Aciu visiems uz pagalba. Radau pirkti remkomplekta (2 manzetai, atraminis ziedelis ir metaline tarpine) klausimo kaina 5eur ir slogos pas liuta kaip nebuve.
na puiku girdeti,ismatavimus buciau daves gumu,jei butum paskambines,nesedziu as prie kompo valandomis,darbu,reikalu pilna.Suprask toki dalyka kad kuro slegio reguliatoriu jei ir nuemei reikia praplauti ultragarse jei su sieteliu ir be,vienareiksmiai,bent pas mane toks "priejimas" prie kuro aparaturos,kadangi tai ne juokai,menkiausia siukslyte ir amen reguliatoriui,ar purkstukam(cia daugiau denso liecia)
Jei kazkas gali pagelbeti tai puiku. Domina koks manzeto storis ir diametras.
P.S. buvau tanagroj tai ant naujo reguliatoriaus yra tik vienas manzetas paciame gale...
tanagroje nerasi,o jei ir rasi,guma gali buti neatspari dyzelinui,ji tiesiog isbringsta,kuro sistemos gumos man rodos kadzkokia chemiska ar tehnine guma speciali.O patikrint galima paprastai,imerki 5 min i dyzelina ir ziuri ar tepa juodai pirstus,tokia guma tik oro sistemoms bei vandens,hanzaflexas nebloga imone ten pasirinkimas geras hidraulikai,pneumatikai...
Šį pranešimą redagavo Ramus: 2015 vasario 27 - 07:14