filmai
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:00
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:06
Nasha Russia.
Tiesa zhiurejau parsisiuntes per kompa, bet "apsisisiojimui" ir apsiasharojimui kokybes uzhteko.
© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:16
pamirsau visai ... taigi kvn dar yra mano megstamiausios komandos - narti (abhazija) ir čp(baltarusija) , nu ir nadia xrenova niekoJei jau prakalbot apie rusishkus serialus, praeita sezona rode superini
Nasha Russia.
Tiesa zhiurejau parsisiuntes per kompa, bet "apsisisiojimui" ir apsiasharojimui kokybes uzhteko.
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:18
pataisysiu kolegą, Gadia xrenova.... ;)čp(baltarusija) , nu ir nadia xrenova nieko
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:19
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:24
pasitaisau zabil ... spomnil tolka pasledniy tri bukvapataisysiu kolegą, Gadia xrenova.... ;)
#48 Svečias_Big-Dady_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 19:52
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 21:01
sakau : matei bumeri
jie :ne o kas tai ? ..... arba maciau pradzia nepatiko ....juk tai kultinis filmas su visa gyvenimo filosofija apie draugyste , istikimybe , bet dabartinei kartai tai jau pamirstas reikalas , holivudiskas sudas uzkiso ju galvas ... ir venas smile.gif
Na ir as maciau bumeri ir man tai pasirode megejiskai susukta juosta apie kazkokius kaimo deb**us... niekas neuzkabino. Nuvaziuoji i bet kuri lietuvos miesteli mazesni uz nemencine ir gyvai tokius intelekto nesubjaurotus dialogus matai... tfu su gyvenimo filosofija. Nieko neturiu pries rusiskus filmus, dali ju mielai ziuriu, bet dalis yra saldesne popsucha nei groja ruskoje radio ( nesikeikiant ) ...
Įdomu, kaip 1974m. filmo versija atrodo...
maciau kokius 20 kartu... Geltonas mustangas kuri mentai vaikosi po miesta. Daug avariju, daug suzeistu, daug kraujo o pabaigoje mustango vairuotojas nusiplauna. Savotiskas toks..
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 23:55
Ir teisingai. Nekomentuok. Tai apie tave pasako pakankamai, o mes tuo džiaugsimės.nenoriu isvedinet teoriju nes kiltu vel eilines pjautynes man asmeniskai bumeris filmas nr . 1 ... toliau nekomentuosiu
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 23:56
bet tu, gyvate, tikrai smalsus. Mane pavadinimas kaip viešo tarybinio tūliko smarvė nuo žiūrėjimo laiko....Bandžiau žiūrėti "Bumerį".
Parašyta 2007 rugpjūčio 16 - 23:59
Todėl net nesiartinu prie panašios produkcijos. Per 10 žingsnių! Ir niekaip neįsikertų - negi žiūrintiems paprasto sovietinio debilizmo mažai realiame gyvenime?Na ir as maciau bumeri ir man tai pasirode megejiskai susukta juosta apie kazkokius kaimo deb**us... niekas neuzkabino. Nuvaziuoji i bet kuri lietuvos miesteli mazesni uz nemencine ir gyvai tokius intelekto nesubjaurotus dialogus matai... tfu su gyvenimo filosofija.
Šį pranešimą redagavo Snatch: 2007 rugpjūčio 17 - 00:16
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 00:01
Aš irgi. Rimtai. Esu matęs keletą gerų rusiškų filmų. O apie ruskojeradijo geraiarbanieko. Pasižiūrėk į reitingus vilniuje. ;)Nieko neturiu pries rusiskus filmus, dali ju mielai ziuriu, bet dalis yra saldesne popsucha nei groja ruskoje radio ( nesikeikiant ) ...
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 00:11
© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 15:58
Pritariu, ypač mėgstu apie karą ir kaip mes skriaudžiam fašistus, o jei dar pionieriai kokie su bombom ant nugaros po tankais pakrenta iš viso kaifas O tą ideologiją kartais net ir atmesti nereikia, visai smagu būna ją pastudijuoti. įdomu juk sužinoti kuo mūsų gimdytojams savo laiku galvas kvaršinoVa tarybiniu yra tikrai neblogu. Aishku reikia atfiltruoti visokia propaganda, bet mintis kartais buna labai nebloga,
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 16:46
savim pasitikintis egoistas ...Ir teisingai. Nekomentuok. Tai apie tave pasako pakankamai, o mes tuo džiaugsimės.
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 16:47
pagal tavo amziu tokio atsakymo ir tikejaus ...Na ir as maciau bumeri ir man tai pasirode megejiskai susukta juosta apie kazkokius kaimo deb**us... niekas neuzkabino. Nuvaziuoji i bet kuri lietuvos miesteli mazesni uz nemencine ir gyvai tokius intelekto nesubjaurotus dialogus matai... tfu su gyvenimo filosofija. Nieko neturiu pries rusiskus filmus, dali ju mielai ziuriu, bet dalis yra saldesne popsucha nei groja ruskoje radio ( nesikeikiant ) ...sakau : matei bumeri
jie :ne o kas tai ? ..... arba maciau pradzia nepatiko ....juk tai kultinis filmas su visa gyvenimo filosofija apie draugyste , istikimybe , bet dabartinei kartai tai jau pamirstas reikalas , holivudiskas sudas uzkiso ju galvas ... ir venas smile.gif
maciau kokius 20 kartu... Geltonas mustangas kuri mentai vaikosi po miesta. Daug avariju, daug suzeistu, daug kraujo o pabaigoje mustango vairuotojas nusiplauna. Savotiskas toks..
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 20:20
amzius cia nelabai itakos turi.. norejau pabrezti, kad filmai, kaip ir dauguma dalyku siame gyvenime yra skonio reikalas. Taigi nereikia sakyti, kad tie kvaili/jauni kuriems bumeris nepatinka nieko nesupranta.. tada ir mums nuo repliku bus lengviau susilaikyti ;)pagal tavo amziu tokio atsakymo ir tikejaus ...
Na ir as maciau bumeri ir man tai pasirode megejiskai susukta juosta apie kazkokius kaimo deb**us... niekas neuzkabino. Nuvaziuoji i bet kuri lietuvos miesteli mazesni uz nemencine ir gyvai tokius intelekto nesubjaurotus dialogus matai... tfu su gyvenimo filosofija. Nieko neturiu pries rusiskus filmus, dali ju mielai ziuriu, bet dalis yra saldesne popsucha nei groja ruskoje radio ( nesikeikiant ) ...sakau : matei bumeri
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 20:29
uskaityta ...amzius cia nelabai itakos turi.. norejau pabrezti, kad filmai, kaip ir dauguma dalyku siame gyvenime yra skonio reikalas. Taigi nereikia sakyti, kad tie kvaili/jauni kuriems bumeris nepatinka nieko nesupranta.. tada ir mums nuo repliku bus lengviau susilaikyti ;)
pagal tavo amziu tokio atsakymo ir tikejaus ...
Na ir as maciau bumeri ir man tai pasirode megejiskai susukta juosta apie kazkokius kaimo deb**us... niekas neuzkabino. Nuvaziuoji i bet kuri lietuvos miesteli mazesni uz nemencine ir gyvai tokius intelekto nesubjaurotus dialogus matai... tfu su gyvenimo filosofija. Nieko neturiu pries rusiskus filmus, dali ju mielai ziuriu, bet dalis yra saldesne popsucha nei groja ruskoje radio ( nesikeikiant ) ...sakau : matei bumeri
Parašyta 2007 rugpjūčio 17 - 20:36
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0