Xenon
Parašyta 2009 gegužės 23 - 23:21
#442 Svečias_Vikcius_*
Parašyta 2009 gegužės 23 - 23:25
Kaip ten sako prastam sokejui ir kiausiniai trugdokad kur velnei tous xenon vos avarijos nepadariau kai apakino mane turetu uztraust wapse juos
Tau reiktu uzdrausti vairuoti, nes tu pamates automobili su zenonais keli pavoju kitiem
Parašyta 2009 gegužės 24 - 08:01
As ir ta pati sakau, vos neuzdusau vaziuodamas paskui 15m. senumo automobili, vos avarijos nepadariau del tepalo demes ant kelio nuo netvarkingo automobilio, gal irgi antikvariato, vos nepazeidziau KET vaziuodamas paskui amerikona, nes nesupratau ar jis posuki rodo ar ruosiasi stabdyti ir aibe kitu dalyku kurie zymiai didesni blogi turi negu xenon, bet apie juos garsiai nekalbama, nes kai kuriem pamacius ar uzvedus kalba apie xenon prasideda isterijos priepolis. Gal laikas kreiptis i psichologa?kad kur velnei tous xenon vos avarijos nepadariau kai apakino mane turetu uztraust wapse juos
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 gegužės 24 - 08:02
Parašyta 2009 gegužės 24 - 16:29
ar salono filtro nera, ar saugaus atstumo nesilaikai nuo priekyje vaziuojancio antikvaro?As ir ta pati sakau, vos neuzdusau vaziuodamas paskui 15m. senumo automobili, vos avarijos nepadariau del tepalo demes ant kelio nuo netvarkingo automobilio, gal irgi antikvariato....
Parašyta 2009 gegužės 24 - 17:01
Salono filtras (popierinis) nuo dūmų nesaugo...ar salono filtro nera, ar saugaus atstumo nesilaikai nuo priekyje vaziuojancio antikvaro?
Parašyta 2009 gegužės 24 - 17:58
Taigi sakė kad važiuot reik atokesniu atstumu.Salono filtras (popierinis) nuo dūmų nesaugo...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 gegužės 25 - 07:29
Kazin koks tas saugus atstumas vaziuojant mieste arba stovint prie sviesoforo?Taigi sakė kad važiuot reik atokesniu atstumu.
Parašyta 2009 gegužės 25 - 07:40
Bet kurioj vairavimo mokykloj tai pasako. Ir ne tik apie šiuos niuansus, bet ir apie daugelį kitų. Čia tiems aišku kas lankė kursus, bet nenusipirko.Kazin koks tas saugus atstumas vaziuojant mieste arba stovint prie sviesoforo?
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 gegužės 25 - 07:51
Jei gerai pamenu tai saugus atstumas yra puse važiavimo greičio (tik žinoma metrais ne kilometrais ), o stovint tai jau manau pačiam reikia įsivertinti situaciją..Kazin koks tas saugus atstumas vaziuojant mieste arba stovint prie sviesoforo?
Parašyta 2009 gegužės 25 - 08:04
Yra aktyvuotos anglies, žinok padeda ;)Salono filtras (popierinis) nuo dūmų nesaugo...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 gegužės 25 - 09:28
Tai kokią darom išvadą? Jautriaakiams antixenon-isterikams reikia anglimis pasitrint akis...Yra aktyvuotos anglies, žinok padeda ;)
Parašyta 2009 gegužės 25 - 09:43
Nea. Pilną saloną prisivaryt dūmų ir ant snukio užsidėt popierinį filtrąTai kokią darom išvadą? Jautriaakiams antixenon-isterikams reikia anglimis pasitrint akis...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2009 gegužės 25 - 22:51
gamintojas (idomu koks,kokiais standartais "remiasi") dazniausiai "pucia" mygla.made in chine-universaliausias produktas-tipo tinka viskam.dėk nuorodą į šaltinį, kur tie reikalavimai išvardinti - kažkada ieškojau, neradau. ;)
su sąlyga, jog užkniso kas keletą mėnesių keisti halogenines lemputes 406-tam, eisiu ir aš ieškotis xenonų. jei rasiu tokius, ant kurių parašyta H7 55W ir dar kokia E raidė šalia, dėsiu ramia sąžine, nes gamintojas, kiek mačiau, nurodo, jog naudoti H7 55W tipo lemputes, o apie šviesos šaltinio tipą aš neprivalau žinoti...
jei kas atkreipe demesi-originalus xsenonai(lemputes) sviecia beveik baltai. kuo prastesni,tuo melsvesni(saltesni).saltesnis spektras zmogaus akims nepriimtinas-jis prasciau mato kelia,objektus nei su kaitrinemis lemputemis(neskaitant baltu zymejimo juostu-tos tai isryskeja).
gerai kazkas pasake-istatymus kuria ne inzinieriai.mato-kazkas negerai,patarejai taip pat ne inzinieriai,policija irgi pritaria kad reikia uztikrinti saugu eisma,tai ir bando "numarinti" samodelkinu xsenonus.
kaip kitaip zmogui isaiskinti,kad ne tik "ilgos"sviesos akina,bet ir lievi xsenonai,blogai sumontuoti(be linziu) taip pat akina.jeigu apkintas zmogelis suktu vaira i sviesos puse,tai sumazintu akintoju gretas.dabar zmogelis suka (instiktyviai) nuo sviesos-i salikele.o ten laukai ,griovai,pestieji.xsenonu(lievu) megeju ten nera.
Parašyta 2009 gegužės 25 - 23:24
© J. Erlickas
Parašyta 2009 gegužės 26 - 14:33
Parašyta 2009 gegužės 26 - 15:15
Nu kad pas jumi iškreiptas mastymas tą mes jau žinom. Aš kitą pavyzdį duosiu. Jeigu išdaužysiu tavo auto zenonus ir manęs niekas už tai nenubaus, tai tipo aš padariau gerai?Pasaka be galo. Gal geriau pateikime klausima kitaip. Ar nors viena xenon turetoja yra nubaude? Kai atsiras teigiamas atsakymas i tai, galesime testi diskusija toliau.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
#457 Svečias_Hausas_*
Parašyta 2009 gegužės 26 - 15:33
Arba vazinekim prigere ir jauskimes teisus kol nenubaude.Nu kad pas jumi iškreiptas mastymas tą mes jau žinom. Aš kitą pavyzdį duosiu. Jeigu išdaužysiu tavo auto zenonus ir manęs niekas už tai nenubaus, tai tipo aš padariau gerai?
Parašyta 2009 gegužės 26 - 17:05
Tai tu imkis veiksmu, nes pakalbeti visi mes galim, bet kai reikalas ateina tai irodyti praktiskai, kazkodel viskas tuom ir uzsibaigia.Nu kad pas jumi iškreiptas mastymas tą mes jau žinom. Aš kitą pavyzdį duosiu. Jeigu išdaužysiu tavo auto zenonus ir manęs niekas už tai nenubaus, tai tipo aš padariau gerai?
Parašyta 2009 gegužės 26 - 17:10
Labai nuvalkiotas pavyzdys, nes juos labai daznai pagauna. Sugalvok kazka originalesnio kaip kontrargumentu mano pateiktam klausimuiArba vazinekim prigere ir jauskimes teisus kol nenubaude.
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 gegužės 26 - 17:10
#460 Svečias_Hausas_*
Parašyta 2009 gegužės 26 - 18:12
Nuvalkiotas lygiai taip pat, kaip ir tavo pasisakimas.Labai nuvalkiotas pavyzdys, nes juos labai daznai pagauna. Sugalvok kazka originalesnio kaip kontrargumentu mano pateiktam klausimui
O kontraargumentu kiek tik nori:
Nesisekim dirzu, vaziuokim per raudona, uzsidekim melynus svyturelius, nusiimkim numerius, nesidrauskim automobilio, neikim TA, nenaudokim zieminiu padangu ir t.t.
Juk nevisada sustabdo ir nubaudzia. O jei jau sustabde, tai uztenka tik pakisti policininkui 50 ar 100 lituku ir vel pasidarai teisus. Ar ne?
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0