Kaip jum šių metų kuro kainos?
Parašyta 2014 vasario 24 - 22:23
Parašyta 2014 vasario 24 - 22:39
Pas mane irgi tas įprotis dar nuo dujų likęs piltis po pilną. Ale skausmingai vienokdabar kol turiu svieziai pirkta peziuka, tai pirma karta pyliau visa baka lukoilo. antra ir trecia karta pyliau po pilna baka statoilo. sunku ka lyginti, nes per ta laikotarpi oru salygos keitesi n kartu. bet greiciausiai grysiu prie lukoilo. ten ir i kortele ikrenta centu ir kaip visada nors ir keliais ct pigiau, ypac kai pilu po pilna baka.
ir siaip mano pastebejimai, kad lukoile pila kura saziningiausiai.
Parašyta 2014 vasario 24 - 23:33
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2014 vasario 25 - 19:19
Bandau, Žiūrėsiu kaip jų kuras. O gal kas naudojasi?
Parašyta 2014 vasario 25 - 19:40
Opa. Geras variantas. uzsipyldei kortele litrais ir piliesi. Jauciu reiks megint.norintiems pigiau važinėti http://e.saurida.lt/...e=account/login
Parašyta 2014 vasario 25 - 21:16
Parašyta 2014 vasario 25 - 22:19
Parašyta 2014 vasario 25 - 22:36
Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? Ar čia "ale" valstybę remi?radai kuo girtisO man geriausias ruskinis kazhkaip su juo trauka geresne pasidaro
P.S. Kai visur lt statoile dyzelis po 4,58 siluteje pa stevus pastoviai kazhkodel po 2,35-2,38 lt. D
Šį pranešimą redagavo evbi: 2014 vasario 25 - 22:39
Parašyta 2014 vasario 26 - 07:01
kokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? Ar čia "ale" valstybę remi?
radai kuo girtisO man geriausias ruskinis kazhkaip su juo trauka geresne pasidaro
P.S. Kai visur lt statoile dyzelis po 4,58 siluteje pa stevus pastoviai kazhkodel po 2,35-2,38 lt. D
ex Peugeot 605 93metu 2.0l 89kw. LPG Su koza roza.
ex Peugeot 406 97m. 1,8l 81kw. LPG
ex Peugeot 406 00m. 2.0l 99kw LPG.
ex Peugeot 307 SW 2 ltr HDI 79kw 2003 m.
Peugeot 407 SW 2ltr 100kw HDI koža roža aftamac ir daug elektros
Parašyta 2014 vasario 26 - 10:25
Pas mane prie pat namu saurida, tai pagrinde ten ir piluos. Na tikrai nepastebejau, kad kuras kazkuo prastesnis butunorintiems pigiau važinėti http://e.saurida.lt/...e=account/login
Pildavausi tiek dyzeli kol turejau, ir dabar benzina
Parašyta 2014 vasario 26 - 10:30
Jei objektyviai, tai tokį patį komentarą galėjai parašyti jau po Francio atsakymo Kokonui ("rado kuo girtis"). Man tiesiog nepatinka pasikėlę žmonės, kažką bandantys pavaizduoti, bet nesugebantys pagrįsti savo teiginių, todėl ir komentuojukokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.
Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? Ar čia "ale" valstybę remi?
radai kuo girtisO man geriausias ruskinis kazhkaip su juo trauka geresne pasidaro
Parašyta 2014 vasario 26 - 10:53
O ar galėtum tamsta pagrįsti savo teiginius? Nes aš tikrai piluosi Statoile ir norėčiau sužinoti kodėl turėčiau ten nebesilankyti.Jei objektyviai, tai tokį patį komentarą galėjai parašyti jau po Francio atsakymo Kokonui ("rado kuo girtis"). Man tiesiog nepatinka pasikėlę žmonės, kažką bandantys pavaizduoti, bet nesugebantys pagrįsti savo teiginių, todėl ir komentuoju
kokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.
Tai aišku, geriau pasigirt, kad permoki pildamas brangiausiame ir painia bei nesąžininga kainodara pasižyminčiame norvegų tinkle Esi kietesnis už pilantį rusišką, ane? Ar čia "ale" valstybę remi?
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2014 vasario 26 - 11:36
Lyg ir pagrindžiau, bet pasikartosiu:O ar galėtum tamsta pagrįsti savo teiginius? Nes aš tikrai piluosi Statoile ir norėčiau sužinoti kodėl turėčiau ten nebesilankyti.
Jei objektyviai, tai tokį patį komentarą galėjai parašyti jau po Francio atsakymo Kokonui ("rado kuo girtis"). Man tiesiog nepatinka pasikėlę žmonės, kažką bandantys pavaizduoti, bet nesugebantys pagrįsti savo teiginių, todėl ir komentuoju
kokia situ pestyniu esme? Kazkam panizo orumas? Ar seio trukumo demesio. Koks suda skirtumas kas kur pilasi.
1) aukščiausia kuro kaina, nors tiek iš pačio, tiek iš pažįstamų patirties kokybinių skirtumų (pvz., lyginant su Lukoil) važiuojant nepastebėta, toliau su tuo pačiu kiekiu taip pat nenuvažiuota;
2) kartas nuo karto pilu kurą ne tik į baką, bet ir į permatomas plastikines talpas (10-20 l). Kiek esu pastebėjęs, pvz., Lukoile pila tiksliausiai, tuo tarpu Statoile ir kai kuriose kitose degalinėse vis pasitaiko tam tikrų paklaidų, žinoma, degalinės naudai;
3) paini kainodara, verčianti klientus sukti galvą, ar kuro kaina informaciniame stende sutaps su faktine
4) esu keletą kartų apgautas, atiduodant grąžą (aišku, čia gal vienetiniai atvejai ir mažai kamn pasitaiko, todėl viso tinklo dėl to nekaltinu);
5) Lukoilo nuolaidų kortelė generuoja didesnę nuolaidą, plius kaupiasi pinigėliai joje.
Minėtos priežastys lėmė, jog per paskutinius kelis metus Statoile esu buvęs gal du kartus "iš reikalo". Žodžiu, realiai nematau nei vienos rimtos priežasties, kodėl turėčiau piltis pas juos ir permokėti. Užtenka palyginti Statoilo kuro kainas Norvegijoje ir Lietuvoje, viskas pasidaro aišku, kuo jie šitą rinką laiko. Panašiai kaip skandinavų šūdbankiai, užsikėlę nerealius antkainius ir imantys komisinius už kiekvieną judesį.
Statoilo mylėtojai man primena Omnitelio vartotojus (ypač ankstesniais laikais), kai jie minėtam nesąžiningiausiam operatoriui gerokai permokėdavo (lyginant su konkurentais), bet save guodė "prestižu" ir ale geriausia ryšio kokybe
Parašyta 2014 vasario 26 - 12:21
Parašyta 2014 vasario 26 - 12:37
Pasiskaityk
EX 206 1.9D; 405 SRI ; 106 - 1.5D ; 406 Turbo petrol - 108kw , 406 HDI -80KW
NOW 306 XT 1,8 74KW automatic ; 306 cabrio; 407 1,6 hdi
Parašyta 2014 vasario 26 - 13:21
O man geriausias ruskinis kazhkaip su juo trauka geresne pasidaro
O kot toks pigus pas tavo tevuka???
PASISKAITOM.
Šį pranešimą redagavo Francis: 2014 vasario 26 - 13:27
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 vasario 26 - 13:41
Parašyta 2014 vasario 26 - 14:00
o as tai jauciu po baltarusisko ar lukoilo, is kart kai uzpili pastaruju kazkaip jokio efekto nesijaucia, bet atvazinejus bent jau pora baku perejus ant Statoilo skirtumas, toks, kad priekaba pagaliau nukabinta. Nzn, gal pompa duze ir jautri kurui. Cadis atvazinejes su baltarusiska saliarka irgi ima grybauti, jau aisku, kad jei nusimato ilgelesnis stovejimas siukstu neggalima palikti su baltarusiska saliarka, po ilgesnio stovejimo apsipila juodais dumais nerealiai, kol neprasivazineja, su Statoilu tokiu pozymiu nera. Staoilas pilamas del to,kad irgi turim nuolaidas ir imones kortele.Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos.
Per mėnesį su savo dyzeliuku nuvažiuoju 4000km vien Vilniaus mieste neišlendant į užmiestį. Anksčiau gaudavau tarnybinę Neste kortelę (-12ct ir -PVM), o dabar gaunu Statoil kortelę (-23ct ir -PVM). Su Statoilu gaaal net pigiau man išeina, nežinau. Ne tame esmė tie keli centai. Kalbant apie kokybę, nu, žinokit, JOKIO SKIRTUMO nesijaučia. Nors turiu jautrų užpakalį ir pajaučiu menkiausius drebėjimus ir klibėjimus automobilyje, nu jokio skirtumo variklio darbe ar ekonomiškume NĖRA. Čia grynai yra sliekų ieškojimas ir kabinėjimasis. Anksčiau aš važinėdavau vien ant baltarusiško kuro (tiek vasarą, tiek žiemą), tai irgi JOKIO SKIRTUMO tarp lietuviško ar baltarusiško kuro nėra. "Ne vienas kelyje" juk darė dyzelio kokybės testą. Lygino Lietuvos (kelių degalinių), Baltarusijos, Vokietijos ir dar kažkokios valstybės kuro kokybę. Nu ir jokių REIKŠMINGŲ skirtumų neatrado. Ten gal vos vos skyrėsi taršos ir ekonomiškumo rodikliai, bet realiame gyvenime (kai vis tiek skiriasi oro sąlygos, vairavimo ypatumai) jie nėra juntami. Ok, gal žmogus važinėja tik į darbą ir iš jo, bet identiškomis sąlygomis vis tiek niekaip nenuvažiuosi. Mažiau reikia kreipt dėmesį. Pilkitės kur pigiau ir patogiau ir vsio, nebesvaikit apie kažkokius kokybės skirtumus.
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Parašyta 2014 vasario 26 - 14:29
Tikrai taip. Kuo brangesnis kuras,tuo daugiau km nuvažiuojama. Pigiai prisipyliau-tapkė iki dugno reik nereik. Brangiai prisipyliau-smegenų autopilotas įjungia apribojimą...Važiuoji taupiau. O pats geriausias kuras -už dyką. Arba valdiškas. Iš ties tai gi neįmanoma realiai įvertinti kuro sąnaudų pokyčio realiam laike. Eismo sąlygos nuolat kinta,kad ir 100 kartų važiuok tuo pačiu keliu, bus 100 variantų. Reklamos agentai tuo ir žaidžia. Juk nepatikrinsi. Man,pvz. geriausias kuras klaipėdoje,nes....važiuodamas vilniaus pusėn važiuoju pavėjui. Vakaris -vyraujanti vėjo kryptis. Vilniuje kuras blogiausias,taip gaunas...o ir namo jau skubi,spaudi per daug apie bako turinį nemastydamas.Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos.
Per mėnesį su savo dyzeliuku nuvažiuoju 4000km vien Vilniaus mieste neišlendant į užmiestį. Anksčiau gaudavau tarnybinę Neste kortelę (-12ct ir -PVM), o dabar gaunu Statoil kortelę (-23ct ir -PVM). Su Statoilu gaaal net pigiau man išeina, nežinau. Ne tame esmė tie keli centai. Kalbant apie kokybę, nu, žinokit, JOKIO SKIRTUMO nesijaučia. Nors turiu jautrų užpakalį ir pajaučiu menkiausius drebėjimus ir klibėjimus automobilyje, nu jokio skirtumo variklio darbe ar ekonomiškume NĖRA. Čia grynai yra sliekų ieškojimas ir kabinėjimasis. Anksčiau aš važinėdavau vien ant baltarusiško kuro (tiek vasarą, tiek žiemą), tai irgi JOKIO SKIRTUMO tarp lietuviško ar baltarusiško kuro nėra. "Ne vienas kelyje" juk darė dyzelio kokybės testą. Lygino Lietuvos (kelių degalinių), Baltarusijos, Vokietijos ir dar kažkokios valstybės kuro kokybę. Nu ir jokių REIKŠMINGŲ skirtumų neatrado. Ten gal vos vos skyrėsi taršos ir ekonomiškumo rodikliai, bet realiame gyvenime (kai vis tiek skiriasi oro sąlygos, vairavimo ypatumai) jie nėra juntami. Ok, gal žmogus važinėja tik į darbą ir iš jo, bet identiškomis sąlygomis vis tiek niekaip nenuvažiuosi. Mažiau reikia kreipt dėmesį. Pilkitės kur pigiau ir patogiau ir vsio, nebesvaikit apie kažkokius kokybės skirtumus.
Parašyta 2014 kovo 03 - 09:02
hm, keista,man VISADA iš Vilniaus pas tėvą į Rietavą išeina degalų mažiau, nei iš Rietavo į Vilnių, kaip ir šį savaitgalį. Važiavimo sąlygos buvo prastesnės į Žemaitiją važiuojant, buvo daugiau šoninio vėjo ir lietaus nuo Kryžkalnio. Vilnius-Kaunas laikoma autopilotu 110km/h, Kaunas Rietavas 120km/h tiek pirmyn tiek atgal. Pirmyn gavosi 4,8L/100km pagal kompą, atgal 5,2L/100.Tikrai taip. Kuo brangesnis kuras,tuo daugiau km nuvažiuojama. Pigiai prisipyliau-tapkė iki dugno reik nereik. Brangiai prisipyliau-smegenų autopilotas įjungia apribojimą...Važiuoji taupiau. O pats geriausias kuras -už dyką. Arba valdiškas. Iš ties tai gi neįmanoma realiai įvertinti kuro sąnaudų pokyčio realiam laike. Eismo sąlygos nuolat kinta,kad ir 100 kartų važiuok tuo pačiu keliu, bus 100 variantų. Reklamos agentai tuo ir žaidžia. Juk nepatikrinsi. Man,pvz. geriausias kuras klaipėdoje,nes....važiuodamas vilniaus pusėn važiuoju pavėjui. Vakaris -vyraujanti vėjo kryptis. Vilniuje kuras blogiausias,taip gaunas...o ir namo jau skubi,spaudi per daug apie bako turinį nemastydamas.Tai čia dėl kainų ar kokybės skirtumo mušatės? Dėl kainų aš nieko negaliu sakyt, nesikišiu, bet dėl kokybės - briedas. Aš asmeniškai nemanau, kad tarp Lietuvoje siūlomo dyzelinio kuro yra TOKS žymus skirtumas, kad būtų galima pajusti savo užpakaliu. Čia tiesiog veikia eilinis placebo efektas. Vienas žmogus užsipylęs brangaus Statoil kuro galvoja, kad jis geresnis ir nejučiomis įtiki tuo, kad mašina geriau traukia/tampa ekonomiškesnė; o štai kitas atvirkščiai - galvoja, kad permoka už Statoilinį kurą ir stebuklingai pradeda pastebėti, kad jis gal net prastesnis, nevertas savo kainos.
Mano nuomone vėjas tokio didelio skirtumo neduoda, bo važiuojant į Žemaitiją daugiau važiuojama į nuokalnę
PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0