O man tiesa pasakius patinka tas zmoniu mastymas pezo - gav*%. Tokie lai ir dziaugiasi savo best car of all the time - pasatai arba audines. Stovi kieme pas mane tvarkingas 1.9tdi 81kw. Patinka kaip kuriasi per salcius, o toliau variklio garsas, kaip jis vaitoja 5 pavara prie 100km/h, tu stebuklingu sanaudu nividna, pili ir pili ten.
Dabar ieskantis kitos auto. Pavazinejau su saab 9-5 2003m 2.1 ten dyzeliu, patiko sedynes, labai fainos, nepastebejau turbo lago visiskai prie jokiu sukiu. Neponel kaip ta turba ten veikia. Palygint su 406 - saab maloniai standesnis, bet ne kietas. Nu o garso izoliacija nerasta. 6 mazda 2003m 2l dyzelis. Irgi skudurine, pilka, be elementarios garso izoliacijos. Draugas zvengia kad peza turiu ir kad kita ziuriu - nu as patyliu.
Kitas pravaziavo su 607, patiko, viskas ciki, komfortas, 2.2hdi biski nerangus ir netraukia, nu sutinku. Bet Nusipirko b5 fl 1.7 berods pumpadusi.
prasikeike iki negalejimo,bapkiu sukiso iki negalejimo (purkstukus keite) o man juokas ima.
Va tokia liaudis ir stumia ant pezo. Grazus kol stovi. Mano nuomone geriau keiktis patogiai sedint, nei nepatogiam vokieti.
P.s. Speju ne as vienas pastebejau, kad nugrybauta nuo temos