+nes Jomantas (lopas) prasizenge nesportiskai
su pergale..
Parašyta 2009 kovo 14 - 21:35
+nes Jomantas (lopas) prasizenge nesportiskai
Parašyta 2009 kovo 14 - 22:31
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 kovo 14 - 20:50
Parašyta 2009 kovo 14 - 21:04
Parašyta 2009 kovo 14 - 22:21
kunigelis visada akivaizdziai palaiko Lietgrybi, jo komentavima visada verta nutildyti
Parašyta 2009 kovo 15 - 09:22
butent, bet dabar matai jis dirba pas VainauskaSu pergale visus Zalgirio myletojus !!!
Tarp kitko, kiek zinau, Kunigelis yra senas zalgirinis...
Parašyta 2009 kovo 15 - 10:44
kaip ir Rimasbutent, bet dabar matai jis dirba pas Vainauska
Su pergale visus Zalgirio myletojus !!!
Parašyta 2009 kovo 15 - 11:56
Rimas jau parode, kad nevertas Zalgiriecio vardokaip ir Rimas
butent, bet dabar matai jis dirba pas Vainauska
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 kovo 16 - 10:13
Sakykit ka norit, bet Krapis tai irode priesingai su visa pagarba...Rimas jau parode, kad nevertas Zalgiriecio vardo
kaip ir Rimas
butent, bet dabar matai jis dirba pas Vainauska
Parašyta 2009 kovo 16 - 13:42
Parašyta 2009 kovo 16 - 13:45
faktas.Ko čia ant Kurčio važiuojat? Kas moka algą, tam ir dirba. Pvz, jei Ž priešininkų komandoje dabar lošia buvęs žalgirietis, tai jis irgi turėtų nesigint, nepataikyt, "žioplai" atidavinėt kamuolius buvusiai komandai?
O kas dėl jo ankstesnių gal nelabai ausį glostančių pasakymų apie Žalgirį, tai aš manau, kad jis daugiau už mus visus čia esančius žino, kas ten darosi....
Parašyta 2009 kovo 16 - 13:55
tai va - paremiau Zalgiri kiek galejau.ten pat dings ir dabar renkami pinigai jei jau taip norima iskelti "peugeot-klubas" varda i viesuma tai geriau pvz surinkti padoria suma ir paaukot vaikams kurie serga veziu ...
Parašyta 2009 kovo 16 - 14:24
Aš biški ne į temą, bet man tokios akcijos baisiai banaliai atrodo vien dėl to, kad tai žmonių suaukoti pinigai, o visus laurus pasiima kažkokia televizija, kuri ir taip galėtų laisvai be vargšų ir gailestingų žmonių pagalbos skirti tą vieną kitą milijoną iš savo pelno...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 kovo 16 - 14:33
Pagal paskutinius ivykisu Kurtis suda zino,kas vyksta Zalgiry...faktas.Ko čia ant Kurčio važiuojat? Kas moka algą, tam ir dirba. Pvz, jei Ž priešininkų komandoje dabar lošia buvęs žalgirietis, tai jis irgi turėtų nesigint, nepataikyt, "žioplai" atidavinėt kamuolius buvusiai komandai?
O kas dėl jo ankstesnių gal nelabai ausį glostančių pasakymų apie Žalgirį, tai aš manau, kad jis daugiau už mus visus čia esančius žino, kas ten darosi....
ir baikit pagaliau kaip bobos pletkus skleisti...
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2009 kovo 16 - 15:02
Franci, apęviesk mus visus kas tam Žalgiry vyksta ir baigsis pletkaiPagal paskutinius ivykisu Kurtis suda zino,kas vyksta Zalgiry...
faktas.Ko čia ant Kurčio važiuojat? Kas moka algą, tam ir dirba. Pvz, jei Ž priešininkų komandoje dabar lošia buvęs žalgirietis, tai jis irgi turėtų nesigint, nepataikyt, "žioplai" atidavinėt kamuolius buvusiai komandai?
ir baikit pagaliau kaip bobos pletkus skleisti...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 kovo 16 - 15:32
gal ir ne i tema, bet cia buvo atsakymas kai kam, kad be Zalgirio ir sergantiems veziu pinigu esu paaukojes Uzknisa kai kiekvienas svetimus pinigus tik nori skaiciuoti, o i save nepasiziuri. Pas mane seimoj yra ir mirusiu nuo vezio ir serganciu ir jeigu klubo sviesuoliai darytu akcija paremti sergancius veziu vaikus, tai mielai prisideciau. O del LNK akcijos - gerai, kad isvis dar tokios vyksta. Bo LT tyliai ramiai niekas pirsto nepajudins del kito... Savo sikna tik rupi ir tiekAš biški ne į temą, bet man tokios akcijos baisiai banaliai atrodo vien dėl to, kad tai žmonių suaukoti pinigai, o visus laurus pasiima kažkokia televizija, kuri ir taip galėtų laisvai be vargšų ir gailestingų žmonių pagalbos skirti tą vieną kitą milijoną iš savo pelno...
Parašyta 2009 kovo 16 - 15:34
Parašyta 2009 kovo 16 - 15:50
Sorry Cr, nieka nenorėjau įžeist...gal ir ne i tema, bet cia buvo atsakymas kai kam, kad be Zalgirio ir sergantiems veziu pinigu esu paaukojes Uzknisa kai kiekvienas svetimus pinigus tik nori skaiciuoti, o i save nepasiziuri. Pas mane seimoj yra ir mirusiu nuo vezio ir serganciu ir jeigu klubo sviesuoliai darytu akcija paremti sergancius veziu vaikus, tai mielai prisideciau. O del LNK akcijos - gerai, kad isvis dar tokios vyksta. Bo LT tyliai ramiai niekas pirsto nepajudins del kito... Savo sikna tik rupi ir tiek
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 kovo 16 - 15:58
viskas ok. cia ne tau taikiau jeigu kaSorry Cr, nieka nenorėjau įžeist...
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0