Lietuvos autoklubų lyga
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:04
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:07
O kodel? Kodel pasijutai nereikalingas? Kas tau taip pasake? Tau tik 22 metai, turetum uz bet ka komandoje buti 100 kartu greitesnis.Neissigandau, o pasijutau tiesiog visapusiskai nenaudingas ir nereikalingas, tad ir sedejau ant suolo.
O jei rankas nuleidai...
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:10
ko cia uzsiparinai.as nesakau, kad turi tylet.priesingai.tik gal bent kartais galima netaip emocionaliai?!?O kodel? Kodel pasijutai nereikalingas? Kas tau taip pasake? Tau tik 22 metai, turetum uz bet ka komandoje buti 100 kartu greitesnis.
O jei rankas nuleidai...
krc..., matau, kad visi imam pyktis
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:13
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:14
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:18
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:19
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:23
cia as nesutinku.taskus jie daresi per mazu zmoniu klaidas, o ne per aukstus.is po kasio jie kiek imete, tai buvo arba greita ataka,arba po to kai mes mazi isileisdavom juos i bauda.tada jau danai nebepadeda ir rankos.Na kad einam visi laimet tai as neabejojiu, bet kad per varzybas is to kad tu stengiesi ir dari kazka tave dar aprekia visa gerkle ir vos ne idiotu isvadina tai atsiprasau, ne vienam tai nepatinka, is to ir isplaukia po to kad Dionisas nori pats viska padaryt. As sautinkuir nesiginciju kad be Dioniso butu sunku po krepsiu pas save ar pas preisininkus. Bet daznai akcentuoji kad dengiesi bent rnakaspakelt, o pats po krepsiu savu stovedamas ne karta net nepakelei kai prasivarineja. Reikia tikrai nusifilmuot gal ne viena varzybas o po to susest ir kiekviena panalizuot veiksma bei klaida. Per treniruotes pabandyt sukurt situacijas ir vaizdziai jas patrodyt kaip daryt, o ne kad tu staip o tu turi daryt taip, Juk ne veltui yra sakoma kad kiek kaip beskaudetu uzlipus ant greplio ta skausma suprasi tik kai pats uzlipsi ir tada jau tikrai zinosi kas tai yra.
Ir siaip aiksteleje man sestadinei labai nepatiko kai aplink sedejo kiti zmones o Dionisas reke ant visos gerkles kokie mes idiotai ir ka mes darom aikstelej, kodel mes buvom ten o ne ten kur reikejo tuo metu. Tai gal nor sviena karta atsines popieiaus ir piestuka ir nupiest kas ir kaip, ne karto to nebuvo.
Asku dabar rasau ir galvoju vel riejames ptarpusavyje, vel kazkas negerai ir pan. Gal visgi riektu visiesm biski gara nuleist ir biski pergalvot kas ir kaip. Nereik sakyt kad zmogus nesistengia jei tuo metu tau taip atrodo. Kita karta zmogus tos pacios klaidos nedarys, na o jei kartojasi tada jau negerai, arba zmogus nesupranta arba nenori suprast...
supraskim, mums uz tai niekas nemoka.mes atejom lost del to, kad mylim si sporta ir pugus.man ten visi zmones yra mieli.ir as tikrai nenoriu susipykt
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:32
Kai jus savo zmoniu nepraleidinesyt... As spesiu ir ranka pakelti ir pasoktiBet daznai akcentuoji kad dengiesi bent rnakaspakelt, o pats po krepsiu savu stovedamas ne karta net nepakelei kai prasivarineja.
Ir siaip aiksteleje man sestadinei labai nepatiko kai aplink sedejo kiti zmones o Dionisas reke ant visos gerkles kokie mes idiotai ir ka mes darom aikstelej, kodel mes buvom ten o ne ten kur reikejo tuo metu.
Tai gal nor sviena karta atsines popieiaus ir piestuka ir nupiest kas ir kaip, ne karto to nebuvo.
Nereik sakyt kad zmogus nesistengia jei tuo metu tau taip atrodo. Kita karta zmogus tos pacios klaidos nedarys, na o jei kartojasi tada jau negerai, arba zmogus nesupranta arba nenori suprast...
Ir isvis... Pas mane rungtyniu protokolas... Ar bent nutuokiat kas kiek prazangu padaret?
Ponas cibulis 1 prazanga... ir spek kokia ji ir kur...
Pas mane 3 ir visos tokios per kurias tasku nebuvo, ant vieno uzlipau kitam tvojau kad maza nepasirode
Prazangos yra viena is vietu, kuri parodo kaip tu ginies. Jei nei vienos prazangos nepadarot per graju. Tai apie kokia mes gynyba snekam?
Paimkim antai Darka. 2 prazangos ir 3 blokai. Zmogus gynesi, jei ne prazanga tai blokas. O jei nei prazangu nei bloku, nei perimtu kamuoliu
Jei nepatiko. Vadinasi bent jau kazkiek geda buvo... Kai bus geda labiau pagalvosi ir pasistengsi kas ir kaip ir rekti man nebereikes. Bet jau kaip minejau as pazadu daugiau nereksiu, vadinasi daugiau nereksiu.
Piestuka ir popieriu buvau atsineses ne karta ir ne 2. Po treniruociu, po duso, kiek kartu aiskinau ir mokiau. Ar bent karta buvai pasilikes ir klausei?
Tomaskas klause. Todel yra ir rezultatas.
Apie klaidas kurios jis nedarys... As tau per graju bent 3-4 kartus sakiau nedaryt to ar ano. O tu darei. Taip kaip turetu buti anot taves? Nenori suprasti ar nesupranta?
Ok as baigiu sia tema. Nes eilini karta matau. Kad nei vienas nepriims jokios kaltes. Visi zaide idealiai. O va balvonas dionisas tik sauke ir sauke..... As klydau ir dariau klaidu ir nuo ju nebegu. Lashas dare klaidu. Bet atvirai pasakysiu daugiau nei 2/3 jo klaidu yra jusu. Nes jis tempe jusu ruras is statistikos. Jei paso sugauti nesugebat arba patys numetat bet kur ir poto zmogus turi begti ir tiketis is auto issigreibti kamuoli. Tai jusu kalte ne jo. Jei jis persivarineja ir ji spaudzia 2 ir nei vienas nesugebat nei uztvaros padeti ar kelia uzstoti. Tai velgi, Jusu kalte. Ir nereikia lia lia.
As tikrai baigiu sia tema. Nera savigarbos ir nors tu ka. O as vairuoju puga ir zinau, kad tie kurie mate tie zino. Zek sitas gerai zaidzia
Cia siaip savimeilei pakelti !
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:39
Tarkim.Beje, dėl tavo persigalvojimo ir sugrįžimo į aikštę. Aš duodu galvą nukirst, kad tavo apsisprendimui įtaką turėjo tai, kad mes sugebėjom sustabdyt žaidimą "į vienus vartus" ir išlygint žaidimą.
Gaila bet i aikste mes su lashu gryzome po trecio kelinio siaip, kuri gavot (16:8)... Kai siknoje buvo -16.
Ir tada 3 lasho geri perdavimai ir mano 6 taskai. O poto jau ejom vel pirmyn - atgal
As pasikartosiu protokolas pas mane
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:45
Arba pasistudijuokit, kad ir sitai:
http://www.coachescl...Animations.html
O ypac sitai. As cia stoviu 4 numeriuku, o va 5 niekada nejuda taip kaip cia ir mes gauname skyle ;)
http://www.coachescl...oneDefense.html
http://www.coachescl...oneDefense.html
Šį pranešimą redagavo Dionisas: 2008 vasario 11 - 12:50
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:55
Šį pranešimą redagavo Cr: 2008 vasario 11 - 12:57
Parašyta 2008 vasario 11 - 12:57
ash pasistengciau labai atvarytO gal davai susitinkam siandien kur vakare kavos alaus isgerti? Paimsiu dar karta ta piestuka ir pabraizysiu.
Parašyta 2008 vasario 11 - 13:29
Parašyta 2008 vasario 11 - 13:38
Na aš dar noriu patikslint, tam kad būtų daugiau objektyvumo. Prieš jums įeinant į aikštę mes atlošėm atkarpą 7:0...Tarkim.
Gaila bet i aikste mes su lashu gryzome po trecio kelinio siaip, kuri gavot (16:8)... Kai siknoje buvo -16.
Ir tada 3 lasho geri perdavimai ir mano 6 taskai. O poto jau ejom vel pirmyn - atgal
As pasikartosiu protokolas pas mane
O dėl šio vakaro, tai galima kur nors, bet aš bent jau nežinau kada būsiu laisvas, tobiš po darbo reikia sulakstyt vilnius-kaunas-vilnius. Gal vistik geriau rytoj kokia 19:30 susirenkam prie vietos ir pabandom pasidėliot, nes bijau, kad šiandien vėl kokie 5 pasirodys ir tiek.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2008 vasario 11 - 13:44
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 11 - 13:56
Parašyta 2008 vasario 11 - 15:23
Parašyta 2008 vasario 11 - 15:27
nu jei sutarsit kada i kur - mumi su tomasku gal irgi tada nukeltume savo mytinga ir gal pasrodytumem manau...negu niekas siandien negali?as tai mielai sudalyvauciau.tik sakykit laika ir vieta
Parašyta 2008 vasario 11 - 15:29
tai as noriu.tad kada ir kur susitinkam kalega?Kaip noryt
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0