Nesigincisiu. Taip man draugas sake... Matyt blogai paskaiciavo...Parodyk man prasau degaline baltarusijoje, kur uz litra 95 benzo praso tavo nurodyta kaina pastatysiu alaus
Šį pranešimą redagavo Romikaz: 2010 sausio 20 - 09:30
Parašyta 2010 sausio 20 - 09:29
Nesigincisiu. Taip man draugas sake... Matyt blogai paskaiciavo...Parodyk man prasau degaline baltarusijoje, kur uz litra 95 benzo praso tavo nurodyta kaina pastatysiu alaus
Šį pranešimą redagavo Romikaz: 2010 sausio 20 - 09:30
Parašyta 2010 sausio 20 - 10:09
Parašyta 2010 sausio 20 - 10:34
Palauk, dar tau įrodys, kad pas mus didesnė kainaVakar lenkuose uzsipyliau dyzkuro po 4.26 Zloto uz litra. O maniau, kad pas mus aukstos kainos...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2010 sausio 20 - 19:34
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 sausio 20 - 20:05
nu bulbasai sluoja aikstelese pezus ir citrinas HDi, tai turbut nusipirke neziuri kaip i eksponata o eksplotuoja, ir ju nepirktu jai jau taip baisiai gestu nuo ju kuroBY kainos skirtinguose vietose labai skiriasi, MInske ir uz minsko kainos irgi stipriai skirias, taigi kai buvau gruodzio pirmoi pusei preitais metyais dyzelis ne minske kainavo 1.6 uz litra. Nerekomenduociau pilti degalu is tenai, vietiniai irgi neperka visokiu HDI TDI, sefa jau karta teko partraukti uzsipylus benzo, padejo tik kuro sistemos pravalymas. Aisku teko ne karta piltis degalu,bet ben tuo nepiktnaudziauju. Trauka skiriasi su vietiniu kuru ir lietuvisku ir degalu sanaudos skiriasi, ne BY naudai. Na gal su sena masina to ir nesijaustu...
Parašyta 2010 sausio 20 - 20:08
Nuo pernai metu pirmos puses degalai BY brango, jei neklystu berods du kartus.BY kainos skirtinguose vietose labai skiriasi, MInske ir uz minsko kainos irgi stipriai skirias, taigi kai buvau gruodzio pirmoi pusei preitais metyais dyzelis ne minske kainavo 1.6 uz litra. Nerekomenduociau pilti degalu is tenai, vietiniai irgi neperka visokiu HDI TDI, sefa jau karta teko partraukti uzsipylus benzo, padejo tik kuro sistemos pravalymas. Aisku teko ne karta piltis degalu,bet ben tuo nepiktnaudziauju. Trauka skiriasi su vietiniu kuru ir lietuvisku ir degalu sanaudos skiriasi, ne BY naudai. Na gal su sena masina to ir nesijaustu...
Parašyta 2010 sausio 20 - 22:53
Brango ar nea, man neidomu, as rasiau kiek kainano 2009 metu gruodzio pradzioi litras dyzelino, kaina litro buvo 1900BYR, as neprasau, kad tiketum, as irgi ne viena ir ne du ten pazystuNuo pernai metu pirmos puses degalai BY brango, jei neklystu berods du kartus.
O cia amzina diskusija prasides apie tuos degalus. Bet ten irgi zmones gyvena ir su normaliom masinom vazineja... ir su senais dyzeliais ir su common rail sistemom ir su pompe duse ir is pazistamu niekas rimtu problemu su varikliais neturejo, o pazistu tikrai ne viena 10 is ten. Taip kad nezinau ar cia tiket tavim ar nea...
Šį pranešimą redagavo Francis: 2010 sausio 20 - 23:00
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 sausio 20 - 23:03
Sioj situacijoj wikis atrodo labiau patikimas saltinisBrango ar nea, man neidomu, as rasiau kiek kainano 2009 metu gruodzio pradzioi litras dyzelino, kaina litro buvo 1900BYR, as neprasau, kad tiketum, as irgi ne viena ir ne du ten pazystuNuo pernai metu pirmos puses degalai BY brango, jei neklystu berods du kartus.
O cia amzina diskusija prasides apie tuos degalus. Bet ten irgi zmones gyvena ir su normaliom masinom vazineja... ir su senais dyzeliais ir su common rail sistemom ir su pompe duse ir is pazistamu niekas rimtu problemu su varikliais neturejo, o pazistu tikrai ne viena 10 is ten. Taip kad nezinau ar cia tiket tavim ar nea...
Parašyta 2010 sausio 20 - 23:28
Patikimas ar nea manes nelabai jaudina, bet kainos ir neparase, o as parasiau, as pasakyciau, kad ten per preitus metus kainos nukrito dvigubai, o buvo vienu metu brangesni degalai negu LT. Na vietiniai nelabai pataria piltis vietiniu degalu, o tu hdi ir thi palyginus su LT labai nedaug vazinejas.Sioj situacijoj wikis atrodo labiau patikimas saltinis
Brango ar nea, man neidomu, as rasiau kiek kainano 2009 metu gruodzio pradzioi litras dyzelino, kaina litro buvo 1900BYR, as neprasau, kad tiketum, as irgi ne viena ir ne du ten pazystuNuo pernai metu pirmos puses degalai BY brango, jei neklystu berods du kartus.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2010 sausio 20 - 23:28
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 sausio 20 - 23:55
Šį pranešimą redagavo wikkys: 2010 sausio 21 - 00:10
Parašyta 2010 sausio 21 - 19:31
tai dzyelis 1.86 lito kainuoja, pakilo tik 20 centu nuo gruodzio menesio, beje cia kainos Minske ?Franci, kainas rasiau pora postu auksciau.
Na, bet man gi nesunku parasytu ir dar karta
Kainas rasau vietine valiuta (nes taip esu pas save pazymejes, nes visados perku vietine valiuta).
Dyzelis - 2220 blr rubliu
A92 - 2470 blr rubliu
A95 - 2780 blr rubliu.
p.s. i litus, dolerius ar eurus galite issiverst patys. Ant savaitgalio galesiu pranest kainas ir USD ir EUR.
p.p.s. kaina per pernai puse metu tikrai kylo, pries vasara dyzelis kainavo 19xx rubliu, vasaros gale - 2020, ant rudens - 2220. Taip sutinku, kad buvo momentas, kai BY kaina buvo siek tiek didesne nei LT. Nezinia kaip bus toliau, nes nuo sausio 1d. 2010m. BY 9% padidino akciza benzinui, dyzelinui ir dujoms. Kaip sako Belneftechim atstovai, kolkas kainu degalinese neplanuojama kelt.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2010 sausio 26 - 17:22
Cia kainos is keliu degaliniu pasienio ruoze, kainos vienodos.tai dzyelis 1.86 lito kainuoja, pakilo tik 20 centu nuo gruodzio menesio, beje cia kainos Minske ?
Parašyta 2010 sausio 30 - 14:52
Parašyta 2010 sausio 30 - 15:24
O tai ka bekalbetum pries kelis metus kai as dyzelino kainavo ~4.5ltKAINAS apibūdinčiau vienu žodžiu - ŽIAURIOS
Tie, kas reguliuoja tas kainas, visai nesistengia atsižvelgti, kiek Lietuvoje uždirba paprastas žmogus, o čia vienas svarbiausių aspektų.. Vagys turbūt pažiūrėjo, kad pelno mažiau nei pernai, tai ir sugalvojo kelt kainas.
Nebūtų lietuviai, jei nepasipelnytų iš brolių savataučių
ALGA TURI BŪTI TOKIA, IŠ KURIOS BŪTŲ GALIMA IR PASITAUPYTI, O NE VIEN TIK SUSIMOKĖTI UŽ BŪSTĄ, MAISTĄ IR KURĄ...
Ką jau kalbėti apie pramogas ar kokias keliones su šeima, draugais ir pan.
Parašyta 2010 sausio 30 - 19:37
tada šiek tiek ir pajamos skyrės, taigi gaunasi daug maž ant to pačioO tai ka bekalbetum pries kelis metus kai as dyzelinoKAINAS apibūdinčiau vienu žodžiu - ŽIAURIOS
Tie, kas reguliuoja tas kainas, visai nesistengia atsižvelgti, kiek Lietuvoje uždirba paprastas žmogus, o čia vienas svarbiausių aspektų.. Vagys turbūt pažiūrėjo, kad pelno mažiau nei pernai, tai ir sugalvojo kelt kainas.
ALGA TURI BŪTI TOKIA, IŠ KURIOS BŪTŲ GALIMA IR PASITAUPYTI, O NE VIEN TIK SUSIMOKĖTI UŽ BŪSTĄ, MAISTĄ IR KURĄ...
Parašyta 2010 sausio 30 - 20:42
Jei ziurint Lietuvos mastu, tai tu teisus, bet kitiem ir per krize pajamos padidejatada šiek tiek ir pajamos skyrės, taigi gaunasi daug maž ant to pačio
Parašyta 2010 sausio 31 - 00:32
O ką čia bekalbėti.. Kaip dyzelinas 4,50 lt už litrą buvo nesąmonė, taip ir dabartinė 3,40 lito dar tebėra nesąmonėO tai ka bekalbetum pries kelis metus kai as dyzelino kainavo ~4.5ltKAINAS apibūdinčiau vienu žodžiu - ŽIAURIOS
Parašyta 2010 sausio 31 - 08:31
tai gal tamsta bankrotus administruojanchioj imonej dirbi? Anstoliu kontoroj? Ar kokioj nabashnikeliu laidojimo kontoroj, kad, kai kitiems blogai - "kai kam" gerai?Jei ziurint Lietuvos mastu, tai tu teisus, bet kitiem ir per krize pajamos padideja
Šį pranešimą redagavo Alba: 2010 sausio 31 - 08:34
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0