Jump to content

307 skaitai gan gera masina?

• Please log in to reply
63 replies to this topic

#1 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 11:04

307 skaitai gan gera masina? :D

siulai tema naujam fleimui? manai gan bloga? :lol:
  • 0

#2 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 15:15

307 skaitai gan gera masina? :D

Tikrai gan nebloga. :mad: . O as turejau omenyje kad gera tai kad nepigi. Dabar jos verte per 25 gumulus. O ka nori pasakyti tavo 206 geresnis o_0
  • 0

#3 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • posts 3,410
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Posted 2007 November 05 - 15:28

Dabar jos verte per 25 gumulus.

per ka toki? :unsure:

O ka nori pasakyti tavo 206 geresnis o_0

nors tas 206'as ne mano, taciau drysciau paklausti, ir kuom gi tas 206'as blogesnis uz 307'a. As netgi sakyciau, 206'as yra visa galva geriau (o gal ir net daugiau) uz 307'a. Kad gincas nebutu betikslis, siulau atmesti subjektyvius kriterijus tokius kaip grozis, vairo rato dydis, sedyniu apmusalu spalva ar vaziavimo kakybia ... lieka - eksplotacijos kastai, nuvertejimas... . Pasigincyjam?
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#4 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 16:13

gumulas - stukytes litu :D (Cia naujas zargonas =] ) Nu kuom jis geresnis. Visu pirma pas 206 yra susikta senoviska jei neklystu nuo 605 pakaba, klisina ratus. Pas manes giminej 2 tokie 206 stovi, zinau ka sneku. Visu antra jie kad ir ka bedarytum yra gerokai kietesni. Garso isoliacija irgi lempa. O kas del eksplotacijos tai irgi lempa. jei jau sugebi ant masinos padet virs 20k tai nemanau kad pradesi verkti uz dali sumokejes kelis maironius daugaiu. PS: O grozis, ratai ir visos kitos turetu irgi ieit i vertinima. Kiap daug kas sako. masina perki kaip kokia boba. Tuomet kyla naturalus klausimas, o nx tada visokie restailngai, tutingai ir pan ?? Tipo bobu ismyslas o_0

Edited by ULUMULU, 2007 November 05 - 16:15.

• 0

#5 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 16:28

AI krc Arune neverta cia ir gincytis. ZIueriu tu pats turi 206 as 307. Ir manau galiausiai viskas gausis taip: Kad mano merga graziausia, masina geriausia, vaikas genijus. Pease ;D ner tikslo :beer:
  • 0

#6 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 16:32

Visu pirma pas 206 yra susikta senoviska jei neklystu nuo 605 pakaba... <bla bla bla> ...zinau ka sneku.

:D
  • 0

#7 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • posts 3,410

Posted 2007 November 05 - 16:40

AI krc Arune neverta cia ir gincytis. ZIueriu tu pats turi 206 as 307.
Ir manau galiausiai viskas gausis taip: Kad mano merga graziausia, masina geriausia, vaikas genijus. Pease ;D ner tikslo :beer:

Kodel neverta? Aiskiai apibreziau materialius (kuriuos galima "paciupinet") kriterijus, atmeciau subjektyvius. Laukiu tamistos argumentu o ne "bazaro" "as zinau ka sneku". Pirmyn, nes daba taip taip truputi nerimtai atrodo...is kart i krumus.
  • 0

#8 Laisvis

Laisvis
  • Nuolatiniai dalyviai
  • posts 229
  • Automobilis:Subaru Legacy

Posted 2007 November 05 - 16:44

Tikrai gan nebloga. :mad: . O as turejau omenyje kad gera tai kad nepigi. Dabar jos verte per 25 gumulus. O ka nori pasakyti tavo 206 geresnis o_0

Kaip turesi masina kuri salone kainuoja 100k lt ir ja galesi nusipirkti nauja tada galesi sakyti kad turi gera masina. O dabar beveik visi juzinam second hand'us ir reikia su tuo susitaikyti. Na ir kas kad tavo masina kainuoja 25k lt? mano bavaras 99 metu kainuoja daug daugiau nu ir ka? kas ka galime isigyti ta ir isigyjame. O kas liecia xenonus tai neleisciau tik deti i lempas kurios svieska sklaido stiklas. Ten mirtis alyvose. Kur yra skaidrus zibintai puse bedos istikruju, o leshis is vis gerai. Seip kad ir pas bmw jei stovi gamykliniai xenonai tai butinai yra zibintu apiplovimas ir automatinis sviesu aukscio reguliatorius. Sitie dalykai privalomi jei is salono automobilis isriedeja su xenon zibintai nes yra tokie reikalavimai. Ir perkant naujo auto ir pasirinkus papildoma xenon zibintu paketa neretai reikia pakloti 3000lt ir daugiau.
  • 0
Subaru Legacy

#9 Maestro

Maestro
  • Senbuviai
  • posts 2,005
  • Automobilis:SOFA (Subaru Opel Forester Astra)

Posted 2007 November 05 - 16:44

Kiek suprantu tchia sprendzhiasi rimtas klausimas - kuri mashina labiau verta kinietishku zenonu? :lol:
  • 0
Žmonių veikla šildo klimatą. Todėl aš ir stengiuos nieko neveikt.
© J. Erlickas

#10 Swift

Swift
  • Senbuviai
  • posts 3,135
  • Automobilis:važiuojantis

Posted 2007 November 05 - 16:53

Laukiu tamistos argumentu

O galima man isikisti, man rupi klausimas 206 ar 307, nes 206 kotai mazas, istikruju garso izoliacija nera superine, bet daugiau vargina kieta pakaba, kuri istikruju nera patvarumo idealas. Plius maza bagazine(hatchback). Del eksplotaciniu kastu nezinau kaip pas 307, bet 206 kainuoja, nera taip kad labai brangiai, bet kainuoja(priziura oficiali). O kaip ten su 307?
  • 0
Don't worry, by happy!
Vilnius

#11 aroone

aroone

Zanūda

• Moderatoriai
  • posts 3,410

Posted 2007 November 05 - 17:00

nes 206 kotai mazas

subjektyvu

istikruju garso izoliacija nera superine

subjektyvu

bet daugiau vargina kieta pakaba

subjektyvu

Plius maza bagazine(hatchback)

subjektyvu

Del eksplotaciniu kastu nezinau kaip pas 307, bet 206 kainuoja

kuo didesnis grabas, kuo daugiau "gumulu" (teisingai parasiau?) tuo brangesne eksplotacija bei didesnis nuvertejimas (absoliutine israiska ... tiesa, nekalbam apie young/old-timer'ius bei kitus ekstremumus)
  • 0

#12 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 17:52

Sita, Arūne, o kiek yra objektyviu kriteriju masinos ivertinimui? <_<
  • 0

#13 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 19:08

AI krc Arune neverta cia ir gincytis. ZIueriu tu pats turi 206 as 307.
Ir manau galiausiai viskas gausis taip: Kad mano merga graziausia, masina geriausia, vaikas genijus. Pease ;D ner tikslo :beer:

Kodel neverta? Aiskiai apibreziau materialius (kuriuos galima "paciupinet") kriterijus, atmeciau subjektyvius. Laukiu tamistos argumentu o ne "bazaro" "as zinau ka sneku". Pirmyn, nes daba taip taip truputi nerimtai atrodo...is kart i krumus.

Ne tai kad i krumus bet as zinau tokiu bazaru pasekmes. Niekur jie neveda. Kadangi zinom jog tikio pacio stovio 307 paliubomu brangesnis nei 206, tia as jai buciau isitikines kad 206 geresne buciau ja ir pasiemes. bet taip nebuvo. todel mano nuomone geresne buvo 307 ir ja pasijamaiu. Taskas.

Galiu pasakyti kad as nesu didelio ugio smogus todel emaiu kazka is hacbeku. tai taikiausi ir i 206 bet mane gimines atbaide.
anot ju:
1) Per mazas kaip rimtam virui, pagrinde bobos su ja vazineja nors Airioj maciau kaip gorila 140kg vazineja :D man to pugo pagailo :o :D
2) Kietoka, nes dede bobute turi 206 o jo darbine 307 sw. Sako nu 307 tikrai minkstesne.
3) Pakaba kieta, ant 307 ir kiete bet kur kas minkstesne nei 206.
4) Ratai isklinsa. Kazka su suvedimai nesupratau as ten rimtai. bet klinsa ratai, devisi vidine ratu dalis.
5) Garso izoliacija irgi lievoka, bet sudejus kazkokius priciundalus izolke pagerejo.
6) Trauka xujovesne ypac 1.4 ar 1.6hdi.

Nu visa kita tas pats kaip 307. Aisku nei viena nei kita nera ten super duper speed racer car :D bet + ir - man atsvere i 307 puse :o
  • 0

#14 Katinas

Katinas
  • Senbuviai
  • posts 382
  • Automobilis:Yaris, 106XSi, Pantheon 125.

Posted 2007 November 05 - 19:15

Oooo.. Toki baliu praleidau.. ^_^ Tai,sakot, vel matuojates..
307 labai gera masina. Prabangi netgi, sakyciau. :) ulumlummlumumlum, tik garsiai nereikejo sakyt.. Uzpavydejo zmogai, nes patys tai tokia vargu bau ar kada ipirks.. ^_^
  • 0
Variantas B

#15 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 19:22

Jo Katinas musames :P bet kaip sakiau, jei zmogus mano kad jam ta masina tinka ir yra geresne bei patenkina labaiu jo poreikius uz tam tikra suma tia jis ja ir pasijama. Kitaip butu taip kad nzn. Puse lietuvos vazinetu su A6 o kita neturedama tiek liotu imtu bbz kad ir gera sena ZAZ :D
  • 0

#16 Katinas

Katinas
  • Senbuviai
  • posts 382
  • Automobilis:Yaris, 106XSi, Pantheon 125.

Posted 2007 November 05 - 19:25

1) Per mazas kaip rimtam virui, pagrinde bobos su ja vazineja ...

Jo, rimtiems irams - rimtos mašynos.. Girdėjau, kad mažalitražkiu vairavimas net erekcijos sutrikimus sukelia (su salyga, kad ten dar yra kam sutrikti.. ^_^ ) ir šiaip ilgainiui boba patampi.

P.S.: As su yariu vazineju. Tik niekam nesakyk. Uždūchins. ^_^
  • 0
Variantas B

#17 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 19:33

1) Per mazas kaip rimtam virui, pagrinde bobos su ja vazineja  ...

Jo, rimtiems irams - rimtos mašynos.. Girdėjau, kad mažalitražkiu vairavimas net erekcijos sutrikimus sukelia (su salyga, kad ten dar yra kam sutrikti.. ^_^ ) ir šiaip ilgainiui boba patampi.

P.S.: As su yariu vazineju. Tik niekam nesakyk. Uždūchins. ^_^

Idomus tavo atsakymai :mellow: Kai ka parasai nesuprasi ar cia isipisineji ar rimtai sneki :lol:
bet visai px :beer:
  • 0

#18 Svečias_mmx_*

Svečias_mmx_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 19:57

... lieka - eksplotacijos kastai, nuvertejimas... . Pasigincyjam?

a tai kaip cia?? ekslptacijos kastai? tai jeigu tu su 1.6 206 ir as su 1.6 307 abu i tapacia degaline? tau pigiau? arba tau reik keist tepalus ir man tai tau pigiau? arba keiciant filtrus/kaladeles/sankabas/guolius/dirzus/ tau pigiau? stumi aroonai. o kas del susidevejimo? jamam 2001metus ir 206 su 307? tai kaip, didesne-erdvesne konstruktyviai naujesne 307 bus pigesne? nu visiskas briedas? arba as kazko nesuprantu.

106 - :blush:
107 - naujesnis kibiras
205 - :blush:
206 - KIBIRAS
207 - naujesnis KIBIRAS
306 - kibirelis
307 - KIBIRAS!!! tik didesnis
308 - irgi kibiras kitaip ir but negali
405 - :blush:
406 - Kibirelis
407 - panasu i masina
605 - bande bande.. bet gavosi kazkas panasaus i solidu sedana tik apie 96metelius.. :wub:
607 - rimciau.
806 - didziulis kibiras
807 - rimciau.

visi peugeot automobiliai yra kibirines prigimties.

Edited by mmx, 2007 November 05 - 20:17.

• 0

#19 Svečias_Kursis_*

Svečias_Kursis_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 20:00

Vat as ir ziurau, ko man sindei erekcija taip trinka. Taigi darban su sviesiai zalia zmonos Micra atvariau :o
  • 0

#20 Svečias_ULUMULU_*

Svečias_ULUMULU_*
  • Svečiai

Posted 2007 November 05 - 20:13

Visos masinos yra kibirai :D
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users