Fotokonkursų taisykės
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 11:15
Del esminiu punktu bent jau man klausimu nekyla, taciau noreciau pasiulyti (sau ta jau leidau ) itraukti papildoma punkta i busimu fotokonkursu taisykles:
Nuotraukos, dalyvavusios praeituose Peugeot klubo konkursuose ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
Mano galva, siekiant skatinti konkursantus ieskoti nauju kadru, sis punktas yra butinas.
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 11:47
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 11:50
#4 Svečias_Kursis_*
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 12:47
#5 Svečias_rally69_*
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 12:52
sitas puktas apima ir tai, jei juos nedalyvavo konkurse nes buvo, pvz:. "ne mano pezas" ir pns. ?Nuotraukos,... ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
#6 Svečias_ato_*
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 12:53
ieshkai priekabiu?sitas puktas apima ir tai, jei juos nedalyvavo konkurse nes buvo, pvz:. "ne mano pezas" ir pns. ?Nuotraukos,... ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
#7 Svečias_rally69_*
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 12:58
nu ne. bandau "i" susidelioti.ieshkai priekabiu?
sitas puktas apima ir tai, jei juos nedalyvavo konkurse nes buvo, pvz:. "ne mano pezas" ir pns. ?Nuotraukos,... ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 13:00
sorry, taciau "mano" yra absoliutus nesusipratimassitas puktas apima ir tai, jei juos nedalyvavo konkurse nes buvo, pvz:. "ne mano pezas" ir pns. ?
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 14:17
Kad nebutu as maciau, as girdejau, as supratau, indedu pilna siulomu taisykliu radakcijos varianta:sitas puktas apima ir tai, jei juos nedalyvavo konkurse nes buvo, pvz:. "ne mano pezas" ir pns. ?
Konkursui pateikiama tik 1 (viena), būtinai sava (nuosava) nuotrauka;
Nuotraukos, dalyvavusios praeituose konkursuose ar pateiktos kaip konkurso temos iliustracija, konkurse nedalyvauja;
Nuotraukos dydis: ilgiausia kraštinė max 800 taškų;
Nuotraukos, neatitinkančios taisyklių konkurse nedalyvauja;
Konkurso organizatorių darbai konkurse nedalyvauja;
Savo darbų konkurso dalyviai balais nevertina;
Nuotraukas dedame iki ... 24:00; (pageidautina, kad konkurso trukmė apimtų du savaitgalius)
Balsuojame: nuo ... iki ... imtinai;
Laimėtojas organizuoja kitą konkursą.
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 14:34
#11 Svečias_Geeras_*
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 14:48
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 15:19
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 15:59
kadangi tai yra pugu forumas siulau butent uzsiciklinti ant peugeotIr jei tai yra foto konkursas siulyciau neuzsiciklinti ant Peugeot.
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:03
Kadangi tai yra FOTO konkursas primygtinai siulau neuzsiciklinti ant Peugeotkadangi tai yra pugu forumas siulau butent uzsiciklinti ant peugeot
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:08
tai tikrai....Kadangi tai yra FOTO konkursas primygtinai siulau neuzsiciklinti ant Peugeot
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:12
O as kaip ir pbg irgi noreciau kad "Peugeot Klubo Foto konkursas" butu bent kiek susijes su peugeot
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:14
tai jis ir bus ben kiek susijes, nes dalyvauja tik peugeot klubo nariai.... ir nesvarbu ka jie fotografuoja....butu bent kiek susijes su peugeot
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:22
Na, niekur gi neuzsiminta (na gal keliuose pirmuosiuose konkursuose), jog fotografuojamas objektas butinai privalomai turi buti _nuosavas_ . Mano galva, tas Peugeot gali buti tiek Peugeot muliazas, tiek zaisline masinele, tiek dviratis ar motoroleris....galu gale manau niekas nepriestaraus, jei tas Peugeot bus geltonu "skysciu" ant sniego israsytas ar danguje pagauti debesys, panasus i logotipe esanti liuta....free your mindir nuotraukoje nebutinai Peugeot... naas Jums prijauciu, bet turiu tik citrona
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:23
ai dzin, bet bent mano balso tokios foto negaustai jis ir bus ben kiek susijes, nes dalyvauja tik peugeot klubo nariai.... ir nesvarbu ka jie fotografuoja....
Parašyta 2007 lapkričio 30 - 16:55
tai ir prades visi det is archyvu. o fotokonkursas, mano kuklia nuomone, turetu tureti tokias uzduotis, kad reiketu imti i rankas fotika ir eiti fotkinti ;)tai jis ir bus ben kiek susijes, nes dalyvauja tik peugeot klubo nariai.... ir nesvarbu ka jie fotografuoja....
o kas link pugu tai aroone labai gerai parase apie simbolius
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0