited by kzinas, 2007 August 17 - 13:04.
Posted 2008 March 21 - 02:08
Visos filmavimo - fotografavimo paslaugos, visoms šventėms.
www.silverpicture.lt
Tel.:+37067007152
El. pastas: [email protected]
#35 Svečias_Kamikadze_*
Posted 2008 May 03 - 11:38
Edited by Kamikadze, 2008 May 03 - 11:39.
Posted 2008 December 24 - 10:40
#37 Svečias_kitas_*
Posted 2009 January 16 - 23:23
Posted 2009 February 18 - 09:47
prisideciau prie pagr. puslapio dizaino vystimo, ideju igyvendinimo, dar reiktu programuotojo savanorio ir galima pradet lipdyt kanors, rodom rezultatus, turesim ka tobulint .. ka zinau , seip pamastymaihm... manau, kad reikia keisti peugeot klubo puslapį... truputį primityvus yra reikėtų padaryti ką nors modernesnio, nes kiti klubai turi gražesnius puslapius jei ką, aš moku kurti svetaines, tik nesupraskite klaidingai, tai nėra aukšto lygio, aukščiausio lygio programavimas, bet jei atsirastų dar keli žmones, kurie irgi kaip aš, šiek tiek moka kurti svetaines, tai, manau, peugeot klubo svetainė sužibėtų ne ką prasčiau, kaip naujieji peugeot modeliai
Posted 2009 March 29 - 23:33
Taigi, reiktų žmogaus, norinčio ir galinčio perimt klubo web ūkelio priežiūrą. Aš tam galimybių kuo toliau, tuo mažiau teturiu, tad nenoriu stabdyt progreso.
Jeigu yra iniciatyvių žmonių su idėjomis, galinčių ir norinčių pajudint šį reikalą iš mirties taško (ar bent prižiūrėt ir užtikrint bent minimalų funkcionavimą to, kas yra dabar) - atsiliepkit.
reik ne moderatoriaus! O žmogaus, kuris prižiūrėtų puslapį, forumą, chatą - tvarkytų nulūžimus, atsakinėtų emailus, kai kam kas nors neveikia, rūpintųsi duomenų backup'ais, hostingo reikalais, o geriausia - dar ir užsiimtų naujo puslapio padarymu. Darbo nedaug, nesudėtingas - bet kartais būna skubus.
php, mysql, apache - ant šito sukasi viskas.
Prikeliu temą
visi norintys ir galintys apsiimti šiuo reikalu prašom prasinešti:
1. šitoje temoje;
2. PM Mamutui;
3. spaudžiam šitą nuorodą.
DeToNatorius 613 (p 205 sudužęs baltukas) >>> CHuligankiu Hemorojus 782 (clio 1,8 16v)
Drum'n'Bass 106 (p 106) >>> Nissan Cube
Posted 2009 May 02 - 13:50
Jei tiktu toks varinatas, galeciau ir toliau ji pletoti
P.S. Nekreipkit demesio ten kur nieko neatidaro, dar viskas nebaigta
P.P.S. Laukiu pasiulymu del dizaino ir kitka
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users