Peršokti prie turinio

Nuotrauka

klausimelis del civilinio atsakomybės draudimo?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 385

#241 Svečias_Tuginis_*

Svečias_Tuginis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 28 - 09:24

Sveiki reikia draudimo kubatura 1.6 dokuose,nors istikro 1.8 benzas. Amzius 22m Turejau eismo iviki pries 2metus Ka galetumete pasiuliti? <_<
  • 0

#242 Svečias_Spree_*

Svečias_Spree_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 28 - 13:41

bus kaskur apie 500-600 lt,(Baltic Polis ir kitos sudinos konyoros)Apie LD net nesvajok,man 26 kubatura 2L uzsiprase 600,BalticPolis nepilnai 400,pritruko puse metu iki 7 metu stazo,butu buve 250LT.
  • 0

#243 Svečias_Tuginis_*

Svečias_Tuginis_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 08:03

Man menesiui IF'e uzprase 140 lt ziauru. Velniop reikes ant tevuko perrasyt masiniuka
  • 0

#244 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 08:07

Man menesiui IF'e uzprase 140 lt ziauru. Velniop reikes ant tevuko perrasyt masiniuka

IF'as gi gyvena ne šitoj erdvės dimensijoj - kreipkis į normalius draudikus... ^_^
  • 0

#245 Svečias_Sliekas_*

Svečias_Sliekas_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 08:47

turiu tauragej pazystama mergaite kuri dirba draudime, tai man be 25 m., su avarija pries pusmeti, padaro 20% nuolaida ir suraso taip, kad gavosi 380 Lt metams ^_^ LD be avarijos man siule uz 600-700.. :ph34r:
  • 0

#246 Samadielka

Samadielka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 605 V6 3.0 24V '98

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 09:33

Draudziausi Seesam draudime: variklis - 3.0 litrai, amžius - iki 25 m (jiems nesvarbu, svarbu stažas virš 5 m) eismo įvykių nėra. (nors nieko neklausė) kaina - 310 lt
  • 0
15 granionų stakanų variklis, 24 kažkokių navarotų, bėgiai persijungia patys

#247 Svečias_WOVA_*

Svečias_WOVA_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 10:05

As pries men draudziau savo 3.0 l Baltic Polis, kastavo 300 Lt :beer: Nesuprantu tu kurie draudziasi Lietuvos draudime, na nebent neturi kur pinigu det. Pas juos te dvigubos kainos, o salygos auto ivykio metu praktiskai tos pacios.
  • 0

#248 Ramunas

Ramunas

Sisteminis blokas

• Senbuviai
  • Automobilis:pimpe prailgintuvas

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 10:44

BTA internete paskaiciavus drugei 254... Ramunc
  • 0
Iš kliento medžiagų nemokamai aplaistau gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitokias šventes

#249 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 10:49

Nesuprantu tu kurie draudziasi Lietuvos draudime, na nebent neturi kur pinigu det. Pas juos te dvigubos kainos, o salygos auto ivykio metu praktiskai tos pacios.

Seniems klientams, pažįstami agentai etc. padaro realias kainas. Pvz. bendradarbis džiaugias - bene 10m. viską pas juos draudžiasi, ir nepermoka.
Bet kaip jie naujus klientus (ir be blato) prisivilioja - neįsivaizduoju...
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#250 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 15:52

Seniems klientams, pažįstami agentai etc. padaro realias kainas. Pvz. bendradarbis džiaugias - bene 10m. viską pas juos draudžiasi, ir nepermoka.
Bet kaip jie naujus klientus (ir be blato) prisivilioja - neįsivaizduoju...

nuo kiek metu skaitos senas klientas? maniske savo 106 draude du metus is eiles ir vis imoka didejo. Pernai buvo uz dyzeliuka iki 1.4 kubaturos 249 Lt. (vieta-Kaunas), siemet paskambino (o tai jau butu treti metai) ir kadangi pavyzdinga kliente, avariju neturejo - super geras pasiulymas su nuolaida - 340 Lt. Ka jie visai isprotejo??? Teko pakeisti draudima i palankesnes piniginei salygas
  • 0
Roots to roots

#251 Maskolis

Maskolis
  • Senbuviai
  • Automobilis:SEAT Alhambra, Ford C-Max, Peugeot 406 Break 2.0HDi '00 (parduotas Juodulys)

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 20:07

Nujo... Esminis terminas mano žinutėje turbūt turėjo būti "pažįstami agentai". Beje, tik įvedus civilinį draudimą, pirmais metais būtent LD draudžiausi. Tada kainos pas visus panašios buvo.
  • 0
NuotraukaKaukė juodas garvežys, Meilę nuvežė tolyn...

#252 Svečias_HDI_*

Svečias_HDI_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 29 - 22:53

Jus man paaiskinkite koks skirtumas kur tu busi apsidraudes, juk cia civilinis draudimas ir pinigu ieskotis ne jums reikes, o tik tam i kuri ilekete. O del LD tai kainos ziaurios mano abu pugai ten tik kasko apsidrausti, o civilini kazkokioje sharaskino kontoroje uz auto po 220lt, o LD buciau uz viena paklojes apie 430lt.
  • 0

#253 Svečias_spirgiz_*

Svečias_spirgiz_*
  • Svečiai

Parašyta 2006 rugsėjo 30 - 10:51

vakar apsidraudziau ERGO draudime. kaina 250 Lt variklis - 1.6 stazas - 5 m. amzius 23 m. registracija panevezys manau visai pigiai isejo :)
  • 0

#254 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2006 gruodžio 12 - 10:07

Pries sawaite gawau is Lietuvos draudimo laiska su pasiulymu apsidrausti masina,bo mano draudimas baigiasi 12-31.Kadangi pas juos jau keli metai,be awariju(is mano puses),tai siulo metams uz 166lt.Pinigai i-netu,polisa atsius pastu. Buwo daug kalbu,kad l.brangs draudimas,o man pries metus jis kainawo netgi brangiau,nei dabar.Kokias kainas dabar siulo kitos,rimtos bendrowes ir kolegos draudziate sawo ratus?
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#255 antanukas

antanukas
  • Nariai
  • Vieta:Kėdainiai
  • Automobilis:607 2,2 HDI, 607 2.7 HDI

Parašyta 2006 gruodžio 12 - 10:20

Pries sawaite gawau is Lietuvos draudimo laiska su pasiulymu apsidrausti masina,bo mano draudimas baigiasi 12-31.Kadangi pas juos jau keli metai,be awariju(is mano puses),tai siulo metams uz 166lt.Pinigai i-netu,polisa atsius pastu.
Buwo daug kalbu,kad l.brangs draudimas,o man pries metus jis kainawo netgi brangiau,nei dabar.Kokias kainas dabar siulo kitos,rimtos bendrowes ir kolegos draudziate sawo ratus?

Kas metuose(>25) tai draudimas tiems tiktai kito nezymiai, nors pries metus mokejau 238lt cia lietuvos draudime, o uzvakar nuejau ir paskaiciavo 288 lt, bet pagrasinau, kad iseisiu pas konkurentus tai padare uz 243lt, dar ir kasko normalia kaina pasiule. :beer:
  • 0

Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..

#256 arthuras

arthuras
  • Senbuviai
  • Vieta:Marijos žemė
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI SW+Citroen C3 1.4 i

Parašyta 2006 gruodžio 12 - 11:28

Pries sawaite gawau is Lietuvos draudimo laiska su pasiulymu apsidrausti masina,bo mano draudimas baigiasi 12-31.Kadangi pas juos jau keli metai,be awariju(is mano puses),tai siulo metams uz 166lt.Pinigai i-netu,polisa atsius pastu.
Buwo daug kalbu,kad l.brangs draudimas,o man pries metus jis kainawo netgi brangiau,nei dabar.Kokias kainas dabar siulo kitos,rimtos bendrowes ir kolegos draudziate sawo ratus?

O kur veiksmas rituliuojasi?
  • 0
arthuras

Nuotrauka

#257 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2006 gruodžio 12 - 12:02

Mazeikiuose,bet tai ne esme,nes pasiulyma gawau pastu.Manau,kad jokio skirtumo,kur gyweni.Jie ten paskaiciawe su 5proc. nuolaida.Reik nuwaryt tiesiai pas draudikus,ka jie gywai pasiulys
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#258 arthuras

arthuras
  • Senbuviai
  • Vieta:Marijos žemė
  • Automobilis:Peugeot 407 2.0 HDI SW+Citroen C3 1.4 i

Parašyta 2006 gruodžio 12 - 12:29

Mazeikiuose,bet tai ne esme,nes pasiulyma gawau pastu.Manau,kad jokio skirtumo,kur gyweni.Jie ten paskaiciawe su 5proc. nuolaida.Reik nuwaryt tiesiai pas draudikus,ka jie gywai pasiulys

Siaip per brokerius geriausia, nes jie gali pasiulyti is keliu kompaniju.
Komisiniai - draudimo kompanijos suma "-" brokerio procentai, o ne atvirksciai kaip manoma.
Nors visokiu brokeriu yra ant Marijos zemes.
Tad ....
  • 0
arthuras

Nuotrauka

#259 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Parašyta 2007 sausio 14 - 19:21

Pradėjo slinkti negeros žinios, jog ženkliai brangiau po naujų teks draustis civiline atsakomybe. Ne tiksliais duomenimis, pažystama už savo colt (1,4 ar 1,6, nepamenu) sumokėjo virš 500 pinigų PZU Lietuva kompanijai. Autoįvykių neturėjo. Amžius ir stažas- pagarbūs. Šį kart būtų tikrai malonu, jei kas nors paneigtų tai. Nesupykčiau.
  • 0
... labai piktas diedas...

#260 frostas

frostas
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevezys
  • Automobilis:f48 verso s

Parašyta 2007 sausio 15 - 07:10

sausio 5d pirktas draudimas pnvz su 1m vairavimo stazu kainavo 280Lt. cia pabrango?
  • 0
baltukas Yeti, 2014m. gimimo

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0