Kelione i praha.
Svečias_Bartalameo_*
Parašyta 2007 spalio 31 - 13:18

Parašyta 2007 spalio 31 - 15:22
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Svečias_Bartalameo_*
Parašyta 2007 spalio 31 - 15:45
Svečias_Bartalameo_*
Parašyta 2007 spalio 31 - 15:48

Svečias_Geeras_*
Parašyta 2007 lapkričio 06 - 13:56
o man vis dar neaisku... kodel geriau nuo Vilniaus planuotis ???Dar galvoju kodel nuo kauno planuotis o ne nuo vln
Pabandziau, supratau

Ir dar klausimas gal kas zinot pakenciamu hosteliu ar hoteliu pakeliui link Prahos arba aplink Praha ?
Parašyta 2007 lapkričio 06 - 15:30
Tiesiog Viamichelin jei prašai nuo Vilniaus, duoda automatiškai per Gardiną (BY), tad paprasčiausias būdas jį apgaut - prašyt nuo Kauno, nesvarbu iš kur bevažiuotum.o man vis dar neaisku... kodel geriau nuo Vilniaus planuotis ???Dar galvoju kodel nuo kauno planuotis o ne nuo vln
Pabandziau, supratau![]()
Ir dar klausimas gal kas zinot pakenciamu hosteliu ar hoteliu pakeliui link Prahos arba aplink Praha ?
Hostelių ten kaip prišikta, nepatingėk pagūglint. Tiesa, nemažai jų tik vasaros laiku veikia. Šiaip hostelis yra hostelis - nesu pastebėjęs kad jie kuomi nors esmingai skirtųsi. Kaina priklauso pagrinde nuo vietos. Pavasarį centre už šitą štai hostelį su parkingu mokėjau 3K ar tai 3.5K kronyčių už parą už dvivietį kambarį, tačiau man buvo aktualu minimum visuomeninio ir center location, kadangi invalidas. O kokioj 6 ar juolab 9 prahoj kambarį neblogą ir už 1K surast.
Pilkas šeimyninis lėktuvas, 250 arklių
Vyšninis miesto kibiriukas
Žalias šeimyninis autobusas - ex
Vynas pasenęs, sūris supelijęs, mašina be stogo - ex
Pilkas kūpas pagal amžių - ex
Mėlynas kūpas ne pagal amžių - ex
Mėlynas limuzinas - jaunuoliškai ir klubinei pradžiai - ex
Parašyta 2007 lapkričio 06 - 15:37
Atsakymas: zinoma, jei nori aplankyti Gardina - planuok nuo Vilniaus.Netiki? Pabandyk: http://www.viamichel.../MaHomePage.htmo man vis dar neaisku... kodel geriau nuo Vilniaus planuotis ???Dar galvoju kodel nuo kauno planuotis o ne nuo vln
Pabandziau, supratau![]()
Taciau, jei nurodysi tarpinius sustojimus ,,teisingam" kelyje - isvengsi BY.
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 lapkričio 06 - 16:05
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0