Peršokti prie turinio

Peugeot 406 HDI akumo iskrovimas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 19

#1 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 16 - 12:03

Sveiki turiu tokia problema. Žodžiu mano pežukas labai sunkei kuriasi (sunkei suka) galvojau, kad silpnas akumuletorius nors jam tik 3 savaites idejau (FULMEN 77Ah 900A atidavimo) akumas tikrai geras ir ne is pigiu. Praejo trys savaites buvo siek tiek saltesni orai palikau masina lauke o is ryto vos uzsivediau labai nenoriai suka. Paaiskejo, kad kai nuvaziavau su garantiniu patikrint akumo pasake, kad pas mane miego rezime naudoja akuma (sekina ji) ir per nakti ar para ji siek tiek iskrauna. Visuose garantijose parasyta, kad isjungus visus automobilio prietaisus akumo iskrovimas turi buti nuo 0.01a iki 0.08a Pas mane parode (0.34a) tai labai daug bet noriu suzinoti kiek tikslei turi buti siuose HDI. Kas zinon kiek mili amperu turi buti???????????? Beto patikrinau dar 2 grynai tokius pat pezokus ir pas viena parode 0.18 o pas kita 0.23, bet nei vienas niekada nesiskunde kad blogai suka ir nesikuria kas galetu ka patarti????????? Beto dar paminesiu, kad mano auto akuma pakrauna idealiai 14.4a
  • 0

#2 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2007 spalio 16 - 12:16

signalizacija yra? nekaukia kartais naktimis?
  • 0

#3 Provocateur

Provocateur
  • Senbuviai
  • Vieta:MEMEL
  • Automobilis:Seat Ibiza ST 2012

Parašyta 2007 spalio 16 - 12:42

Pasijungi prie akuma ampermetra ir pradedi po viena lupti saugiklius ir ziureti - kas pas tave ka ten eda...
  • 0
Seat Ibiza Sport Tourer 1.4MPi 2012

#4 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 16 - 16:04

Savotiska signalizacija yra atidarius duris ar lendant prie spyneles kaukia, bet naktimis ne nekaukia. Signalizacija labai paprasta ir sujunkta su centriniu. O pazaist su saugikliais pabandysiu gal kas ir iseis. Bet klausimas jai ir sumazes amperu istraukus kuri nors saugikli is kur man zinot nuo to tas saugiklis. Reiketu schemos
  • 0

#5 evil

evil
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206 SW

Parašyta 2007 spalio 16 - 16:49

gal netycia bagazines lempute visalaik dega? T.y. ir uzdarius bagazine, bent jau ant 306 buna, kad sugenda posvyrio (bagazines) jutiklis ir lempa arba niekad nedega arba dega visalaik.
  • 0
Peugeot 206 SW 2.0 HDI Quicksilver Nuotrauka
Citroen Xantia 2.0i VSX
Peugeot 306 1.6 Summertime

#6 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 17 - 07:10

ne visa masina apziurejau niekas be reikalo nedega
  • 0

#7 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 17 - 07:12

Vakar pajunges matuokli kuris parode 0.34 atjungiau mago fiske o tada parode 0.19 magas gana daug suryja bet ne tiek daug butu jai butu tik magas
  • 0

#8 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 17 - 13:30

Gal kas turit Peugeot 406 saugikliu schemos???
  • 0

#9 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2007 spalio 17 - 13:34

Gal kas turit Peugeot 406 saugikliu schemos???

Tu zinok nepatikesi, taciau Peugeot 406 saugikliu isdestymas skiriasi priklausomai nuo gamybos metu ir dar bala zino ko. Paprastai, saugikliu isdestymo schema randama "Vartotojo vadove". Jei neturi tokio, tau pades paieskos funkcija :P
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#10 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 24 - 17:38

Kas dar ka galetu patarti??
  • 0

#11 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Parašyta 2007 spalio 25 - 07:30

paskaiciuojam. tarkim vakare pastatei, ryte sunkiai kuriasi. tarpas 12 valandu. 12h x 0.34A = 4Ah nemanau, kad nuo tiek kazkas jaustusi kuriantis... ypac su tokiu akumu... problema slypi kazkur kitur, gal starteris ant nusibaigimo ribos jau...
  • 0

#12 ElvisGapo

ElvisGapo
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406, 2.2hdi, 02m.

Parašyta 2007 spalio 25 - 20:00

paskaiciuojam.
tarkim vakare pastatei, ryte sunkiai kuriasi. tarpas 12 valandu.
12h x 0.34A = 4Ah
nemanau, kad nuo tiek kazkas jaustusi kuriantis... ypac su tokiu akumu...
problema slypi kazkur kitur, gal starteris ant nusibaigimo ribos jau...

jo pritariu, kad cia dar klausimas ar tikrai akumas iskrautas. gal visgi starteris apvijos padege, arba laidai i ji
  • 0

#13 mexx99

mexx99
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 406 hdi 2002 m.

Parašyta 2007 spalio 26 - 07:21

Beto dar paminesiu, kad mano auto akuma pakrauna idealiai 14.4a

mineta, kad starteris gerai krauna <_<
  • 0
Rūkyti rūkysiu, bet gerti nemesiu :)

#14 twarius

twarius
  • Senbuviai
  • Vieta:Šalia Kauno, ant kalno...
  • Automobilis:Citroen C8o7

Parašyta 2007 spalio 26 - 20:14

Beto dar paminesiu, kad mano auto akuma pakrauna idealiai 14.4a

mineta, kad starteris gerai krauna <_<

:huh: visu pirma,kolega, starteris tikrai nekrauna akumo.... :ph34r: o generatorius ji krauna ir tikrai ne 14.4a o geriausiu atveju 14.4 V, taigi po nakties galima pamatuot ka rodo akumas : jei 12 V - issikroves, jei 12.4 V - pusetinas (tikrai uzves), jei 12.8 V - kaip naujas. Galimas variantas starterio ivores, beje patikrink ar "-" geras kontaktas su korpusu, sekmes... :beer:
  • 0
Konegali pinigai, tą gali dideli pinigai

#15 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 lapkričio 01 - 09:04

Labai aciu uz patarimus sindien to ir imsiuos pabandysiu pasiziureti starteri kaip prie jo galima prieit gal ir nuimsiu parasysiu kas is to isejo ir ka radau o poto pamatuosiu ka rodo akumas po nakties.
  • 0

#16 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 lapkričio 01 - 09:07

pasakysiu dar stai ka visai pamirsau turiu kelis pazystamus kurie turi lygiai tokius pat pezokus tokiais pat varikliais tiek pat kilovatu ir t.t pas visus patikrinau ta iskrovima kaip man rode servise ir pas visus parode daugiau nei pas mane pas viena buvo 0.41 pas kita 0.39 o pas mane 0.34 ir nei vienas nesiskunde kad blogai kuriasi
  • 0

#17 Svečias_Imantas_*

Svečias_Imantas_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 lapkričio 06 - 21:27

Sveiki Viskas berots pasalinau problema del iskrovimo dabar rodo 0.01-0.02a problema buvo su mago pajungimu tai kad pajunkta fiske su pastoviu pliusu o tas laidas eina iki degimo ir nuolat valgydavo akuma. Tik vat bezaisdamas su preitaisais perdege trumpu sviesu lempute :D
  • 0

#18 Fantastas

Fantastas
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 406 1.8 VIALLE

Parašyta 2007 lapkričio 14 - 13:09

Na jei kas nesisaipydamas paaiskins kaip su testeriu pamatuoti iskrovima, busiu dekingas. Itariu, kad ir pas mane magas nusodina, nes buna kad is viso neisjungsi neatjunges akumo.
  • 0

#19 Svečias_skepetukas_*

Svečias_skepetukas_*
  • Svečiai

Parašyta 2010 sausio 09 - 13:46

Prikeliu tema, butu ir man labai idomu suzinoti kaip ir kolega klause. "Na jei kas nesisaipydamas paaiskins kaip su testeriu pamatuoti iskrovima, busiu dekingas....."
  • 0

#20 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2010 sausio 09 - 16:17

Imi multimetra kuris turi du laidus. Vienas raudonas kitas juodas. Juodas ikisamas i lizda "com", raudonas laidas kisamas i lizda "10ADC". Paprastai matuojant voltus ar omus raudonas laidas buna lizde "V(omas)mA". Taigi kai testeris jau paruostas matuoti amperus tada raudonas laidas tvirtinamas prie akumuliatoriaus " + " o multimetro juodas laidas tvirtinamas prie automobilio " + " klemos (tos kuria uzmauni ant akumo), tada multimetro lankenele pastatoma i "10A" padeti. Visa tai atlikus rodys koki amperaza valgo. Beje taip sujungus geriau nenaudoti starterio nes nuruks multimetras. Jei amperazas virsija 1 ampera, tada reik ieskot kur trumpina. Dar karta principine pajungimo schema: Akumuliatoriaus "+"->raudonas laidas->multimetras->juodas laidas-> " + " klema Sekmes :beer:
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0