Peršokti prie turinio


Nuotrauka

tepalo ir kondensato emulsijos išspjovimas žiemą


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 660

#661 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2019 sausio 31 - 07:01

Teko. Vienai pusei, berods kairei, visai pusė velnio. Kitai, berods dešinei, pravargau ir galiausiai atitraukiau bamperį toj pusėj ir pasidarė dvigubai greičiau su visu bamperio atardymu, negu keist taip. Dėl pusių galiu klysti. Būtų gal ir taip pavykę pakeist, bet niekad nejudintos buvo, ir labai prilipę plastmasės prie žibintų plastmasių, atsisuko su traškėjimais. Reikia patrumpintos (pjautos) T45 galvutės, raktelio. Galvutę kažkaip gerai būtų prisitvirtint prie raktelio ar kaip kitaip, nes lengva pamest.
Bet mano rankos, nors jau nuo darbo ir brendimo jau sustambėję, bet dar vistiek gana smulkios. Jeigu pas tamstą tos liaudiškai vadinamos replės, žodžiu tikros vyriškos rankos, tai geriau net nevargt ir nusiimt bamperį. Tada nusipirkt tikrai ryškius didelio šviesos srauto rimtus LEDus ir susidėt vietoj tų lempučių. Patroniukai ten tokie, kad paklibinus, iš jų išsitraukia tos kaitrinės lemputės (nors originaliai keičiasi kartu su patroniukais), ir vietoj jų kontaktų tarpas toks, kad labai gražiai įsideda buitinės halogeninės lemputės, berods vadinamas G4 standartas (galiu klysti, pasitikrinkit pasimatuokit). Jų yra LEDinių ir tikrai gerai šviečiančių, neatsiliekančių originaliom halogeninėm. Tik nedėkit tų žaislinių LEDų, kur žmonės būna įsideda tipo "dienos šviesos", kažkokių ten fufliakų pigių prisipirkę arba tiesiog LED juotos atsikirpę. Ir taip nieko nesimato, ir dar paskui būna važiuoja taip per rūką, lietų, pūgą, ir galvoja, kad ten kažkas matosi, nors su krituliais arba rūku privaloma įsijungti pilnas šviesas.

Dėl gumelių susidėvėjimo, tai nereikia norėti, kad laikytų, kaip naujos. Tiek gumelės nebus tokios geros, kaip iš gamyklos, kokias bepirktumėt, tiek ir pats variklis ne naujas, o su ta 400+ rida, vadinasi vožtuvų koteliai savo įvorėse ne visai standžiai laikosi ir greičiausiai visai nemažai skersinio laisvumo turi. O skersinis laisvumas riebokšliams yra peilis.


Turiu nusipirkęs tą lemputę su patroniuku, originalas Valeo su nuolaida 18 pinigų pakainavo :) Kaip nors pasikeisiu, liks senoji perdegus, tada bandysiu kažką burti su LED. O ten gal paprasčiau ne su galvute, bet iš karto su rakteliu, kur tokie rinkinukai būna žvaigždutės tipo?
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0