paprastų langų perdarymas į elektrinius
Posted 2007 August 02 - 17:25
Posted 2007 August 02 - 17:26
Posted 2007 August 02 - 18:07
na as pernai savo 406 tam pirkau visa ta pakeleje su varikliuku tai mokejau lyg apie 50 lt tai nemanau kad tau apsimoketu bandyt prijunginet ta varikliukanu istikro svarbiausia suzinot noreciau ar nereik keist pacio pakelimo mechanizmo? ar uzteks tik varikliuka prijungt?
Edited by thunderr, 2007 August 02 - 18:07.
Posted 2007 August 02 - 20:49
tai o pats viska isidejai? cia nereikejo pjaut to duru remo? ir ar nauja pirkai ar kaip? surteik biski info daugiauna as pernai savo 406 tam pirkau visa ta pakeleje su varikliuku tai mokejau lyg apie 50 lt tai nemanau kad tau apsimoketu bandyt prijunginet ta varikliuka
Posted 2007 August 02 - 23:01
#6 Svečias_Bartalameo_*
Posted 2007 August 03 - 10:01
Posted 2007 August 03 - 10:10
cia tu apie priekinius langus? as tik keiciau ta visa mechanizma nes pas mane buvo siaip elektriniai langai bet kai nusipirkau buvo sudeges vairuotojo puses varikliukas todel teko keisti... o pakeiciau visa ta kelikli su varikliuku... net jie gal atskirai ir neparsiduoda...tai o pats viska isidejai? cia nereikejo pjaut to duru remo? ir ar nauja pirkai ar kaip? surteik biski info daugiau
Posted 2007 August 03 - 10:13
nu tai kad pas mane ir beveik galima sakyt reik ijungt degima... na gerai reik rakciuuka pasukt bet neina kad atejai ir darineji langa ... tai koks skirtumas ar ta rakciuka pasukt per viena padala ar per dvi....... Be to, norėdamas praverti langą būtinai turėsi įjungti degimą. Taipkad gerai pagalvok, ar verta
Posted 2007 August 03 - 12:40
Posted 2007 August 03 - 16:18
tikrai verta.. reik bandyt.. nesigaus tai nesigaus, o jei gausis tai gerai.. labai jau nervuoja kai reik atidarinet langa, o jei dar keleivio puses, tai isvis.. o jei reiktu tik laidus atsivest, tai cia pati maziausia problema.. o del degimo, tai pas mane ir su magu tas pats, jei noriu kad grotu reik pasukt rakta viena karta. tai nemanau cia sunkumo labai didelioJei sumanysi "irklus" keisti elektra, papildomai reikės naujų rankėnėlių su mgtukais. Be to, nesu tikras, ar ateina elektra į duris, jei nenumatyti el. langai.
Žodžiu, daugiau vargo nei naudos. Be to, norėdamas praverti langą būtinai turėsi įjungti degimą. Taipkad gerai pagalvok, ar verta
Edited by Wyz, 2007 August 03 - 16:20.
#11 Svečias_shamann_*
Posted 2007 August 03 - 21:20
Posted 2007 August 03 - 22:30
o cia 50 lt uz viena ar uz avieju duru? ne kainoj esme, bet kiekyna as pernai savo 406 tam pirkau visa ta pakeleje su varikliuku tai mokejau lyg apie 50 lt tai nemanau kad tau apsimoketu bandyt prijunginet ta varikliuka
Posted 2007 August 03 - 22:58
o kur pirkai gal pameni?uz viena... be to dar prisiminiau jei ten pas tave bus laidai atvesti tai pasiziurek keliu ten kontaktu nes kai as pirkau tai atsimenu kad buvo keliu rusiu...
#15 Svečias_shamann_*
Posted 2007 August 04 - 01:10
dali buti kad kontaktu skaicius priklauso nuo to ar yra rele-atmetejas, t.y. - variantas kai nuspaudi mygtuka atidarymui viena karta - langas nukrenta iki galo, pats...krenta kol nesustabdysi ir ta reliuske atmeta varilkliuko maitinima, kad sis neperdegtu....pas bendradarbi 406 ikirestailo buvo tokie burtai.....keliu ten kontaktu nes kai as pirkau tai atsimenu kad buvo keliu rusiu...
Posted 2007 August 04 - 10:44
pirkau pas siaip kazkoki zmogeli kur garaze arde savo puga po avarijos... man reikejo tokio pakelejo su daug kontaktu tai jis ne visuose srotuose buvo... tokiu kur su dviem kontaktais tai budavo kiekvienam srote kur tik paskambindavau...o kur pirkai gal pameni?
Posted 2007 August 04 - 11:51
kai pats daraisi tai pats ir sprendi ar reiks degima jungti ar ne....Be to, norėdamas praverti langą būtinai turėsi įjungti degimą.
Posted 2007 August 04 - 21:40
o tai kaip man dabar zinot su kiek kontaktu reikia?pirkau pas siaip kazkoki zmogeli kur garaze arde savo puga po avarijos... man reikejo tokio pakelejo su daug kontaktu tai jis ne visuose srotuose buvo... tokiu kur su dviem kontaktais tai budavo kiekvienam srote kur tik paskambindavau...
Posted 2007 August 05 - 11:22
tiesa sakaitai gal jei tu pats darysies tai pasidarysi kaip nori... pas mane tai tokia fyske buvo tai man reikejo su daug kontaktu...
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users