As asmeniskai dziaugiuosi, kad bent Vilniaus komanda pergale pasieke.
Visdelto juk esam pugai...
As taip pat dziaugiuosi
Idomu, kas butu jei netycia playoff'uose reiketu tarpusavyje susikaut...
Parašyta 2008 vasario 01 - 16:27
As asmeniskai dziaugiuosi, kad bent Vilniaus komanda pergale pasieke.
Visdelto juk esam pugai...
Parašyta 2008 vasario 01 - 16:50
aciu,bet si as isvarau i siaure.siaip labai noreciau.dekui,kita kartaEinam sestadieni kasiuka pazaisti i Kiema? ;) Apsirengsi siltai, pastortuosi, plaucius pravalysi
matai, Tu teisingai sakei vaziuojant namo po varzybu.as turiu perlipt pats per save.bet kolkas nesisekaGers
Tai jei supranti kad darai blogai, kodel tai darai?
![]()
As pasistengsiu savo balsa ir tembra primazinti ;D Ale matai, kai eini i aikste kovoti iki galo, labai jau sunku....![]()
/me sutinka kartu truputi padirbeti, gal tai tau labiau pagalbes.

[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
Parašyta 2008 vasario 01 - 17:58
Parašyta 2008 vasario 01 - 21:24
Parašyta 2008 vasario 01 - 21:41
1. Wikkys - mano jau pagaminta guli, tik pajamt reikia. Ir sortai ir maikute, 55 litai ir 55 numerisIki ketvirtadienio (2008-02-07) noreciau is Vilnieciu gaut visa sarasa marskineliu su nr. ir dydziais kuriuos reiketu papildomai uzsakinet.
Kas raset i PM pasikartokit cia jeigu nesunku. OK?
Parašyta 2008 vasario 05 - 10:33
Parašyta 2008 vasario 05 - 11:04
ten jau nebedirbu, bet manau kazka galim sugalvotwikky, kur tu ten dirbi?man reik kasei avalynes.sakei, kad pas tave galeciau pigiau isigyti.tad... ;)
siandien renkames?
Parašyta 2008 vasario 05 - 11:44
Parašyta 2008 vasario 05 - 11:46
O tia kaip... galima but ir anksciau jei ten kolegos pries mus maizau susirinktu butu galima ir pries juos pazaistsiandien renkames?
Parašyta 2008 vasario 05 - 12:06
as daznai nuvaziuoju ten anksciau ir paskutinius pora kartu gavau ir su jais palostO tia kaip... galima but ir anksciau jei ten kolegos pries mus maizau susirinktu butu galima ir pries juos pazaist
Butu idomu, ale manua kad ten ju visad daug tia planas toks neisdegs
Kaip sakant butu geresne treniruote nei tarp savu
Parašyta 2008 vasario 05 - 12:13
Parašyta 2008 vasario 05 - 13:27
tai varysim dviese, jei niekas nesutiks.As kaip jau minejau esu uz
Parašyta 2008 vasario 05 - 13:40
ash irgi uzh... prie balto tilto krepshiu kaip tik atkreipiau demesy shy savaitgaly tushcia ir dar tinkliukai shiokie tokie bent kabo...o siaip tai manau, kad visai galim ir lauke savaitgaliais palakstyt kokioj aiksteleje (jei oro salygos palankios), juk ne cukriniai ir tikrai nesusalsim.
o tai labai naudinga plauciams. ka manot?
Parašyta 2008 vasario 05 - 14:00
Nezinau tiksliai, pasuk man vakare. Nezinau kelinta is darbo spesiu grizti.o gal nori siandien mane paimt is namu, paveziot?
Parašyta 2008 vasario 05 - 14:39
nu tik ne prie balto tiltoash irgi uzh... prie balto tilto krepshiu kaip tik atkreipiau demesy shy savaitgaly tushcia ir dar tinkliukai shiokie tokie bent kabo...o siaip tai manau, kad visai galim ir lauke savaitgaliais palakstyt kokioj aiksteleje (jei oro salygos palankios), juk ne cukriniai ir tikrai nesusalsim.
Parašyta 2008 vasario 05 - 15:00
Parašyta 2008 vasario 05 - 15:25
Jei Dionisas negales duok zinot. Del zaidimo lauke, Pilaiteje aiksteles irgi daugiau - maziau lasivos..tai varysim dviese, jei niekas nesutiks.
o gal nori siandien mane paimt is namu, paveziot?
nes drugei masinos reikia.
kitu atveju, nezinau ka daryt
Parašyta 2008 vasario 05 - 15:38
seip pas mumi nevisad susirenka, tai visai gerai kai kas anksciau atejas prisijunge.as daznai nuvaziuoju ten anksciau ir paskutinius pora kartu gavau ir su jais palost
bet siaip reikia ir juos suprast - jie irgi moka pinigus, kad visi pazaistu. na, o siaip tai manau, kad visai galim ir lauke savaitgaliais palakstyt kokioj aiksteleje (jei oro salygos palankios), juk ne cukriniai ir tikrai nesusalsim.
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0