Lietuvos autoklubų lyga
Parašyta 2008 vasario 13 - 10:34
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold
Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"
Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas
Parašyta 2008 vasario 13 - 10:45
Ko cia pykt, nezinau ar kas cia tipa isreiske, asmenikai jokiu pykciu ner, zaista, kovota ir laimeta, nors ir sunkiai bet vistiek. Dar viena vinis i praktikos vezima.Nepykit siandien tie kas nezaidet. Tikiuosi progu tikrai dar bus.
Dekui visiems, kad ir uz nelabai grazia, ale tikrai pelnyta pergale!!!
Kas del statistikos, tai apgaulinga ji gaunasi, ir priesininkai negali ivertint, taip kad ziurint is kitos puses tas jau ner blogai. Reiktu siaip patiems zaidimo metu vest savo statistikas dar.
Parašyta 2008 vasario 13 - 11:29
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 12:00
Parašyta 2008 vasario 13 - 12:04
nu ash ir ta pastebejau - vieni vartai ...Bet siaip visumoje, tai civic klubas pagal bendra statistika, tai turejo ale mus sutriuskinti
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 12:19
Siaip idomu, kurioje vietoje ju Technine ipaisyta?nu ash ir ta pastebejau - vieni vartai ...
Parašyta 2008 vasario 13 - 12:21
musiau ji transformavosi i Benko 6 perimtus kamuolius... ;)Siaip idomu, kurioje vietoje ju Technine ipaisyta?
Nes brac uz ja 50 lt turetu sumoket
Parašyta 2008 vasario 13 - 12:56
Parašyta 2008 vasario 13 - 13:07
Parašyta 2008 vasario 13 - 13:11
todel ir sakau, kad salyginai.shiaip autobanginiai rungtynem mazhiau suzhaide. Ar jie laimes ar pralaimes priesh Subaru sekmadieny - visvien pastums mumi i trecia vieta...
o del Kauno, ash tikiu, kad jie nugales mazdas ir pakils ketvirton vieton... ;)
na, o del kauno, tai dar nezinociau uz ka statyt.butu smagu paziuret ju varzybas.
Parašyta 2008 vasario 13 - 13:15
be sito turbut negalima arne? :mad:salyginai esam antri, o kaunas paskutiniai.tai yra labaai grazu ziureti.nenustebciau, kad jie neiseitu. juk visgi toks permainingas oras... slogos,traumos visa kita
![]()
![]()
Bet kuriuo atveju su pergale
Parašyta 2008 vasario 13 - 13:20
As pasuoju.. Visam savaitgaliui isvykes busiu..BUTU LABAI NAUDINGA SUSIRINKT IR PAZHIURET I ABU BUSIMUS PRIESHININKUS
tik va tas ilgasis savaitgalis... Kas gales?
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 14:41
Cr tu nepyk... Mes bandom netiesiogiai jums sportinio pykcio ipusti. Nes istikruju geda, kai pas jus del slogu, remontu ar dar kokiu isvedziojimu nesugeba susirinkti visi ir gaunat -40be sito turbut negalima arne? :mad:
salyginai esam antri, o kaunas paskutiniai.tai yra labaai grazu ziureti.nenustebciau, kad jie neiseitu. juk visgi toks permainingas oras... slogos,traumos visa kita![]()
![]()
Bet kuriuo atveju su pergale![]()
Parašyta 2008 vasario 13 - 14:45
Bet kuriuo atveju su pergale
Cr tu nepyk... Mes bandom netiesiogiai jums sportinio pykcio ipusti. Nes istikruju geda, kai pas jus del slogu, remontu ar dar kokiu isvedziojimu nesugeba susirinkti visi ir gaunat -40
Na nepykstu, bet jau uzkniso vien ta pati tema Vilnius-Kaunas. Gavom tai gavom gedingai ir tai pripazinom. Manau visi pirmadieni isvadas jau padare ir stengsimes realibituotis pries visus. taip kad pamirskim visa tai. O sportinio pykcio yra pakankamai, tik kad per varzybas kazkodel daugeliui kojos pradeda drebeti
Zodziu sekmes abiejoms komandoms. Geriau mirsim, bet nepasiduosim
Svečias_erikas(ege)_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 14:48
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 14:48
Parašyta 2008 vasario 13 - 15:14
Viskas narmaliai. Čia daugiau mažiau fignia. Bet va kur jūsų techninė pražanga ir tada kokiu pagrindu mes dvi baudas metėmgal jum lapa iteikt i dantis kad neverkslentumet,ne as statistika pildau per runktynes o sekretoriatas,ka suraso ant lapo ta ir suvedu i interneta,o del mano perimtu tai jau tikrai ne briedas kiek is jusu ranku buvo iskrapstyta kamuoliu mano rankomis vien antroj dali varzybu 4 peremiau,jei save tik ziurit,tai ir ziurekit, o ne kitus,viskas yra suvedama taip kaip man pateikia sekretoriatas,ir bandit kaltint mane tai jau cia apsurdas visiskas,dar jei butume is paskutiniu dvieju metimu pataike viena is po kasio ir laimeja,tai manau pas jus isvis uzvirtu geros diskusijos,del asisto tai bent isisvaizduojat kaip jis skaiciujams?! jei ne tai tada ir nepredekit diskutuot.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 15:16
Nus gi tu nepykgal jum lapa iteikt i dantis kad neverkslentumet,ne as statistika pildau per runktynes o sekretoriatas,ka suraso ant lapo ta ir suvedu i interneta,o del mano perimtu tai jau tikrai ne briedas kiek is jusu ranku buvo iskrapstyta kamuoliu mano rankomis vien antroj dali varzybu 4 peremiau,jei save tik ziurit,tai ir ziurekit, o ne kitus,viskas yra suvedama taip kaip man pateikia sekretoriatas,ir bandit kaltint mane tai jau cia apsurdas visiskas,dar jei butume is paskutiniu dvieju metimu pataike viena is po kasio ir laimeja,tai manau pas jus isvis uzvirtu geros diskusijos,del asisto tai bent isisvaizduojat kaip jis skaiciujams?! jei ne tai tada ir nepredekit diskutuot.
P.S. Jei jau taip ;) Tai supraskit, kad isprovokuotos prazangos yra netik tos, kai tu baudas stoji mesti:) O ir tos kurias gauna persivarant, ar kamuoli atkovojant
P.S.S. Nugi nugi papasakok kaip skaiciuojamas asistas? Asistas neskaiciuojamas tik tada, jeigu zaidejas atliko koki manevra sudauziant i zeme?
Asistas skaiciuojamas tik tada, jeigu po perdavimo zaidejas ne atlikdamas tam tikro judesio atlieka taiklu metima. Taciau jei pasas eina per visa aikste, o poto yra daromas judesis kad ir sutrenkiant kamuoli, vistiek yra asistas
Neskaiciuojamas, jeigu zaidejas gavo pasa, pasivare 2 metrus ir pasokes mete, arba atlikti dvizingsniui ar kitam manevrui yra padaroma papildomu judesiu.
Ar as klystu?
Šį pranešimą redagavo Dionisas: 2008 vasario 13 - 15:20
Svečias_Dionisas_*
Parašyta 2008 vasario 13 - 15:24
Šį pranešimą redagavo Dionisas: 2008 vasario 13 - 15:27
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0