gali but.... matai jei jau i zalgiri gryzta visi veteranai tai gal kaip ir anksciau eina visokiu plytu ar dar ko nesiot nes mociute pasakojo kai prie ju namu garazus state visa zalgirio komanda plytas nesiojo nes ar garastas ar kazkas garaza ten statesVat aš irgi galvoju. Gal anys naktim anglis krauna?
Žalgiris
Parašyta 2010 vasario 04 - 11:22
Parašyta 2010 vasario 04 - 13:26
Kaip sakai ? O kurlrytas, gal irgi blogai rezultatai suvesti, juk geriau nei Z lose ? aaa prisiminiauKaip sakei? Kaip kaip?
Čia gal blogai rezultatai suvesti?
(B grupė, 3 vieta) Partizan 67-66 Barcelona (A grupė 1 vieta)
(B grupė, 4 vieta) Efes Pilsen 88-78 Montepaschi (A grupė, 2 vieta)
Serbai mano favoritai jau senai, nuo tu laiku kai ju alaus paragavau ir lietryti padare
Lenkai stebina....
Šį pranešimą redagavo Francis: 2010 vasario 04 - 13:47
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 vasario 04 - 14:01
Kame rašiau kad geriau lošė, a?Kaip sakai ? O kurlrytas, gal irgi blogai rezultatai suvesti, juk geriau nei Z lose ? aaa prisiminiau
O man tai gerai kad yra nors vieni lūzeriai, jau kraunu į kišenes neblogą lažybų pelną...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2010 vasario 04 - 16:05
Parašyta 2010 vasario 04 - 16:25
a uz ji mokescius susimoki?jau kraunu į kišenes neblogą lažybų pelną...
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt
Parašyta 2010 vasario 04 - 17:04
Padalinu taip kad neviršytų neapmokestinamos sumos..a uz ji mokescius susimoki?
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Parašyta 2010 vasario 04 - 17:13
vot ka padaro patirtisPadalinu taip kad neviršytų neapmokestinamos sumos..
zino zaltys kaip istatymus apeiti graziai be itarimu
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt
Parašyta 2010 vasario 04 - 18:13
o kokia ana yra?Padalinu taip kad neviršytų neapmokestinamos sumos..
Parašyta 2010 vasario 04 - 22:23
Šį pranešimą redagavo dainiusaz: 2010 vasario 04 - 22:25
- O ką tu padarei, kad Lietuvai būtų geriau?!
Sugrūdau jį atgal ir išmečiau dėžę į konteinerį.
Parašyta 2010 vasario 04 - 22:39
„Manau, FIBA nori, kad taisyklės būtų panašesnės į NBA, – sakė K. Pilipauskas. Taigi visas pasaulis turės prisitaikyti prie vienos stiprios ir turtingos lygos.
kaip sakoma lendam vel amerikonams-juoduliams i ju ruda sykna
Parašyta 2010 vasario 04 - 22:58
ne futbola o i kacialke aisku amerikieciai vel atitruks kol europa prisitaikys prie viso sito , bet manau tai i gera anksciau amerikieciai trype visus po krepsiais , dabar to teks ismokt ir europieciams zalgiriui tai nekas sakyciau kitam sezone ...watsonas dar savo atstoves o kas daugiau ? vene , butkevicius kad ir tas pats delasas (apie begiciu net nekalbu) ...nea teks romanovui vistiek pirkt koki druta usienietio tokiems kaip man jau geriau reiks eiti fule pradeti zaisti...
Parašyta 2010 vasario 04 - 23:11
o gal.... nu as cia tik taip pagalvojau... gal tau Dainiau butu pats laikas i zalgiri?ne futbola o i kacialke aisku amerikieciai vel atitruks kol europa prisitaikys prie viso sito , bet manau tai i gera anksciau amerikieciai trype visus po krepsiais , dabar to teks ismokt ir europieciams zalgiriui tai nekas sakyciau kitam sezone ...watsonas dar savo atstoves o kas daugiau ? vene , butkevicius kad ir tas pats delasas (apie begiciu net nekalbu) ...nea teks romanovui vistiek pirkt koki druta usienietio tokiems kaip man jau geriau reiks eiti fule pradeti zaisti...
Parašyta 2010 vasario 05 - 09:38
Milijonas nu..o kokia ana yra?
Parašyta 2010 vasario 05 - 10:37
yra ir be manes ten visas suolas ziovaujanciu "talentu" o apie galimybe save isbandyt aisciuose negalvojai ?o gal.... nu as cia tik taip pagalvojau... gal tau Dainiau butu pats laikas i zalgiri?
Parašyta 2010 vasario 05 - 10:46
Parašyta 2010 vasario 05 - 11:52
Esme tame, kad bandoma padaryti krepsini patrauklu akiai ir, remiantis NBA patirtimi ir metodais, pradeti is krepsinio uzdirbineti kaip reginio, o ne tik auginant ir parduodant zaidejus.ne futbola o i kacialke aisku amerikieciai vel atitruks kol europa prisitaikys prie viso sito , bet manau tai i gera anksciau amerikieciai trype visus po krepsiais , dabar to teks ismokt ir europieciams zalgiriui tai nekas sakyciau kitam sezone ...watsonas dar savo atstoves o kas daugiau ? vene , butkevicius kad ir tas pats delasas (apie begiciu net nekalbu) ...nea teks romanovui vistiek pirkt koki druta usienietio tokiems kaip man jau geriau reiks eiti fule pradeti zaisti...
Bajeris tik tame, kad pas amerikonus tritaskio linija yra per visa arkos ilgi vienodai nutolusi su krepsio, nes yra padidintos aiksteles, o pas mus, kiek supratau, bus tik priekyje linija toliau pastumta, o sonuose liks toks pats atstumas kaip ir dabar.
Tai reiskia, kad zaidejai turintys "savo metima", gales ji atlikineti tik is kampu, nes is kitu poziciju gali ir nedamesti...
Is vienos puses gal ir nieko, nes metikai tures lavinti savo metima ir taps universalesniai, is kitos puses - nesamone, nes is skirtingu atstumu paleistas kamuolys tures vienoda verte, nors rezultatas pasiekiamas sunkiau, visi bandys eiti i kampa ir atlikti "savo metima"
Nebent padidintu aiksteles, bet tada ka daryti, pvz., mokykloms, kuriu aiksteliu ribos ir taip baigiasi beveik su siena?
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Parašyta 2010 vasario 05 - 13:13
Parašyta 2010 vasario 05 - 13:31
bus taip kaip pas mane mokykloj buvo kad is sonu nera tritaskio metyt nes per maza sale buvo pastatyta. tik va ka tada darys mano mokykla kai pasikeis taisykles zaidimas bus tik baudos aikstelej tritaskis jau netilps ;).....
Nebent padidintu aiksteles, bet tada ka daryti, pvz., mokykloms, kuriu aiksteliu ribos ir taip baigiasi beveik su siena?
Parašyta 2010 vasario 05 - 13:59
Nu aš jeigu norėsiu pasižiūrėt boksą ar imtynes, tai atitinkamą sporto šaką ir žiūrėsiu. A vat boksininkai bandys prisitaikyt prie šiuolaikinio gyvenimo, t.y. mėtyt kašio kamuolį į priešininką kitame kampe?tavo pozicija suprantu, nes tu propoguoji jegos krepsini, o tokiems kaip man jau geriau reiks eiti fule pradeti zaisti...
„Manau, FIBA nori, kad taisyklės būtų panašesnės į NBA, – sakė K. Pilipauskas. Taigi visas pasaulis turės prisitaikyti prie vienos stiprios ir turtingos lygos.
kaip sakoma lendam vel amerikonams-juoduliams i ju ruda sykna
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 vasario 05 - 14:10
kalbant apie boksa tai pvz siskauskas kiek zinau kol nesuviliojo krepsinis sportavo boksa ir vat kokis krepsininkas isaugoNu aš jeigu norėsiu pasižiūrėt boksą ar imtynes, tai atitinkamą sporto šaką ir žiūrėsiu. A vat boksininkai bandys prisitaikyt prie šiuolaikinio gyvenimo, t.y. mėtyt kašio kamuolį į priešininką kitame kampe?
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0