Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kaip jum šių metų kuro kainos?

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 998

#961 mindzis

mindzis
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:peugeot 307 2.0 79kw

Parašyta 2014 vasario 24 - 22:23

dabar kol turiu svieziai pirkta peziuka, tai pirma karta pyliau visa baka lukoilo. antra ir trecia karta pyliau po pilna baka statoilo. sunku ka lyginti, nes per ta laikotarpi oru salygos keitesi n kartu. bet greiciausiai grysiu prie lukoilo. ten ir i kortele ikrenta centu ir kaip visada nors ir keliais ct pigiau, ypac kai pilu po pilna baka. ir siaip mano pastebejimai, kad lukoile pila kura saziningiausiai.
  • 0
Virinu saslykines: paprastas ir kalviskas, su orkaite ar rukykla. Taip pat dedu mechanizmus, saslykai patys iskepa, nereikia vartyti. Ivairus kalviski ar paprasti metalo darbai. 8 602 52 669 visa Lietuva (jei rimtas darbas).

#962 Roliskk

Roliskk
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2014 vasario 24 - 22:39

dabar kol turiu svieziai pirkta peziuka, tai pirma karta pyliau visa baka lukoilo. antra ir trecia karta pyliau po pilna baka statoilo. sunku ka lyginti, nes per ta laikotarpi oru salygos keitesi n kartu. bet greiciausiai grysiu prie lukoilo. ten ir i kortele ikrenta centu ir kaip visada nors ir keliais ct pigiau, ypac kai pilu po pilna baka.

ir siaip mano pastebejimai, kad lukoile pila kura saziningiausiai.

Pas mane irgi tas įprotis dar nuo dujų likęs piltis po pilną. Ale skausmingai vienok :)
  • 0

#963 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2014 vasario 24 - 23:33

ash ta pastebejau irgi, kad su lukoiliniu kuru daugiau nuvazhiuoju.
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#964 Roliskk

Roliskk
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 607

Parašyta 2014 vasario 25 - 19:19

norintiems pigiau važinėti http://e.saurida.lt/...e=account/login
Bandau, Žiūrėsiu kaip jų kuras. O gal kas naudojasi?
  • 0

#965 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai
  • Vieta:Beveik Kaunas, Veiveriai
  • Automobilis:Peugeot 1007 1.6 80kW

Parašyta 2014 vasario 25 - 19:40

Opa. Geras variantas. uzsipyldei kortele litrais ir piliesi. Jauciu reiks megint.
  • 0

#966 mindzis

mindzis
  • Forumo naujokai
  • Automobilis:peugeot 307 2.0 79kw

Parašyta 2014 vasario 25 - 21:16

gaila saurida nepakeliui man :). ir jauciu klp viena tik tera - minijos gatvej.
  • 0
Virinu saslykines: paprastas ir kalviskas, su orkaite ar rukykla. Taip pat dedu mechanizmus, saslykai patys iskepa, nereikia vartyti. Ivairus kalviski ar paprasti metalo darbai. 8 602 52 669 visa Lietuva (jei rimtas darbas).

#967 scorpio1991

scorpio1991
  • Senbuviai
  • Vieta:Beveik Kaunas, Veiveriai
  • Automobilis:Peugeot 1007 1.6 80kW

Parašyta 2014 vasario 25 - 22:19

Siaip idomu kaip ten ta saliarko kokia, reiks megint koki 50l pasiimt pradziai, bet visgi is Mazeikiu, tai gal turetu but gera.
  • 0

#968 evbi

evbi
  • Senbuviai
  • Automobilis:Audi A6, Peugeot 406

Parašyta 2014 vasario 25 - 22:36

O man geriausias ruskinis :) kazhkaip su juo trauka geresne pasidaro :)
P.S. Kai visur lt statoile dyzelis po 4,58 siluteje pa stevus pastoviai kazhkodel po 2,35-2,38 lt. D

radai kuo girtis :doh:

Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle :) Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? :) Ar čia "ale" valstybę remi? :)

Šį pranešimą redagavo evbi: 2014 vasario 25 - 22:39

• 0

#969 Linas

Linas
  • Senbuviai
  • Vieta:Žagarė - Šiauliai - Merkinė
  • Automobilis:Peugeot 307SW 2ltr HSI 79kw 2003m.

Parašyta 2014 vasario 26 - 07:01

P.S. Kai visur lt statoile dyzelis po 4,58 siluteje pa stevus pastoviai kazhkodel po 2,35-2,38 lt. D

Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle :) Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? :) Ar čia "ale" valstybę remi? :)

kokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.
  • 0

ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.

ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG 

ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.

ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.

Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros

#970 GEx2

GEx2
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 206 S16

Parašyta 2014 vasario 26 - 10:25

Pas mane prie pat namu saurida, tai pagrinde ten ir piluos. Na tikrai nepastebejau, kad kuras kazkuo prastesnis butu :)
Pildavausi tiek dyzeli kol turejau, ir dabar benzina :)
  • 0

#971 evbi

evbi
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 10:30

kokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.

Jei objektyviai, tai tokį patį komentarą galėjai parašyti jau po Francio atsakymo Kokonui ("rado kuo girtis"). Man tiesiog nepatinka pasikėlę žmonės, kažką bandantys pavaizduoti, bet nesugebantys pagrįsti savo teiginių, todėl ir komentuoju :)
  • 0

#972 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2014 vasario 26 - 10:53

Jei objektyviai, tai tokį patį komentarą galėjai parašyti jau po Francio atsakymo Kokonui ("rado kuo girtis"). Man tiesiog nepatinka pasikėlę žmonės, kažką bandantys pavaizduoti, bet nesugebantys pagrįsti savo teiginių, todėl ir komentuoju :)

O ar galėtum tamsta pagrįsti savo teiginius? Nes aš tikrai piluosi Statoile ir norėčiau sužinoti kodėl turėčiau ten nebesilankyti.
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#973 evbi

evbi
  • Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 11:36

O ar galėtum tamsta pagrįsti savo teiginius? Nes aš tikrai piluosi Statoile ir norėčiau sužinoti kodėl turėčiau ten nebesilankyti.

Lyg ir pagrindžiau, bet pasikartosiu:

1) aukščiausia kuro kaina, nors tiek iš pačio, tiek iš pažįstamų patirties kokybinių skirtumų (pvz., lyginant su Lukoil) važiuojant nepastebėta, toliau su tuo pačiu kiekiu taip pat nenuvažiuota;
2) kartas nuo karto pilu kurą ne tik į baką, bet ir į permatomas plastikines talpas (10-20 l). Kiek esu pastebėjęs, pvz., Lukoile pila tiksliausiai, tuo tarpu Statoile ir kai kuriose kitose degalinėse vis pasitaiko tam tikrų paklaidų, žinoma, degalinės naudai;
3) paini kainodara, verčianti klientus sukti galvą, ar kuro kaina informaciniame stende sutaps su faktine
4) esu keletą kartų apgautas, atiduodant grąžą (aišku, čia gal vienetiniai atvejai ir mažai kamn pasitaiko, todėl viso tinklo dėl to nekaltinu);
5) Lukoilo nuolaidų kortelė generuoja didesnę nuolaidą, plius kaupiasi pinigėliai joje.

Minėtos priežastys lėmė, jog per paskutinius kelis metus Statoile esu buvęs gal du kartus "iš reikalo". Žodžiu, realiai nematau nei vienos rimtos priežasties, kodėl turėčiau piltis pas juos ir permokėti. Užtenka palyginti Statoilo kuro kainas Norvegijoje ir Lietuvoje, viskas pasidaro aišku, kuo jie šitą rinką laiko. Panašiai kaip skandinavų šūdbankiai, užsikėlę nerealius antkainius ir imantys komisinius už kiekvieną judesį.

Statoilo mylėtojai man primena Omnitelio vartotojus (ypač ankstesniais laikais), kai jie minėtam nesąžiningiausiam operatoriui gerokai permokėdavo (lyginant su konkurentais), bet save guodė "prestižu" ir ale geriausia ryšio kokybe :)
  • 0

#974 S.Vilius

S.Vilius
  • Senbuviai
  • Vieta:Lietuva
  • Automobilis:EX P407sw

Parašyta 2014 vasario 26 - 12:21

Va va aš galvoju reik padaryt man eksperimentą. Turiu nemažai bakelių vienodų, prasuksiu per kokias 3-4 skirtingas degalines ir žiūrėsim kokio DYDŽIO paklaidos. Evbi kiek dabar tau kainuoja litras saliaros? Aš dabar kaip ir neste klientas (4,45lt/litras), -10ct/l ir +3ct/rimikort.; Į mėn. piluosi už 200-300lt tai 1,32-2,00lt/mėn. (ple, tai čia šū*** atsiprašant (galvojau daugiau) :D, laukiu iš Evbi ats, gal tapsiu lukoileriu :D)
  • 0

#975 sieras206

sieras206
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:406 HDI, 406 2.0T , 106 1.5D

Parašyta 2014 vasario 26 - 12:37

Panaši situacija ir su Lukoil, tik papildomai kaip į max kortelę kaupiasi ir pinigeliai.

Pasiskaityk
  • 0

Peugeot%20logo.gif

EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi

#976 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2014 vasario 26 - 13:21

O kot toks pigus pas tavo tevuka???

PASISKAITOM.

Šį pranešimą redagavo Francis: 2014 vasario 26 - 13:27

• 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#977 Tarakonaz

Tarakonaz
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:2x106 Rallye S1; ex 106 Rallye S2

Parašyta 2014 vasario 26 - 13:41

Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos. Per mėnesį su savo dyzeliuku nuvažiuoju 4000km vien Vilniaus mieste neišlendant į užmiestį. Anksčiau gaudavau tarnybinę Neste kortelę (-12ct ir -PVM), o dabar gaunu Statoil kortelę (-23ct ir -PVM). Su Statoilu gaaal net pigiau man išeina, nežinau. Ne tame esmė tie keli centai. Kalbant apie kokybę, nu, žinokit, JOKIO SKIRTUMO nesijaučia. Nors turiu jautrų užpakalį ir pajaučiu menkiausius drebėjimus ir klibėjimus automobilyje, nu jokio skirtumo variklio darbe ar ekonomiškume NĖRA. Čia grynai yra sliekų ieškojimas ir kabinėjimasis. Anksčiau aš važinėdavau vien ant baltarusiško kuro (tiek vasarą, tiek žiemą), tai irgi JOKIO SKIRTUMO tarp lietuviško ar baltarusiško kuro nėra. "Ne vienas kelyje" juk darė dyzelio kokybės testą. Lygino Lietuvos (kelių degalinių), Baltarusijos, Vokietijos ir dar kažkokios valstybės kuro kokybę. Nu ir jokių REIKŠMINGŲ skirtumų neatrado. Ten gal vos vos skyrėsi taršos ir ekonomiškumo rodikliai, bet realiame gyvenime (kai vis tiek skiriasi oro sąlygos, vairavimo ypatumai) jie nėra juntami. Ok, gal žmogus važinėja tik į darbą ir iš jo, bet identiškomis sąlygomis vis tiek niekaip nenuvažiuosi. Mažiau reikia kreipt dėmesį. Pilkitės kur pigiau ir patogiau ir vsio, nebesvaikit apie kažkokius kokybės skirtumus.
  • 0

#978 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2014 vasario 26 - 14:00

Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos.

Per mėnesį su savo dyzeliuku nuvažiuoju 4000km vien Vilniaus mieste neišlendant į užmiestį. Anksčiau gaudavau tarnybinę Neste kortelę (-12ct ir -PVM), o dabar gaunu Statoil kortelę (-23ct ir -PVM). Su Statoilu gaaal net pigiau man išeina, nežinau. Ne tame esmė tie keli centai. Kalbant apie kokybę, nu, žinokit, JOKIO SKIRTUMO nesijaučia. Nors turiu jautrų užpakalį ir pajaučiu menkiausius drebėjimus ir klibėjimus automobilyje, nu jokio skirtumo variklio darbe ar ekonomiškume NĖRA. Čia grynai yra sliekų ieškojimas ir kabinėjimasis. Anksčiau aš važinėdavau vien ant baltarusiško kuro (tiek vasarą, tiek žiemą), tai irgi JOKIO SKIRTUMO tarp lietuviško ar baltarusiško kuro nėra. "Ne vienas kelyje" juk darė dyzelio kokybės testą. Lygino Lietuvos (kelių degalinių), Baltarusijos, Vokietijos ir dar kažkokios valstybės kuro kokybę. Nu ir jokių REIKŠMINGŲ skirtumų neatrado. Ten gal vos vos skyrėsi taršos ir ekonomiškumo rodikliai, bet realiame gyvenime (kai vis tiek skiriasi oro sąlygos, vairavimo ypatumai) jie nėra juntami. Ok, gal žmogus važinėja tik į darbą ir iš jo, bet identiškomis sąlygomis vis tiek niekaip nenuvažiuosi. Mažiau reikia kreipt dėmesį. Pilkitės kur pigiau ir patogiau ir vsio, nebesvaikit apie kažkokius kokybės skirtumus.

o as tai jauciu po baltarusisko ar lukoilo, is kart kai uzpili pastaruju kazkaip jokio efekto nesijaucia, bet atvazinejus bent jau pora baku perejus ant Statoilo skirtumas, toks, kad priekaba pagaliau nukabinta. Nzn, gal pompa duze ir jautri kurui. Cadis atvazinejes su baltarusiska saliarka irgi ima grybauti, jau aisku, kad jei nusimato ilgelesnis stovejimas siukstu neggalima palikti su baltarusiska saliarka, po ilgesnio stovejimo apsipila juodais dumais nerealiai, kol neprasivazineja, su Statoilu tokiu pozymiu nera. Staoilas pilamas del to,kad irgi turim nuolaidas ir imones kortele.
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#979 gau173

gau173
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 607 2006.10. 2.0 HDI 16 100KW

Parašyta 2014 vasario 26 - 14:29

Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos.

Per mėnesį su savo dyzeliuku nuvažiuoju 4000km vien Vilniaus mieste neišlendant į užmiestį. Anksčiau gaudavau tarnybinę Neste kortelę (-12ct ir -PVM), o dabar gaunu Statoil kortelę (-23ct ir -PVM). Su Statoilu gaaal net pigiau man išeina, nežinau. Ne tame esmė tie keli centai. Kalbant apie kokybę, nu, žinokit, JOKIO SKIRTUMO nesijaučia. Nors turiu jautrų užpakalį ir pajaučiu menkiausius drebėjimus ir klibėjimus automobilyje, nu jokio skirtumo variklio darbe ar ekonomiškume NĖRA. Čia grynai yra sliekų ieškojimas ir kabinėjimasis. Anksčiau aš važinėdavau vien ant baltarusiško kuro (tiek vasarą, tiek žiemą), tai irgi JOKIO SKIRTUMO tarp lietuviško ar baltarusiško kuro nėra. "Ne vienas kelyje" juk darė dyzelio kokybės testą. Lygino Lietuvos (kelių degalinių), Baltarusijos, Vokietijos ir dar kažkokios valstybės kuro kokybę. Nu ir jokių REIKŠMINGŲ skirtumų neatrado. Ten gal vos vos skyrėsi taršos ir ekonomiškumo rodikliai, bet realiame gyvenime (kai vis tiek skiriasi oro sąlygos, vairavimo ypatumai) jie nėra juntami. Ok, gal žmogus važinėja tik į darbą ir iš jo, bet identiškomis sąlygomis vis tiek niekaip nenuvažiuosi. Mažiau reikia kreipt dėmesį. Pilkitės kur pigiau ir patogiau ir vsio, nebesvaikit apie kažkokius kokybės skirtumus.

Tikrai taip. Kuo brangesnis kuras,tuo daugiau km nuvažiuojama. Pigiai prisipyliau-tapkė iki dugno reik nereik. Brangiai prisipyliau-smegenų autopilotas įjungia apribojimą...Važiuoji taupiau. O pats geriausias kuras -už dyką. Arba valdiškas. Iš ties tai gi neįmanoma realiai įvertinti kuro sąnaudų pokyčio realiam laike. Eismo sąlygos nuolat kinta,kad ir 100 kartų važiuok tuo pačiu keliu, bus 100 variantų. Reklamos agentai tuo ir žaidžia. Juk nepatikrinsi. Man,pvz. geriausias kuras klaipėdoje,nes....važiuodamas vilniaus pusėn važiuoju pavėjui. Vakaris -vyraujanti vėjo kryptis. Vilniuje kuras blogiausias,taip gaunas...o ir namo jau skubi,spaudi per daug apie bako turinį nemastydamas.
  • 0

#980 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2014 kovo 03 - 09:02

Tikrai taip. Kuo brangesnis kuras,tuo daugiau km nuvažiuojama. Pigiai prisipyliau-tapkė iki dugno reik nereik. Brangiai prisipyliau-smegenų autopilotas įjungia apribojimą...Važiuoji taupiau. O pats geriausias kuras -už dyką. Arba valdiškas. Iš ties tai gi neįmanoma realiai įvertinti kuro sąnaudų pokyčio realiam laike. Eismo sąlygos nuolat kinta,kad ir 100 kartų važiuok tuo pačiu keliu, bus 100 variantų. Reklamos agentai tuo ir žaidžia. Juk nepatikrinsi. Man,pvz. geriausias kuras klaipėdoje,nes....važiuodamas vilniaus pusėn važiuoju pavėjui. Vakaris -vyraujanti vėjo kryptis. Vilniuje kuras blogiausias,taip gaunas...o ir namo jau skubi,spaudi per daug apie bako turinį nemastydamas.

hm, keista,man VISADA iš Vilniaus pas tėvą į Rietavą išeina degalų mažiau, nei iš Rietavo į Vilnių, kaip ir šį savaitgalį. Važiavimo sąlygos buvo prastesnės į Žemaitiją važiuojant, buvo daugiau šoninio vėjo ir lietaus nuo Kryžkalnio. Vilnius-Kaunas laikoma autopilotu 110km/h, Kaunas Rietavas 120km/h tiek pirmyn tiek atgal. Pirmyn gavosi 4,8L/100km pagal kompą, atgal 5,2L/100.
Mano nuomone vėjas tokio didelio skirtumo neduoda, bo važiuojant į Žemaitiją daugiau važiuojama į nuokalnę :blush:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0